74

Ефтимия

преди 9 години

Ей, предатели фашисти, ще спрете ли да пишете срещу Русия, а сега и срещу Сърбите. Сърбите са хора с достойнство и такива като вас с префинените си парфюмирани разбирания изобщо не може да се сравнявате с тях. Сърбите са пичове, мъжкари. Отишли са да помагат на руснаците, а не като вас, *** .Браво!Да живее Сърбия и Русия!

73

МИРО

преди 9 години

А КЪРВАВИЯ ПЕТЪР КАКВО ЧАКА,ЗАЩО НЕ СПИРА ДА ИЗБИВА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД И ДА СЕ ОПРАВИ ВСИЧКО.ДО КОГА ТИЯ КРАДЛИВИ ХОХЛИ ЩЕ РАЗМОТАВАТ ЦЕЛИЯ СВЯТ?

72

до 85 грой

преди 9 години

Виновен за убийството на 300 души от МН17 е единствено кремълския шебек Путин. Затова че разпали без никаква нужда войната в Украйна и заради това че изпрати убийци и терористи от Русия като ги въоръжи с оръжия които се недопустимида бъдат в ръцете на терористи. Заради своята пълна безотговорност като държавен лидер Путин трябва пожизнено да търка наровете в Хага и никакви бръщолевеници от тези които си написал господинчо в недодялания си пост не могат да го оневинят.

71

грой

преди 9 години

Когато Русия казваше да се федерализира Улкайна, Укрите се бяха почти съгласили. НО десен фектор, Плоша и ФАЩ казаха НЕ!!! ФАЩ наредиха безмилостна война, зверствата на която ТЕ ще прикриват. Бяха определили че няколко хиляди невинно убити ще бъдат замазани (!!!!) . Който не вярва на думите ми - да се върне назад и да прочете. Виновните за свалянето на Бой-нг 777 са Тези, които не позволиха компромисна форма ФЕДЕРАЛИЗАЦИЯ н

70

Анонимен

преди 9 години

до Ипро, пост 80Написах, освен линкове към украински сайтове няма нищо. Ясно е кой ги измисля тези небивалици и за какво. Така че, поспри. Недей да подаваш невярната информация, за да не те обиждат.

69

Ипро

преди 9 години

Драснете в ютуба това: Одна из сбитых из ПЗРК СУ-25 силами ПВО ДНР с.Дмитровка 23.07.2014Вижте "опълченците", жижте всъщност кого боготворите и идеализирате! Далече са от представите ви за "руснак" и "славянин", а още по-малко от "православен". За разлика от Тамерлановци и прочее "атамани", много от които са там от 2 месеца - Украинците са православни.

68

Ипро

преди 9 години

До 75, шведа е там с имената си и физиономията си. Не е безличен и анонимен, както повечето "опълченци". Бие се наравно с редовната армия и е под контрола й. А "опълченците" в голямата си част НЕ СА местни, а руски ветерани и "бивши" руски офицери. Подвластни на кого? На местното население или!? Защо ви се струва нормално референдум да се провежда с бележки нащракани на ксерокс? Защо за вас е нормално трета страна да определя съдбата на местното население!? Само щото е Русия ли!?!?

67

Ипро

преди 9 години

До 76 напиши в Гугъл "Стрелков, фонд, ДНР" и би следвало да ти излезне и резултата от руската есен. Линк няма да ти давам, защото ще ме баннат за 24 часа. Не защитавам никого, просто пиша неща, които никой не пише. Ковете като кълвачи само от южната страна на дънера, без една дума (която да не е обидна) да напишете и за северната. Пълното отрицание и обидите не променят фактите.

66

Анонимен

преди 9 години

До 77:А би трябвало да се тревожиш за ***.Вие обаче си знаете едно-чугунени глави, червени *** и темподобни глупости.П.П.Моята глава е месингова.

65

t-rex

преди 9 години

Силно ме притеснява факта, че все още в България има огромен брой чугунени глави с набити петолъчки на челото!

64

Анонимен

преди 9 години

до ИПРО, пост 67Ти пил ли си хапчета днес?Я прати линка към статията, че да видя със собствени очи. Проверих сайта, няма нищо подобно.*** нещастен.

