13

Язе

преди 9 години

Минутка за реклама

12

Герги ЕВРОТО

преди 9 години

"Тегленето на ипотечни кредити в малките градове нараства."НОРМАЛНО.Стана ясно, че средностатистически българина живее до 50 години .Теглиш заем, живееш, ядене пиене, женички. Като умреш, потоп след теб .Да не споменавам, че банка на загуба няма . Те продават имота и са в печалба .А това, че мрънкат, просто така е модерно .

11

Maks

преди 9 години

Промените в закона ги прави Румен Гечев и още някой от БСП. Същият този Гечев беше министър във правителството на Жан Виденов. С две думи отново доказа Гечев, че *** за зеле не става от него - факт ефекта от закона е нула. Банките и бързите кредити въведоха допълнителни такси и услуги и отново си взимат парите от клинтите, но по друг начин.

10

ИСТИНАТА

преди 9 години

Може и да има нарастване на някакви кредити, но със сигурност пове4ето са от порядъка на до 20 или 30 бона, едва ли много хора от малките градове ще теглят кредити за над 50 или 100 хиляди.

9

Анонимен

преди 9 години

Това с лихвите тепърва ще се види - да, възможно е банките да вдигнат лихвите за сметка на таксите, но това няма да оскъпи съществено заемите - те въпросните такси и до сега бяха като част от лихвата.А може и да не стане - има банки които вече предлагат прилични лихви без такси.Останалите едва ли ще се самоубият с по-високи лихви.

8

Анонимен

преди 9 години

Ромите теглят, но после не връщат. Банките не могат да открият имотите в гетата.

7

vesko02

преди 9 години

И ако е така какво от това?Българина вдига втора ,трета или четвърта къща или прави разширение на хотела си с хиляда легла.

6

Анонимен

преди 9 години

ипотекират на баба си външната тоалетна за шише ракия :)

5

Анонимен

преди 9 години

има малки градове буквално обезлюдени,останали са само пенсионери и няколко по млади алкохолици. та кой тегли кредити и какво залага като ипотека просто не знам

4

Анонимен

преди 9 години

много поръчково заглавие

3

БГ Овца

преди 9 години

ааа това сигурно е от "статистиката" на някоя агенция за недвижими имоти.

2

ЩЕ ВИ СЕ

преди 9 години

ЛЪЖА ...........ако има повишение на доходите може би............

1

баба

преди 9 години

балгарска работа никога няма да сме европееици нито бизнесмени с тези ни просташки глави а само банкови обирдшии и душевади на народа