54

Човеколюбец

преди 9 години

Да пристанеш на САЩ вече стана равно като да станеш булка на Луцифер!Най-накрая разбрахте че тия *** искат само едно-световна война, че да могат да завъртят парите на военната машина. Създадоха икон. криза за да унищожат ЕС и света, а сега наливат масло и в Украйна! Целта е война с Русия и да го отнесе отново ЕС -икономически, политически и дори чрез човешки жертви. Европа винаги е била мразена от тия сатанисти. Крайно време е да спрем да ги величаем и да им покажем вратата!

53

Много е странна

преди 9 години

Масираната пропаганда, че ракетата е руско производство! Е в този конфликт каква да е?след като вече се знае, че РФ знаят каква точно е ракетата, последва смекчаване на тона!защо РФ не казва, че ракетата е изстреляна от укр., дали е земя въздух или друга? А ако ракетата не е руско производство?то в този случай заповед може да е дадена само един човек!ако скоро последват събития в полза на опълченците, то тая теория е вярна!

52

Анонимен

преди 9 години

Този самолет е бил отклонен от курса си. Да слезе 600 метра по-ниско, да мине по-северно! Защо??? Е, въпросът ми е риторичен естествено.

51

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 56в ЗОНА НА ВОДЕНЕ НА ВОЙНА е просто смешно да се говори кой е пуснал ракетата. Може украинец,може и руснак. ГРАЖДАНСКИ САМОЛЕТИ ПРОСТО НЕ БИВА ДА БЪДАТ ДОПУСКАНИ В ЗОНА НА ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ! Всеки лекар ще ти каже, че превенцията на заболяванията е по-лесно и сигурно нещо отколкото сетне да се търси причината за настъпилото заболяване. Профилактиката и предпазването дават много по-сигурен резултат от най-доброто изследване и лечение след това.

50

Анонимен

преди 9 години

Само господ знае, а може би в този случай е по-правилно да се каже-само Луцифер знае до къде могат да стигнат украинските фашагите. Навремето немските нацисти поне започнаха с изгарянето на книги, но днешните *** започнаха с изгарянето на живи хора...

49

До 55

преди 9 години

Не, особено ако едната страна е фащизоидна. Какво очаквате от фашистките ***, та те в 21 век изгориха живи 120 млади хора в Одеса та пътнически самолет няма да свалят. Те започнаха с изгарянето на хора, после прогресира-пуснаха фосфорни бомби, обстрелваха болници и жилищни квартали, свали пътнически самолет, страх ме е да си помисля до къде могат да стигнат???

48

Анонимен

преди 9 години

55 Питай ИАТА има си стандарти за тази работа

47

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 52ВСИЧКИ НАЙ-ИЗВЕСТНИ ЛАБОРАТОРИИ СА ВЪВ ФРАНЦИЯ И ГЕРМАНИЯ. И ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ ИМАТ ТРАДИЦИИ И ИСТОРИЯ ЗА ЛАБОРАТОРИИТЕ И АНАЛИЗИТЕ. ИЗПОЛЗВАНЕТО НА АНГЛИЙСКА ЛАБОРАТОРИЯ Е ПОВЕЧЕ ОТ СЪМНИТЕЛНО!

46

Анонимен

преди 9 години

51 виж за това може и да си прав но едно обвинението за неспазени мррки за безопасност а съвсем друго за преднамерено убийство , този който е пуднсл ракетата той е знаел какво прави.Да не гиворим,че май се е и похвалил

45

Анонимен

преди 9 години

В Ирак, Афганистан и Сърбия се водели военни действия по въздух от двете страни? Ами тук се водят военни действия по въздуха от едната страна-Украйна. Това прави ли едностранните военни действия по въздух на Украйна по-безопасни за въздушния трафик на международните полети?

