178

Анонимен

преди 10 години

Забележителните артисти са на сцената. Тъй като за сега Радан е сред публликата, или трябва да ръкопляска с заедно с нея или да се мусии и мълчи, а може и недоволно да се изниже тайничко.

177

откровен

преди 10 години

Генерал Бойко Борисов е наистина забележителен държавник ,с най- висок личен и партиен рейтинг в България

176

ronstoff01

преди 10 години

"Забележителен артист", от онези парцалените, които играят в театъра на марионетките.

175

баи Ганю

преди 10 години

Артисли,забележителен ли? От кога? Ами нали беше футболист номер едно на родината си? Господа,вие маи сте в грешка!

174

Todoroff

преди 10 години

Ковчежникът на Радан беше изгонен, защото си призна пред Нова тв, че лично Радан му е наредил да даде партийните пари на КТБ. Тръгна си и шефът на икономическия екип на ДСБ в знак на протест срещу опасната неграмотност и обществена вредност на Радан Кънев. Радан Кънев подкрепи с половин уста инициативата на президента за възможността на българите в чужбина да гласуват по интернет. Той застанаха на страната на БСП и ДПС! "Реформаторите говорят непоследователно, за да втвърдят малкия си електорат

173

анонимен

преди 10 години

Просто ненормален.Видно.

172

DreamTheater

преди 10 години

Някой,(случайно) да е чул Станишев,Доган,Местан или Сидеров да се е изказал против Костов?!!!Костов е човекът осигурил дългогодишно управление на БСП и ДПС.И сега се опитва да направи същото.

171

Анонимен

преди 10 години

Борисов наистина е забележителен артист, така че от негова страна е възможно". Другарю Кънев, Борисов не е забележителен артист, а голям престъпник.

170

Глава Лук и Вино

преди 10 години

Надменни първенюта с вирнати носове, имащи себе си за потомствени граждани от 300 години насам. Това са Реформаторския Блок. Всички останали са миризливи селяни, далече от културното и светското им излъчване и потекло. И след като всички под тях са абсолютно нисши твари родени по села и паланки и далеч от цивилизованите им изтънчени маниери, познайте КОЙ ще гласува за тях - НИКОЙ!!!!

169

Анонимен

преди 10 години

Бойко бил ***, бил ръб, бил тиква, а тези острите, умните, дето имат пъпеши да главите - не се спряха да вървят срещу него. Знаят, че на едни избори са просто безсилни пред него и се надяват с приказки да оправят нещастното си положение, но няма как! Само се излагат, но да плюят още, после ще се молят за някое местенце. Велик е Алеко, "Бай *** прави избори"!

168

Анонимен

преди 10 години

До анонименНе знам какъв тарикат е , и ако това всичкото е вярно , което си написал за него е вярно , какви трябва да са другите , щом хората все пак за Борисов гласуват

167

анонимен

преди 10 години

Не знам какъв артист можеше да бъде но че е тарикат ,тарикат си е.Разката държавата,само за да угоди на себе си и безкрайното си желание да е на власт.Такъв арогантен човек наистина не бях срещал досега.Толкова злост и желание за мъст към хората които не мислят като него,толкова мръсотия може да изрече селското тарикатче,толкова интриги.На народа му харесва жълтенията и може би затова и го харесва.

166

Анонимен

преди 10 години

Радан Кънев новият КОМАНДИР който ще КРАДЕ повече от Костов.......

165

nexussss

преди 10 години

Не, Тиквата не е забележителен артист, а уникално *** *** и късметлия, че живее сред още по *** от него (избирателите му), иначе до сега да беше убит с камъни и ЗАБРАВЕН!!! *** НАРОД И Т'ВА СИ Е!!!

164

а

преди 10 години

това е още един балон с въздух мераклия за вожд,

163

petyo9

преди 10 години

До AntonЗасега реформаторите единствени казват 1-во, 2-ро и т.н. Но никой не се фокусира върху това което казват а се фокусира върху скандала.

162

Anton

преди 10 години

Реформаторите, ако не са театрали трябва да се фокусират върху това което претендират че са - а именно реформатори. Затова по важния въпрос е не с кого Бойко, Радан, Рамадан и ли Кунева. По важния въпрос е какво да се прави 1 - вор 2-ро 3-то за да се върне страната на пътя на ЕС, а не на путинов придатък. На тази база трябва да се броят и съюзниците - за и против реформите. Ако БСП даде рамо за разграждане на правосъдната номенкатура рапортуваща на Доган, а не на обществото дори и те са опция.

161

Анонимен

преди 10 години

АКО БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ РЕШАТ, САМО ЗА ЕДНА ГОДИНА МОГАТ ДА НАПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ УСПЕШНА ДЪРЖАВА- ГОНЯТ ВСИЧКИ ЧУЖДИ КОНЦЕСИОНЕРИ НА ЗЛАТО И ДРУГИ ЦЕННИ МЕТАЛИ, В МОМЕНТА ПЕЧАЛБИТЕ ОТ: ЧУЖДИ БАНКИ, ХИПЕРМАРКЕТИ И ЕРП ДИРЕКТНО ИЗТИЧАТ ВЧУЖБИНА- И КАТО ПЕЧАЛБА И КАТО ДАНЪЦИ, КОИТО ПЪЛНЯТ ХАЗНАТА. ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИТЕ СЪЩО- ВСЯКА СЕКУНДА НИЕ ПЪЛНИМ ДЖОБОВЕТЕ НА ЧУЖДЕНЦИ И ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ. СОФИЙСКА ВОДА -ПАК ТАМ. ПОМИСЛЕТЕ КАКВО БЪЛГАРСКО ИМАМЕ ? НИЩО- И КОЙ ДА ПЪЛНИ ХАЗНАТА ?

160

Гражданин

преди 10 години

РБ - Реформатори за Боко!На нас нормалните граждани такива реформатори не ни трябват. Реформатор дето ще е слуга на сикаджийска мутра е просто един ***!

159

Анонимен

преди 10 години

РИФОРМАТОРИТЕ, КАКВО ПРАВИ ПРИ ВАС ЧЕРВЕНАТА КУКУВИЦА ? КАК ДА ВИ ВЯРВА ЧОВЕК, КАТО СТЕ ТОЛКОВА БЕЗПРИНЦИПНИ- СИНЬОТО НАДЕ ГО ОТРЯЗАХТЕ, ЗАЩОТО С КОСТОВ ВЕЧЕ НЕ СЕ ДИШАТ И СЕ ГУШНАХТЕ С КУКУНЕВИЦА- ЗА ВЛАСТ КОСТОВ ДУША ДАВА, АМА ВИЕ СТЕ ПОД СВЕТЛИНАТА НА ПРОЖЕКТОРИТЕ- ВИЕ СТЕ СМЕШНИТЕ !