63

Анонимен

преди 9 години

Абе, Ипро, акво си де юрнал да защитаваш киееската хунта?Тези така оплескаха нещата, че краят не се вижда.Избиха стотици цивилни навсякъде в Източна Украйна и нито дума за това.Сега се орева всичко живо.Ето това са двойни стандарти.П.П.Кое е законното на този шведски снайперист?Сега да си сърба попарата.

62

Анонимен

преди 9 години

На Западе подозревают, что к трагедии могут быть причастны сепаратисты, которые сообщили о падении в то же время и в том же месте украинского военного самолета АН-26, заявив, что они сбили "вражеского летуна" с помощью зенитной установки "Бук". Соответствующие сообщения были размещены в соцсетях Twitter и "ВКонтакте" и были проиллюстрированы фотографиями комплекса (в настоящее время сообщения удалены, а якобы сбитый АН-26 не был найден). На западе подозревают Россию в помощи сепаратистам, в том числе, предполагают, что Москва могла поставлять им оружие.

61

Ипро

преди 9 години

Към коментар 72. И моля сега не започвайте с извинения, че сте българи и нямате морално право да се мешате в чужди ралти! :) Правите го на думи нон-стоп. А и отделно от това - силите на Донецката република (говоря за въоръжените такива, щото никой не дава оръжие на голяма част от местното население) са в голямата си част...чуждестранни. Пълно е с руски "бивши" военни, които ще ви разказват великите си подвизи вечер на по водка.

60

Ипро

преди 9 години

И последно. За всички слепи русофили, които се чудят как да обиждат всички, които не си лягат с руския химн. Има из тубата телефони за връзка (включително и мобилни) на бюрото в Донецк за набиране на доброволци - почти във всяко видео за Донецк. Ако сте такива за каквито се представяте - то отдавна да сте доброволци там и да защитавате интересите им. А не да тролите под всяка статия и да псевдогеройствате на думи.

59

Ипро

преди 9 години

Защо никой не пише за 250-те главорези от Сърбия, които пристигнаха вчера на помощ на "опълченците"? Бивши дружки на Стрелков с които се хвали той самият. Това ли са хората от Донецк? Не, това са военни кучета. Скъсвате се да съскате, срещу Шведския снайперист, който е там съвсем легално и за него важи украинският военен закон. Но всичко друго е нормално!? Да ви имам двойните стандарти и капаците дето имате на главите си!

58

Ипро

преди 9 години

И защо никой не чопли факта, че Стрелков е запасен офицер от руското разузнаване? Наемник в: Босна, първата и втората Чеченски войни!? Скъсвате се да пишете кой как правел войни, а министъра на отбраната (руски полковник) на ДНР не е спирал да воюва от 20 години?! Сигурни ли сте, че хората от Донецк искат точно тези за "чорбаджии", при все, че идеологичните лидери на ДНР отдавна бяха изметени от подобни разведки?

57

Анонимен

преди 9 години

Ей, откакто фондация Америка за България взе под крилото си сумати бг телевизии и вестници какви ти америкацчета се извъдихте! Само не разбирам защо Лари Кинг не го оплюете или пък Харолд Пинтер за речта му на Нобеловите наградиАйде, давайте с плюенето! Сигурно фондацийката и за това плаща!

56

Ипро

преди 9 години

Информацията за пост 66 е от сайта на "опълченците" русская весна. Чудно ми е само що русофилите четат и възхваляват избирателно. Украинската армия беше посрещната, като освободителна в Славянск. Нормално е да е така - "опълченците" са пришълци. Все едно аз да се дигна от София, за да правя антисръбско въстание в Сърбия. Ами нормално е, като ме изрита Сръбската армия - местните да си отдъхнат от това, че съм им дрънчал с оръжие.

55

Ипро

преди 9 години

Що никой не пише, че Игор Стрелков от два дни приканва всички "опълченци", били на мястото на катастрофата да предадат всички взети часовници, пари и скъпоценности. Но не на роднините, ами във "Фонд на ДНР"? Мародери, всички руснаци са били мародери и мародери ще останат. Що не напишете, че нито Стрелков, нито премиера на ДНР не са нито украинци, нито етнически руснаци от Украйна? И двамата са раждани в Москва. Нямат нищо общо с Донецк!