44

Анонимен

преди 9 години

Интересно дали срещу Киев ще има санкции, когато истината лъсне с цялата си бляскавост? Укрите направиха всичко въздможно да съботират разследването, дори техни танкове стреляха по влака, който извозваше телата на загиналите.

43

Анонимен

преди 9 години

До 49 АнонименИ така *** БЪЛГАРИНО ШИБАЩ МИНУСИ,ПО МЕЖДУНАРОДНИ СПОГОДБИ ПЪТУВАЩ ПОД ФЛАГ НА ДЪРЖАВА КОРАБ,САМОЛЕТ Е ТЕРИТОРИЯ НА САМАТА ДЪРЖАВА ПОД ЧИИТО ФЛАГ Е !!!!!!!!

42

Анонимен

преди 9 години

49 защото ако не знаеш в Англия е най изведтната лабоеатория

41

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 47Сепаратистите нямат авиация, но украинската армия ИМА АВИАЦИЯ. И НЕ МОЖЕ Украйна да пуска да летят в един и същ район чуждите пътнически самолети и своите собствени военни самолети. Това е против всякакви правила. Толкова ги е боляла оная работа на украинците за чуждите граждански самолети и техните пътници.

40

Анонимен

преди 9 години

48 не ми давай примето отпреди 13 години от военни ученуя на ПВО , напротив украинците няма абсолютно нокаквс логика да стрелят по самолет идващ от запад без да е инало йаквато и да е тревога от грануцата , аре тези на някой друг , руски самолет може да наруши пространствоъо и са го правили но не и на стотицу км навутре

39

Анонимен

преди 9 години

Малайзия получава черните кутии и ги дава на Холандия!!!!!Тя от своя страна ги предава на Англия!!!ЗАЩО МАЛАЙЗИЯ-АВИОКОМПАНИЯ,ПРАВИТЕЛСТВО НЕ ПРОВЕЖДА СОБСТВЕНО РАЗСЛЕДВАНЕ????КАКВА ВРЪЗКА ИМА ХОЛАНДИЯ И АНГЛИЯ В РАЗСЛЕДВАНЕТО СЛЕД КАТО САМОЛЕТЪТ Е МАЛАЙЗИЙСКИ Т.Е.ВСИЧКИ ПЪТНИЦИ НАМИРАЩИ СЕ В НЕГО СА ВСЕ ЕДНО ЖЕРТВИ НА КАТАСТРОФА ИЛИ УБИЙСТВО НА МАЛАЙЗИЙСКА ЗЕМЯ!!!!ВСЕ ЕДНО ДЕЛОТО И РАЗСЛЕДВАНЕТО НА УБИТ МАЛАЙЗИЕЦ В ХОЛАНДИЯ ДА ПОЕМАТ МАЛАЙЗИЙСКИ ОРГАНИ-ПОЛИЦИЯ,СЛЕДСТВИЕ,ПРОКУРАТУРА!!!!!!

38

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 44Украинците също са свалили руски пътнически САМАЛЬОТ в 20001 г. А сега украинците "просто ошиблис това е"."Формално си прав но при положение че украинците не очакват удар по въздух" НАПРОТИВ! БИ ТРЯБВАЛО да очакват удар по въздух. Забрави ли, че преди няколко месеца Путин беше изпратил руската армия на украинската граница. Много ментиш и извърташ!

37

Анонимен

преди 9 години

42 вефнага ти отховарям . Че и в Ирак и Афганистан и в Сърбия се водиха еоенни действия по възфух и от двете страни , сега сепаратистите авиация нямат , между друхото и в Сирия авиация ползва само зАсад

36

t-rex

преди 9 години

До Анонимен 41За Вас специално ще повторя изречението от предишния си коментар.Прочетете малко по темата преди да коментирате!

35

Анонимен

преди 9 години

41 Формално си прав но при положение че украинците не очакват удар по въздух а и целта се е движила от запад на изток единствените запофозряни остават сепаеатистите , тска или иначе бяха свалилу вече няколко самолета , просто ошиблис това е