7

ИВАН

преди 9 години

ПОСЛЕДНИ ИМАТ ДУМАТА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА САМОЛЕТА...ТЕ НИЩО НЕ КАЗАЛИ , А ВСИЧКИ НАБЕЖДАТ РУСИЯ .. АМИ АКО Е ВИНОВНА УКРАЙНА ЩЕ СЕ ИЗВИНИТЕ ЛИ НА НАРОДА.

6

Анонимен

преди 9 години

ИЗраел и палестина - ето ви още една американо-руско криза.Между впрочем когато след две години дойде (вероятно) някой републиканец и забъхта ИРан, ми е много любопитно колок ядреин бомби ще хъврли Иран над израел????!

5

Анонимен

преди 9 години

тя войната вече е факт - третата световна - САЩ избраха да воюват на всички фронтове където Русия има някакаво влияние -Ирак и Сирия, Украйна,дори България (с Южния поток), а есента се задава реферндум за Шотландия.сблъсъкът е неминуем в много сфери., Втората студена война мина в Нова Гореща. този път САЩ няма да издържат на темпото на Путин

4

Анонимен

преди 9 години

Идва война, да. И след известно чудене кой точно да е ВРАГЪТ, се избра познатото и традиционното. Ще и разгонят фамилията на Русия. Да видим с нас какво ще стане.

3

Разни мисли

преди 9 години

Идва ВОЙНА!!! Прекалено много конфликти се създадоха и светът няма ресурс да се справи с тях. Дълговете на западните държави се качват главоломно. Пазарите не могат да ги поемат. На Америка и е пределно ясно, че дори и всичките пазари по света да работят за нея, тя не може да си плати сметката. Когато се запали ресторанта сервитьора няма да тича след теб с бончето докато бягаш навън. Кой ял, ял. Кой е..., е...! Целта е всичко да изгори, а това може да стане само с ВОЙНА.

2

Анонимен

преди 9 години

TERRORUSSIA

1

Бай Григор

преди 9 години

Да Ви отговоря - по мое лично наблюдение забелязах ,че между всичката тази пушилка се замита една новинка , октомври ще се качи цената на тока в Бг с 48 % ,което ще доведе до шоково увеличение на всичко от цените на хляба до цените на фризьорите и това ще се стовари на главите ни точно преди коледа и нова година ! Доста мизерно посрещане на празниците ще е ....