23

от бивш22

преди 9 години

/незнайно защо изтрит/, цитирал ВазовДо God О, Господи /виж и с главна буква те пиша/! Заглавието е ''Кремълски агитпропчици''. Написах само едно изречение /молба/, автора да коментира написалият цитираното от мен. И Вазов ли е ''Кремълски агитпропчик''? И той ли е ''левак русофил'' ? Няма да изброявам всички епитети на автора, защото ме е срам. Аман от богове. И всеки с копанката си. Само лапат ли лапат.

22

mgs

преди 9 години

Да питам, да не би проф. Георгиев ти е одраскал колата или препикал мушкатото. Може и да си прав в тезата, но текста ти е дребнав и глупав.

21

Анонимен

преди 9 години

до кукуАми изкарай го тоя нефт, дай го насам тоя български газ! Как така досега не си го направил като знаеш всичко за всички? Айде, България има крещяща нужда от собствен нефт и газ, от приходи, от евтиния, от бизнес, от работа... Хайде, давай, вади, рафинирай и продавай!@@

20

Анонимен

преди 9 години

Бугри вашия Иванчо Вазов е драскач,Раковски- терорист търсен от полициите на поне 2 европейски държави, а Захари Стоянов- драскач летописец на хаирсъзи като Бенковски.

19

God

преди 9 години

До 22: Ти хубаво цитираш Вазов ама е хубаво да цитираш и какво са казали за Русия и руските управници (да не се бъркат с руският народ!) Раковски и Захари Стоянов. И в какви времена са го казали! Иначе всичко написано за т.нар. "професор" Георгиев е вярно и същото може да се каже и за другият русофил от съветски тип Петър Волгин и сие ***. Всички русофили реват за Русия ама никой не ходи там - все на Запад ги влече. Дори и руснаците си държат на Запад парите? Защо ли?

18

Анонимен

преди 9 години

А сега вземи напиши нещо за Вашингтонските гъзолизници.Тъкмо,в качеството си на такъв,ги познаваш много добре.Като себе си.

17

Анонимен

преди 9 години

Коригирам - като ник на 28 трябваше да напиша "26, 27 до автора". Извинявам се.

16

25, 26 до автора

преди 9 години

Аз правя разлика между колонизаторската политика на някоя държава и нейния народ, пък може и да съм наивен човек. Уважавам всеки народ и се отнасям към културните му постижения с интерес и аналитично мислене.Относно политиката - виждам че от векове просперират онези държави,които се ръководят от максимата, че в политиката няма приятели, има интереси.Естественото място и на българи, и на руснаци, според мен, е в Европа.Ако някога нещо е препятствало това,то е било временно и подлежи на корекция

15

Продължение на 26

преди 9 години

Аз категорично оспорвам опитите да се внушава представа за еднородност на т.нар. работническо-селска интелигенция, защото само единият ми родител е гражданин. Селската ми майка е от семейство, което още преди около един век е пращало синовете си да следват в Австрия и Германия. Редът на мама да учи, за съжаление е дошъл по времето на социализма.Не приемам и делението на "фили" и "фоби", когато става въпрос за полит.ориентация (тя зависи от много неща) или симпатии към някой народ и културата му

14

До автора Мартин НС

преди 9 години

А бе, човеко!Ти не знаеш ли, че за да бъде някой типичен представител на която и да е общност от категориите "социален слой", "етнос", "нация", е необходимо ТРИ ПОКОЛЕНИЯ негови предци да са живели като членове на тази общност?Колко са според теб хората от днешния български академичен "елит", чиито родители или дядовци и баби не се числят към каскетите, текезесарцървулите и т.нар. работническо-селска интелигенция? Нали се гледаше под лупа произходът на кандидатите за студенти и докторанти?

13

Анонимен

преди 9 години

Статия,показваща главоломната простотия,селяния,първосигналност,злоба и безсилна ярост на индивида,който я е ***.Благодарение на такива *** и на телевизии като bTV,привържениците на Путин в България нарастват ежеминутно.Жалко,че тоя велик човек няма как да основе една своя партия у нас.Ще спечели поне 80%.

12

до "автора"

преди 9 години

Ниско и елементарно,смесено с животинска злоба.....Ти Мартинчо,на това ли се научи само--това ли ни предлагаш...Та твойте възгледи и убеждения са по-варварски и от комунистическите бе момко.....Мартине,запомни едно--щом си ниска топка-бързо ще паднеш.....

11

Шоп

преди 9 години

Да, всъщност прочетох писанието на този Люси Гьоргиев и човекът точно се помества в понятието "полезен ***". Такива като него с хиляди са продължавали да плещят простотиите си дори в лагерните бараки в Магадан, докато пръстите на краката са им окапвали от студ или са си бърсали Г3 с пухкав сибирски сняг. *** с една дума. Отпадъкът просто питае неистова омраза към свободата.

10

Анонимен

преди 9 години

До пишман блогъраПич, оди пий една бира и пусни еврофутбол! Не се занимавай със сложни за твоя мозък материи!

9

Патриот

преди 9 години

Жалко за излагацията на автора. Прилича ми на един друг "блогър" - оня с гладните стачки, дето е освидетелствуван. Личи си, че е платен *** , иначе не би се излагал безплатно пред"аудиторията" си този Марин. Има някаква обща култура - похвално като за бургазлия , както споменаха колегите, тази платена хейтър-тролоивска омраза просто отвращава. Не са ли го учили на пропоганда и агитация шефовете му? Много злостна статия, но нямам достатъчно знаци, за да я оборя научно. Русофоб - българофоб!!

8

Анонимен

преди 9 години

Това си го написал между две целувки на *** на Обама.

7

нищо ново

преди 9 години

мартинчо го познавам отдавна, по-скоро майка му....Бургас е доста малък град, ще знаете. Но не виждам защо си е пренесъл майчините комплекси в София?! Но на интернет напъните му трябва да се гледа с разбиране и снизхождение - толкова е чело, толкова знае момчето ! Що се отнася до темата - злободневна, разбира се...и преди и сега хората с ниска обща култура бързаха да обслужат "силните на деня" ,да заклеймят "другите"....да се изкажат, белким някой ги забележи!

6

До автора

преди 9 години

Ако Вие сте автора, трябва да Ви кажа, че Ви съжалявам. Освен да обиждате, НИЩО не анализирате.Лъжете, изкривявате, нагаждате и деформирате по най-повърхностния начин ту някакви "данни", ту някакви "мнения".Боже, не случайно ви харесва "хамериканския" начин на живот.Подхожда ви на нивото на ума.Събирате полуумни изречения от различни източници, и свързани с вашите гнусни обиди, се получава литературно есе, за което може само да ви е срам.Толкова е елементарно и тъпо.По-добре се скрийте някъде.

5

гого

преди 9 години

Авторчето да не би да е скъсано от въпросния професор, та пише са такава голяма злоба за него.Обидите и квалификациите в горния текст са в пъти повече от колкото в текста на въпросния професор.И това, че авторът мрази Русия не означава, че хората които и симпатизират са ***, ***, текезесари, *** и т.н, а почитателите на Америка са цвета и каймака на българското общество.Ае стига с тая злоба и делене на фоби и фили, бъдете и малко Българи мама му стара.

4

Българин

преди 9 години

Авторе,Поздравления и нисък поклон!Навря ги в миша дупка ***!