18

-10

преди 9 години

Майка ни жална след 10-20 години, когато деца като тези ще са вече работещи и със собствени деца...-----Същите такива тинейджъри ги имаше и преди 20 и преди 30 години. А и както е писано в един древен египетски папирус "Днешната младеж не е като вчерашната." Младежта си е същата, ние сме си се променили.

17

-10

преди 9 години

Защо, обаче, сексуалните осъзнавания и действия напоследък започват по - рано? И дали е така?-----И е така и не е така. Още преди 20 години съм гледал популярни филми на тази тема за ранното съзряване и сексуалния живот на децата. Така, че авторката да не се напъва с обвинения към технологиите. Това, че не е била информирана в миналото не значи, че всичко се е случило сега!

16

-10

преди 9 години

То няма нормални семейства . Два *** решават да имат дете, защото им било време и защото трябвало .-----Природата на прави разлика между ***, който сочиш ти и ***, който си самия ти. Деца ще се раждат без значение иска ли ти се или не и от хора дори не живеещи според твоите морални ценности. Като си толкова загрижен за обществото какво точно си направил да "осветлиш" начина на живот на онези "***"?

15

Анонимен

преди 9 години

Веднъж се разхождах по улицата, когато минах покрай една групичка от тийнейджърки на видима възраст 13-14 години. Точно тогава, една от тях изтърси следния бисер на висок глас: "Ако някога имам деца, ще са от изнасилване".Останах потресен от пълната липса на култура. Майка ни жална след 10-20 години, когато деца като тези ще са вече работещи и със собствени деца...Никога няма да се оправим!

14

Валентин

преди 9 години

Изтипосаите имената на момето къде живее адрес , град, улица, блок, вход и т.н. Щото "Какво ще кажат хората", "Как ще изляза на улицата" и др. подобни са голяма спирачка за всякакъв вид Родители и хора по принцип.Общественото мнение т.е. СЕЧЕНЕТО с ПРЪСТ "К'во ще каже комшиите и близките ми" си е ФАКТОР от КРАЙ време.

13

Стамен 68

преди 9 години

То няма нормални семейства . Два *** решават да имат дете, защото им било време и защото трябвало . Двамата били Удобни един на друг, обичали да пият .Бръква се детето, хвърля се на бабата и срещу някой лев го отглежда, расте разглезено, глуповато същество пълно с комплекси и омраза . Майка му и баща му не са се спряли да обикалят заведения, да се напиват и да се любят със случайни партньори .

12

Анонимен

преди 9 години

В шести клас детето мислело за секс... Ами ние в нашия клас преди 30 години щипехме момичетата от 4 - ти клас ;), а нямаше свободно порнетки, еротики и *** по магистралите. Секса беше табу както в образованието, така и във възпитанието. По - късно и момичетата и ние станахме инженери, адвокати, доктори, служители, работници, политици. Някои много известни. Подтискането на сексуалността ражда аномалии. Експлоатирането и докато е неразвита също.

11

Анонимен

преди 9 години

Всички деца се раждат социопати. Възпитанието е процес, при който социопата се превръща в стандартен(повече или по - малко) член на обществото. В резултат на това можем да станем свидетели на много явления. Защо, обаче, сексуалните осъзнавания и действия напоследък започват по - рано? И дали е така? С какво е свързано по - ранното сексуално съзряване? С какво е свързано увеличеното количество метросексуални, бисексуални и хомосексуални?

10

цигании правите!

преди 9 години

Аз не моа ви разбера! Сексуалността при децата е водеща! Те са най-близко във времето до тези работи. В телесната им памет и информация това си стои като основен код. Нима порастването не е полово съзряване(даващо възможността) и умствено израстване в лабиринти(даващи паравана и прикритието) с единствената цел задоволяването в акт?!

9

st.anger

преди 9 години

страшно е, даже е много страшно когато хора които гледат голи шестокласнички в нета, започнат да леят морал на килограм.аз например за над петнадесет години ровене из интернет не съм видял нито една. може би защото не съм търсил.

8

Анонимен

преди 9 години

Може да звучи гадно, но това е естествен подбор.

7

Анонимен

преди 9 години

Че това не е нещо ново. К*рвета винаги е имало и ще има.По мое време в 6-и клас (през 1987-а година) имаше две момичета от моя клас и още няколко от училището които ходеха да правят секс с виетнамците които работеха на строежа на метрото.По-отворените изкарваха по някой и друг долар, а по-смотаните - тениски и дънки, при това не в някоя квартира или хотел, а във фургоните.Те тези си намират поле за изява независимо дали става въпрос за фейсбук, аск.фм, някоя дискотека или близкия строеж.

6

Анонимен

преди 9 години

Е кво лошо има?Дъртите се алкохолизират,младите се сексуализират,чалгализират и общо взето не правят кой знае кво по различно от техните когато са били на тяхната възраст.Реалистично закономерно и точно отражение на част от обществото в съвремена България.Аз мисля че е нужно и да има и такива хора защото нормалните и добрите изпъкват по-лесно сред купищата човешки отпадъци.Освен тва може да са свестни просто да са фенове на Майли Сайърс.Общо взето неква малка *** дет се кефи на ***.Идилия

5

HST

преди 9 години

Доста тенденциозно написан материал в стил Карбовски. На авторката искам да кажа, че навсякъде и по всяко време си е имало шушумиги, както и свестни деца. Не превръщайте изключенията в правило. Не слагайте печат на всички деца и родители - едните малки ***, а другите пияници и ***.Ама нали трябва да се напише нещо сензационно, дето да шокира и събира внимание като *** мухите...

4

дедовия

преди 9 години

дедо Ташунко , нали знаеш ...

3

дедо Ташунко

преди 9 години

Чудесна , но закъсняла публикация. Всички "социални мрежи" се създават с цел разложението на хората ( млади и стари ). Целта е да се въведат нови "ценности" и човек да се оформи като теле, а по-късно като вол или крава. Писна ми разни самотни бабички да ме нападат в "twitter" и да ми предлагат приятелство. И дядовците не са оставени вече на мира, камо ли младите! Una Rosa, ще чакам с интерес следващите Ви публикации. Благодаря са тази! Светът изтрещя напълно със своето американизиране...

2

Georgi Georgiev

преди 9 години

Страшното е че бъдещите поколения приемат на игра това което правят в нета и по-късно когато влязат в контакт с реални хора то те предължават да се държат като Нетизенс . Но каквото и да си говорим тук , според мен битката за моралите е загубена . Сега само ни остава да се качим на Влака или да останем на Гарата .

1

Анонимен

преди 9 години

Ми като те е страх толкова много ,вземи се гръмни и ще си решиш проблема :))