13

Ей

преди 9 години

Драги Пасионат, не се хаби за мен. Аз и отрочета сме на 20 000 км от там дето мислиш. "Какво да првиш. Дарвинизъм."

12

до 12

преди 9 години

Това не е сноб,приятелю,това е ***!Аз познавах лично Т.Живков и мога да кажа много неща за него!Той беше голям човек и голям политик,който пазеше България!Един ден историята ще си даде оценката за този човек!Дано България все още я има!

11

Анонимен

преди 9 години

"Сноб "? Нали знаете какво е .Няма очи ,нито сърце.Една проклета злословеща уста ,обругаваща всички останали .Евромильовците /за които с такова презрение пише автора /получават на месец еднодневната полицейска заплата на колегите си извън България.А работата им не е по-лека ,нито са подготвени по-малко.И като чета написаното -май имат по-вярна преценка от пишешия,който пак ни завира в очите Бай Тошо.

10

Пасионат

преди 9 години

До Ей:Един призрак броди по Европа, и като дойде ще измете тебе и цялата ти просташка пасмина, която като огомна пиявица се е впила в народната гръд. Ти си по - голям експроприатор от най-големите експроприатори. Обаче иде и вашето време. Понеже вашите отрочета не могат кой-знае колко много. Какво да првиш. Дарвинизъм.

9

Ей

преди 9 години

"Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.""По публикацията работи: Екип на Dnes.bg".

8

Ей

преди 9 години

Пешо Хлебарски, ако сравниш мильовците, описани от теб, със себе си, те са на интелектуално ниво професори.

7

Анонимен

преди 9 години

Представям си картинката:Руски милионер, участвал в кражбата на милярди долари държавни пари, се опитва да обясни на стари полицаи, че Путин е враг. А те виждат, че е крадец и измамник, но понеже е медийна звезда, вместо да му напукат кофата, му обясняват културно какво мислят за него. Тогава се появява автора и обяснява на целокупния български народ, че полицая не е полицай и крадеца не е крадец. Аффффторе, тъБББ ли си? Или си седмаче?

6

Анонимен

преди 9 години

като чета коментарите правя два извода:1. българите са хора с промити мозъци от 70 годишна пропаганда2. българия ще затъва все повече и повече

5

Анонимен

преди 9 години

Пешо, баце, докато четях продукта на мозъчния ти гърч, се сетих за онзи надпис, висял по баровете в любимата ти Америка: "Моля, не стреляйте по пианиста! Той толкова си може!".

4

Брат

преди 9 години

Боже, като такива, пък и подобни глупости, направо ме хвърлят в мирова скръб. То бива нашите "блогери" да са толкова задръстени, интелектуално немощни, елементарни и първосигнални, ама това вече бие всякакви рекорди. Само коментарите вдъхват някаква надежда. Ама не мога да разбера този блогер, не се ли притеснява малко от това така напоказ да изнася простотията си?

3

хм

преди 9 години

Като чета подобни тъпотии,и направо се отчайвам...

2

аФтореееее

преди 9 години

Прави си изводи от коментарите,бе чУвече--сигурен съм че ги четеш.А щом и полицаите са казали на тоя ***"десидента" истината---значи народът ни наистина проглежда............И стига писа демагогии вече--доста хора от твоите познати се обърнаха протв теб--точно заради слугинажа който практикуваш.Доста наведен в стойка Г маТрял--както винаги................от бивш приятел.

1

Az

преди 9 години

Пешо Пеееешо,Че полицаите са същите *** като милиционерите знае всеки.Нищо ново под слънцето.Но иначе теб направо те няма тук.Не те знам на коя планета си, но слез на земята!!!!