47

st

преди 10 години

ШШШ руската и...т айде партенките и в рашъта какво правите в страна членка на ЕС.

46

Garibaldi

преди 10 години

Русия отново да си изгради военна ракетна база и флота в Куба,а може и във Венецуела!

45

Э

преди 10 години

НАТО са военнопрестъници. САЩ хвърлиха атомни бомби над Хирошима и Нагазаки през 1946 г. и с това демонстрираха своята агресия и намерението си да унищожат половината свят. Но Сталин отговори на американските еврейчета и през 1948 г. СССР създаде своя атомна бомба. През 1949 г. се пръкна НАТО. Последва Корейската война, Виетнамската война и други "мирни" мисии на НАТО.

44

Анонимен

преди 10 години

Янукович не е законен президент защото извършваше незаконна дейност. Това ясно ли ти е. И след това НАРОДА го свали законно след протести с по 1 млн човека в Киев само.

43

инструктор

преди 10 години

Камеранчо, баце, кой е агресор в Украйна и кой свали незаконно законния президант ?Кой е агресора и кой стреля с ГРАД, в градовете и избива цивилни ? Рано или късно ще има възмездие за такива престъпления давност няма.

42

Стромае

преди 10 години

Силна държава напада богата на ресурси държава с цел подобряване на икономическото състояние като ограбва ресурсите . Първо се вкарват американски фирми и се започва краденето, бутат се подкупи на депутати, министри, президенти. Ако не са съгласни да си продадът тока, водата, жп-то, самолетите и разпуснат войската (като в ФАЛИРАЛА БЪЛГАРИЯ) и се преминава в фаза две . Заплахи, запориране на сметки и поръчки, ако не се получи. Фаза три, военна намеса, само се намира повод за някаква мирна кауза .

41

Анонимен

преди 10 години

До bgV Bibliata pishe 4e Rusia 4e izbie okolo 600 miliona ot tezi grajdani.----------брей че лоши хора, самия дявол

40

Анонимен

преди 10 години

До bg4 3 bgпреди 6 часаZna4i ako Rusia nanese masirani udari sreshtu USA vsi4ki sauznici sa dlujni da pomognat na USA.----------и ти ще помагаш даже

39

789

преди 10 години

До ЯСТРЕБ 2При една евентуална война между Русия и НАТО, без значение кой я е започнал, България и другите малки държави по периферията на алианса ще пострадат най-много. Членството на България в този съюз с нищо не допринася за сигурността на страната, а напротив, в многократна степен я застрашава. Но както съм казал и преди - винаги съм се удивлявал на способността на българските политици да предвидят и залагат на губещ кон!

38

789

преди 10 години

До ЯСТРЕБ 2За малки страни като България членството им в един такъв съюз създава само илюзия за сигурност. Какво ще направи НАТО, ако Турция иска да окупира България и намери удобен претекс да направи това (знаеш - ако няма удобен претекс, много лесно се създават такива!). Надявам се да не си толкова наивен да вярваш, че НАТО ще влезе във военен конфликт с Турция заради България. А дали Русия ще може да се намеси!? Бъди сигурен, че няма! Е, и каква е ползата за България да се репчи на Русия?

37

пуняк

преди 10 години

До Пламен Петкови сме най-бедни заради ЕС? не заради простото ДС дето срина държавата, окради де що можа, направи мутрнески армии да ни страхуват, това няма значение. САЩ=Русия. имаме шанс само в ЕС.

36

ВАСИЛИС ТОДОРАКИС

преди 10 години

ШАРЛ ДЕ ГОЛ ИЗКАРА ФРАНЦИЯ ОТ НАТО 1968 Г...1995 Г. ФРАНЦИЯ СЕ ВЪРНА. НО САМО ПОЛИТИЧЕСКИ.А ВОЕННО -- ФРАНЦИЯ СИ Е ОТДЕЛНО ОТ НАТО.ТАКА Е. ХОРАТА ИМАТ 1000 АТОМНИ БОМБИ И НЕ ГИ Е СТРАХ НИ ОТ ГЕРМАНИЯ..НИ ОТ САЩ !!А ГЕРМАНИЯ НЯМА НИТО ЕДНА АТОМНА БОМБА.ГЪРЦИЯ СЪЩО ИЗЛЕЗЕ ОТ НАТО ПРЕЗ 1974 Г. ЗАРАДИ ПРО-ТУРСКАТА ПОДКРЕПА ОТ САЩ НА ХЕНРИ КИСИНДЖЪР И ДЖЕРАЛД ФОРД,ЗАРАДИ ОПЕРАЦИЯ АТИЛА. И БЕШЕ ВЪН 6 ГОДИНИ--ДО 1980 Г.

35

Анонимен

преди 10 години

"Всеки агресор трябва да разбере, че нападението над един от членовете на алианса ще е атака срещу целия северноатлантически блок"АААА, че кой нападнали?

34

Анонимен

преди 10 години

Нато до върви по дяволите!

33

анонимен

преди 10 години

Ха....давайте радвайте се че ще давате още повече пари за да си върши работата САЩ срещу Русия сега членките се задължават да отделят вече по 2% от годишния си бюджет, смятайте сами иначе пари няма Борисофф ще ви стяга коланите и ще взима няколко милярда кредит... прости народе за това няма кой да протестира. Само така докато Барак превземе Русия само че незнам как това ще стане дори и с помоща на сервитьорката но президент.

32

789

преди 10 години

До ЯСТРЕБ 2Всъщност нямам нищо против другите "ястреби" във форума, стига да не се опитват предумишлено да подвеждат другите форумци, че съм аз зад този ник. Понеже виждам, че много настървено браниш НАТО'вските кръволоци, ще ми е интересно да знам на какво се дължи това. Въпросът ми не е риторичен. Аз лично, с годините развих неизлечима алергия срещу НАТО.

31

СеСеСере

преди 10 години

Време е да застанеме на страната на Русия че ми домъчня за москвичите , опашките , кореком и безплатните пломби на здрави зъби.Венсеремос другари !

30

Анонимен

преди 10 години

Значи има вече опастност от бунтове в Източна Европа

29

Пламен Петков

преди 10 години

До ЯСТРЕБ-Само какво ник си си измислил.Някой не ти ли е казвал,че никакъв ястреб не си ,а си обикновен проскубан врабец.Нещастнико ,ти до кой клас изкара в училище.Преброих ти двадесет грешки и се отказах.За каква "задунайска губерния"фъфлиш бе ***.В тъпата ти кратуна не светва ли,че откакто сме в Еврогейският съюз сме станали най-бедни откакто съществува България.Нещастен ,*** ,неграмотен гербаджия

28

СПАС

преди 10 години

До 789 Ей това им се случва:)))))))))tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201408041849-nmqo.htm