24

преводач

преди 9 години

'partis' лат. - "части" бълг.РАЗДЕЛЯЙ народа на партии/части, насъсквай ги една срещу друга И ВЛАДЕЙ. Това е философията, която, очевидно (особено в България), стои зад т.нар. "партийна демокрация". Затова и т.нар. "международна общност" толкова се бои и демонизира "фашото" - снопът на Кубрат. Защото, когато една държава е единна, без партии, става много силна, независима, както се видя и при Германия, която целият останал свят, с всички усилия, едвам победи. И то главно СССР, също безпартийна

23

Е как да стане?

преди 9 години

Но в крайна сметка най-трудно е да обединиш един така разединен народ.Има хора които са полуграмотни и за 20 лв се продават.Има що годе грамотни,но крайно бедни българи,които вярват,че някой ще ги оправи без те да си мръднат задниците от селския дувар.Има хора дето бачкат на две места за да оцелеят и да плащат дълговете си и нямат време да мислят за политиците.Има "умни и красиви"работещи за що-годе добра заплата дето искат мафията да се махне,но предлагат алтернатива.

22

прав е №3

преди 9 години

И докато ние се караме кой е по-добър или по-точно кой е по-лош от другия,докато се делим и вярваме на един или друг измамник политик ТЕ си плетът кошницата.Сергей емигрира в Брюксел на дебела заплата.С 150000 *** гласа Бареков и националиста Джамбазки го последваха.Доган продължава да разпределя порциите.И отново както през деведестте мишлетата се замерят с досиета.Бойко мечтае да стане премиер и после президент и после да се събере с оная женица дето се познавали отдавна.

21

Граовец

преди 9 години

На комуноидите им призлява само като се сетят за Бойко. Това е знак че трябва да се подкрепи Бойко.

20

Анонимен

преди 9 години

Радост в продажните про хам СМИ - БНТ,БНР(с наши пари купон - 0,5млд на година),БТВ,НОВА,КА2...(тия пък чакат реклами от ЕФ = > ЕФ ако може целия да отиде за реклама най добре (на практика политическо спонсориране на СМИ).

19

Шаран -БГ

преди 9 години

Къде я тази радост? То при нас вече 25 години /четвърт век/ си е непрекъсната мъка ! При толкова лъжи и кражби от тези, които трябва да ни "оправят", народа тотално изперка! И тези, които се канят да ни управляват потриват доволно ръчички при толкова ошашавен народ още по лесно се краде !

18

Анонимен

преди 9 години

До анонименZA KAKVO VAOBSHTE GOVORIM TUK. KOGATO TCHETA KOMENTARITE NE VIJDAM NISHTO LOGITCHNO, RAZUMNO I POLEZNO. VIJDAM SAMO OMRAZA KAM GERB OT HORA PRODALI SE ZA STOTINKI. DALI TOVA SA PRODAJNIZI, DALI TOVA SA JALKI HORA KOITO PISHAT BEZ DA MISLIAT NE ZNAM, NO ZNAM TCHE SAJALIAM I SEBE SI I TEZI HORA. PITAM SE OTKADE TOLKOVA POMIA IZVIRA OT TEZI HORA??? OT KADE IA VZIMAT TAZI POMIA?????? OT SOBSTVENATA SI RAZRUHA, NEVEJESTVO ILI OT PALNATA SI DEGRADAZAI KATO HORA. POMISLETE PREDI DA PREPIS

17

Анонимен

преди 9 години

До ВСИЧКИ ЗНАЕМ Не знам какво хубаво си видял за последните 25год , но аз помня три национални катастрофи ,след "управление" на БСП .Помня и Луканова зима , и Виденова зима, и щеше да има и Станишева зима , ако тези не бяха дезертирали от власта.Сега чакат от такива като тебе , цялата вина да я прехвърлят на ГЕРБ

16

иван

преди 9 години

мъката разбирам, радоста не... поредните спасители които просто се издъниха...

