6

Анонимен

преди 9 години

еми то единствения нов е Драго стойнев..... досега не е бил в ръковдството на БСП. ам всичик скочиха човек на Станишев бил. Ами мая Манолова не беше ли човек на станишев, ами Миков? - хора от петнадесет години в политиката.

5

Анонимен

преди 9 години

Само *** може да сенапъва да стане председател/не лидер/ на БСП преди избори,които е ясно и на уличнитекучета че ще бъдат новпровал на столетницата!И всички сметки на *** и пульо,още повече тези които не са членове на БСП и никога не са членували в партия/а между друготоот 25 год. у нас само тя е партия/ щеизлязат криви,защото не е правилнатяхната логика!Полезния ход е само едини той е отново Станишев!И е полезен не само заБСП?!Това е!

4

ИВАН

преди 9 години

нинова е моя избранник...работи с факти ..прагматична и компететна , неотстъпчива и най- важното доказана и можеща...

3

дедо Ташунко

преди 9 години

Минчо, ти нямаше ли като дете прякор - "Минчо Сливата"? БСП(БКП), ГЕРБ, ДПС трябва да бъдат поставени извън закона, защото всички са фракции на ПРЕСТЪПНАТА българска комунистическа партия. Всички са маскари! Повръща ми се, като чета ялови разсъждения на тема "кой бил най -_достоен"! Всички са недостойни Минчо и са за пондиза!

2

Анонимен

преди 9 години

Янаки е известен комунист, постоянно спекулира с лявата идея, стар противник на Станишев не гласува за Пеевски, подаде си оставката като зам.председател - минуси 10 години се скатаваше като зам-председател, скочи на Станишев като падан от власт обяви се нсрещу преференциите.Стойнев изглежда интилигетен и млад, но няма все още здрави позиции, а товаче го предлага Станишев е в негова вреда. положението със самия Станишев бе друго.В обищ линии - това са кандидатите

1

Анонимен

преди 9 години

Капиталист няма да бъде избран в БСП НИКОГА (въпреки че те реално погледнато са социалдемократи)Корнелия Нинова и геориг Кадиев са най-подходящи - имат умерено социалдемократически позиции - но не съмнявам, че ще ги изберат. Кадиев е черната овца, нинова едва ли има толкова силон лоби. като изключим Мая М (злобан и агресивна) и ММ (нетрезвен, динозавър) повечето стават малко или много за този пост. Мненията ми за Янаки варират от - до. Като цяло - компромисна фигура.