39

Tyranozavyr

преди 10 години

За простите партийни драскачи умора няма. Те не са виновни, че са *** и заблудени. Сценариичето, което е подготвено го има в няколко холивудски продукции. Епидемията се остава на самотек да се развие добре и после ядрени удари по заразените зони.А тъпите овце викат "брааавооо" ликвидираме епидемията. Каква манипулацийка само. Да им завидиш на пилешките мозъци, *** те толкова си могат. А еболата се лекува елементарно със сребърни наночастици в разтвор. Какъв парадокс за слепите овчици нали.

38

Bkd

преди 10 години

До Анонимен 14"Няма закони, няма сигурност, а и природата е срещу теб." :D То като в България :D

37

Bkd

преди 10 години

Че то почти като в България както го описа :D

36

дедо Ташунко

преди 10 години

а гредата в собственото си око не забелязват... Цитат от Библията.

35

дедо Ташунко

преди 10 години

Когато не стои в началото на изречението, "ебола", както и останалите болести на български език се пишат с малка буква. Така съм го учил в училище преди 55 години, тогава имахме отлични учители, които имаха високи изисквания. Преди 4 часа в друга публикация на г-жа Василева думата бе написана с главна буква. Тя намери морални сили в себе си да поправи неволната си грешка, за което й благодаря. Всеки може да допусне грешка, но в този сайт върлуват хулигани, които виждат сламката в окото на другия

34

Бг.Шоу

преди 10 години

В Слънчев бряг по хотелите работят африканци чернокожи -аниматори,по университетите също някой проверява ли ги за зарази или и тях с ракия ги третираме ?

33

Анонимен

преди 10 години

"Ебола е изключително заразна болест. В началния период на заразяването вирусоносителят отделя вируси с всички свои телесни секрети (пот, кръв, лимфа, слюнка, урина, семенна течност, фекалии), като след известен период вирусът се отделя и от разрушените от него клетки на епидермиса и тогава дори докосването до кожата може да причини заразяване."

32

...

преди 10 години

vijdam kakvo e !

31

Анонимен

преди 10 години

До бай СтоянКъде е туи лекраство бол бе :) я изкарай папките с свръх секретната информация :))))

30

Анонимен

преди 10 години

До НякойВирусите имат свойството да мутират при променяща се обстановка, това не значи, че е модифициран... той и грипа мутира всяка година вече... на вас конспираторите наистина реалноста ви е много скучна нали :)

29

Някой

преди 10 години

Еболата си я има отдавна, НО това просто е генетично подобрен щам... От кого си изберете вие, защо също можете сами да се чудите.

28

бай Стоян

преди 10 години

До Анонимен 23не е баш така, лекарство има, при това бол.но много станахме и излишните ще си ходят, не само америка но и русия и вест европа го правят.

27

АТАКИСТ

преди 10 години

САМО ВОЛЕН И ПУТИН ИМАТ СИЛАТА ДА СТЪПЧАТ ЕБОЛА И ДА СПРАТ ИЗБИВАНЕТО НА ХРИСТИЯНИ!!

26

Анонимен

преди 10 години

Ебола не се пренася при допир или по въздуха и е лесно да се изолират заразените за това и епидемиите обикновенно стихват много бързо.

25

Анонимен

преди 10 години

До 30Причината да няма ваксина е, че не е силно разпространена. Обикновено ебола се появява в малки села в Афика (межуд ругото животните могат да са преносители), и компаниите които разработват лекарствата реално нямат интерес от цялата работа.

24

Анонимен

преди 10 години

Ебола е на хиляди години и единствената причина да няма висока смъртност сред населението е начина и на предаване. Ебола не е била открита 76-а варге а е тогава за първи път учените успяват да изолират вируса и да получат лабораторна проба. Много моля не говорете глупости, прочетете малко за какво реално става дума преди да намесвате илюминати, масони и извънземни защото е смешно...

23

Анонимен

преди 10 години

До 28Искам да кажа, че когато за първи път учните успяха да изолират вируса ебола в Судан през 76-а, Руснаците също получиха от този щам и дори имат два смъртни случая в лабораторията си понеже са нямали идея с какво си имат работа. Това не е конспирация, а истинска история която може всеки да провери.

22

До varg

преди 10 години

Ебола се смята за един причинителите на Чумата в Атина преди 450г. пр.хр.

21

Анонимен

преди 10 години

До 23Аве защо хора като вас имат достъп до интернет??? Това да не е първия случай на ебола, и русанците го имаха през 70-те и за малко да го изтърват.

20

Анонимен

преди 10 години

До vargВарге по принцип знам, че паталогичен случай не мисля, че бъркаш това кога е открит с това какво има в ДНК-ато си...