15

набюдател

преди 9 години

Задължителни избори...Кой?...Кой?...Кой?...ЗАЩООООО???

14

ivo

преди 9 години

,, Спомнете си само предлаганата от десницата шокова терапия в началото на 90-те и как тя не се случи, защото средният български избирател се уплаши от това. Заради този пръв избор последва една бавна и мъчителна дългогодишна агония на цялата държава, която продължава и до днес.'' Тя шоковата терапия на десните се случи - унищожи се промишленост , селско стопанство , здравеопазване , образование , унищожи се армия но се увеличи полиция ...

13

турчин

преди 9 години

За България. За българските управници. За българските граждани. С едно изречение ,,На такива ниви такива пъдпъдъци". Безверие, некомпетентност, продажност характеризира българските управници. Промяна на чипа на българина.

12

Анонимен

преди 9 години

А бе и аз съм привърженик на ГЕРБ ама съм най голям привърженик на двете си ръце и на малкото или многото що имам в главата.Тази статия е събрала всичко което ни докара до това дередже и с вярното заключение че ние сме си виновни.Българинът от доста десетилетия е само един хленчещ страхливец и е храбър обикновено само зад компа или в кръчмата

11

диалектика

преди 9 години

Единственият точен и изчерпателен коментар, е на номер 3.Четете господа и мислете.Разберете веднъж за винаги - нашите управляващи са "излъчени" от нас,даже и когато не сме ги излъчвали.Щом ги търпим,те ще правят това,което са правили досега.САМО И САМО НИЕ СМЕ ПРИЧИНА ЗА НАШИЯ ХАЛ!!!

10

до 5

преди 9 години

Прав си ,помним и скоро няма да забравим!Помним как дойдоха неговите фирми и завзеха града ни ,докато ние се чудихме как да оцеляваме.Сега вече пак имаме работа,но докога ще бъде ,просто ме е страх за бъдещето,като знам какво преживях през тези 3,5 години.

9

анонимен

преди 9 години

40% подкрепяли Борисов-ти в ред ли си.И ти умния който подкрепяш мутрите как ги изчисли тези 40%.От 38 % общо гласували ,за Борисов са 23% или нещо такова и къде са ти тези 40%.Е то че лъжете,че сте лъжци всички от Герб ама защо ни правите на *** незнам.

8

Шоп

преди 9 години

А и тук нито дясното е дясно, нито лявото ляво.------------Поредната статия в стил "всички са маскари". Другарю "тъмносин", ако нямаш глава на раменете си и се увличаш по тъмно-едикакви си неща, никой не ти е виновен. Разлика между тебе и тъмночервените принципно НЕМА. Но недей да замесваш в болните си фантазии и 40-те % нормални хора, които можем да съобразяваме правилно и подкрепяме ГЕРБ. Може и да се мислиш за по-умен от ББ, но си далече от истината.

7

Лора

преди 9 години

До Анонимен 3Допълнение - а протеста ни знаете ли в какво се изразява? Ядовито и с хъс сменяме канала на телевизора, щото ни било писнало от простаци!

6

Анонимен

преди 9 години

Глупава статия на автор, който имал за цел да сложи равенство между Станишев и Борисов. Бойко Борисов е най-доброто, което сме имали от поне 20 години насам.

5

пак ли мутренски рек

преди 9 години

Голяма част от бизнеса изобщо не се радва на тази оставка, а е разтревожен, защото помни мутренския рекет, неплащане за свършена работа от Герб - Дянков даде нареждане да не се плаща на фирмите, а след дълго време неплащане, казаха, че ще платят само на тези фирми, които се откажат от 10 % от дължимите им суми. Бизнесът помни и издевателствата и безумните режими, които мутрите от Герб въведоха и, които фалираха 150000 фирми и направиха ПОЛОВИН милион безработни. И ище много безобразия.