99

Анонимен

преди 10 години

Той да пипа яко след изборите! Цацата изчезна това лято ..Че работа не върши ясно, ама вече и. устата си не отваря!!

98

Време разделно

преди 10 години

Октомври трябва да е бой последен срещу всички подлеци, довели страната ни до пълен крах! В новото правителство никакви стари муцуни, само доказани специалисти в различните области и почтени, обичащи народа си българи! Не може да нямаме такива хора в цялата държава!

97

АНОНИМНА

преди 10 години

ИЗВИНЕТЕ! ВАШЕТО ЛИ ДЕТЕ ИСКАТЕ ДА ПОСТАВИТЕ НА МЯСТОТО ТА ТОВА ПРЕКРАСНО БЪЛГАРЧЕ? ДА СЪГЛАСНА СЪМ , НО ТО ВАШЕТО Щ Е БЪДЕ ФАМИЛНО/ ГЕННО/ ОБРЕМЕНЕНО, А НА ТАКИВА ЗНАЕТЕ КЪДЕ ИМ Е МЯСТОТО.

96

Анонимен

преди 10 години

БСП БСП БСП

95

Анонимен

преди 10 години

Значи махнете детенцето от снимката и ми дайте картечница!

94

гласоподавател

преди 10 години

Верно е!Октомври не е бой последен.И следващите и по-следващите и т.н. избори,БСП ще яде бой докато накрая се доразпадне окончателно.

93

Анонимен

преди 10 години

Я всички "над 45 000" + Миков,серГея,Ниновата,Мая костинбродска и всички останали аидуци да се товарят на самолети с еднопосочен билет към Северна Корея (ако е възможно с малаизииските или алжирските авиолинии) и там да си викат "другари",да се пеинтболират (с калашници ако може),да си пишат закони за космоса,да си дават сметка защо са в крадливата столетница,да си издават "Дума" и да крадат там.Тук нямаме нужда от бузлуджанските партизани,ограбвали до шушка България при всяко тяхно управление.

92

Анонимен

преди 10 години

Октомври не е бой последен... ami ne e, zashtoto znaete che shte zagubite ... dolni, gadni lizemeri zare na komunisticheski bezsmisleni lozungi

91

Анонимен

преди 10 години

Сектантите пак са се сбирали.На серГЕЯ пак ГЕРБ са му виновни,а кулския *** Миков бръщолеви глупости за изборни победи...Нищо ново.БСП на бунището!!!Бай бай,БСП.

90

нямащ_думи

преди 10 години

Ако е имало събрани 50 000 души и ако това е струвало минимум по 10 лева на човек, това прави 500 000 лева. Но парите сигурно са много повече за транспорт, за кебапчета, за дневни. Ако вместо да харчат толкова пари за да съберат горкия си електорат на Бузлуджа за да сипят лъжи и глупости, да бяха дали тези пари на пострадалите от наводненията.

89

муспи

преди 10 години

Това не е бой последен - ше има арести, конфискация на всичко и доживотен лагер без право на обжалване.

88

SS

преди 10 години

нищо не става от тази партия - всички са "меки мари" ! Един ЦЦ в затвора не можаха да вкарат ! Нито едно смислено и полезно нещо не направиха за цяла година ! За какъв хей са ни тогава, а ???

87

Попчето

преди 10 години

Прав е другарят Миков -да ще Господ на октомври да се видиме за последно! Амин! А и няма за какво да се гледаме - по назе са останале едни парцали и просешката тояга,до които ни докара хубавият живот под знамето,червеното.Та кое сега се готвите да ни вземете,другарю Миков - парцалките от гърба или тояжките от немощните ръце ?!

86

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 120 Пенсионната система трябва спешно да се реформира. Не може около 2 милиона работещи да издържат близо 2 милиона и половина пенсионери. Както в много европейски държави и тук трябва да стане 68 години възрастта за пенсиониране. А ако искате високи пенсии, трябва данъците и осигуровките да станат такива, каквито са в Е.С. Не е справедливо българина в България да плаща данък за жилище около 50 евро и да иска да получава колкото германеца, но германеца плаща 500-1000 евро данък

85

Анонимен

преди 10 години

Raid !!!

84

Анонимен

преди 10 години

dano pensionata sistema izdarji pone 10 god.oshte!dano!makar i sas zaemi!

83

грюстих

преди 10 години

Прав е др. Миков - нямя да у бой последен - ще бъде бой пореден за червените плазмодии.

82

Анонимен

преди 10 години

Нека кажем НЕ на БСПНИКОГА ПОВЕЧЕ БСП

81

Читател на "Дум

преди 10 години

Според класиците на марксизма,комунизмът ще победи в най-развитата икономически,а оттам и социално страна.Докато(ако) стигнем това ниво,много боеве трябва да водите внаш интерес,бе другарю Миков!Хилядолетие дали ще ви стигне?Благодарение на опазенотоот вас народно благо,ще забогатеем неприлично,реките от мед и масло ще предизвикватнаводнения.Милиарди ще славословят Партията-организатор,ръководител и вдъхновителна нашите победи,начело с мъдрите ни вождове!

80

Анонимен

преди 10 години

Единственото което може да реанимира тази жалка и ибришка партия е пълната промяна и подмяна на Съси и неговите суеци!