18

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 16Не е вярно ВИЕ СТЕ ЖАЛКИ *** НА ПУТИНОВА РУСИЯ!

17

Анонимен

преди 9 години

До анонимен 20От любимата ти Русия, младежо - прочетете анализа на германските служби по въпроса, защото нашата ДАНС е подделение на ФСБ (КГБ) !

16

Анонимен

преди 9 години

"..за малките деца е ясно, че диверсификацията на енергийните източници ще доведе до чувствително повишаване на цените на газа.." - ЯВНА ЛЪЖА !!!

15

Анонимен

преди 9 години

Е те тоа ако го не вкарат в затвора да му разпорат г..о след време , значи съвсем изтървана работа сме!

14

анонимен

преди 9 години

Сутринта по новините чух ,че поискал увеличаване на натовските войници в България-значи били сме заплашени ,и от кого бе ирландска овчарко реши че сме заплашени.

13

анонимен

преди 9 години

Много точно.Така ще стане,Трайчо ще се върне на бял кон и гледайте само.Но народа си иска мутрата и това е.Чудя се как пенсионери виждат в това чудо "спасението" си.Плевнелиев е президент на олигарсите,това вече е ясно като бял ден.Но народа си заслужава съдбата.Ние ще се прасяваме поединично,а който не може да чака Борисов да въздаде справедливост.

12

Разни мисли

преди 9 години

Що не вземе тази госпожа Плевнелиев, да си събере тенджерите и *** от Президентството и да си ходи в Резиденшър парк да си пере и готви на воля. Прозападна ***. Не му пука нито за българите нито за България. Ще ни нашият новите сметки за парно и за ток а ние трябва само да блеем покорно и да ръкопляскаме.

11

бивш сороски трол

преди 9 години

До БЕЗРАБОТЕН50 ст. на пост

10

Макиавели

преди 9 години

го е казал пхреди 1000 години,за повторението в политиката.Във вид на фарс е,всички са го изпитвали.

9

Пеев

преди 9 години

"защото и за малките деца е ясно, че диверсификацията на енергийните източници ще доведе до чувствително повишаване на цените на газа" - е това показва или че автора е луд за вързване или мисли българите за маймуни !

8

Анонимен

преди 9 години

Хора опомнете се, не правете едни и същи грешки толкова пъти, никога вече герб бсп дпс атака и всички други, които са ни минали, нека пробваме нещо различно, иначе ни чака кървава революция.

7

Милчев

преди 9 години

До МИЛЕВВ списъка си изтървал и Борисов

6

До Милков

преди 9 години

Аз се чудя как никой не се намери да се поразрови и да му изкара тъмното минало на светло за да види бг матриала за кого е гласувал и за кого се кани да гласува!!И виж какъв хитрец е , извади Цветанов от полезрението на медиите за да не му навреди нещо на изборите а после може би ще го направи председател а той ще се кандидатира за Президент !

5

МИЛКОВ

преди 9 години

ОСТАВЯМ ВСИЧКО ПИСАНО ПО ГОРЕ НАСТРАНА И ПРЕДУПРЕЖДАВАМ БЪЛГАРИТЕ : ПО ГОЛЯМ НЕПРОКОПСАНИК И БЕЗХАБЕРНИК ОТ БОРИСОВ , БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛА НИКОГА ! АКО ПЛЕВНЕЛИЕВ , ДС , БСП И ГЕРБ РАЗБИРА СЕ ,ДОПУСНАТ ТОЯ ПРЕСТЪПНИК ДА СТАНЕ ОТНОВО ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ ,ТОВА ЩЕ Е ПАДЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ,ОТ КОЕТО НЯМА ВРЪЩАНЕ ОБРАТНО - ЗАПОМНЕТЕ ТОВА БЪЛГАРИ , АЗ НЕ СЕ МОЛЯ ,АЗ САМО ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ЗА ТОВА !

4

Българче

преди 9 години

Не съм чувал скоро по-голяма глупост от тази,че "диверсификацията на енергийните източници ще доведе до повишаване на цената на газа".Трябва да си икономически ***,за да кажеш това.Сигурен съм,че Плевнелиев отдавна се е оттърсил от глупавата опека на Българския Винету и ще продържи с последователната си проевропейска и проатлантическа политика.Боко много се лъже,ако смята,че разумните хора ще позволят да се върне на бял кон.НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ ПРЕМИЕР!

3

БЕЗРАБОТЕН

преди 9 години

АКО НАПИША НЯКОЯ ПРОСТОТИЯ, КАТО ТИЯ ДЕТО СА НАПИСАЛИ КОМЕНТАРИТЕ, КОЛКО СЕ ПЛАЩА???

2

до 4

преди 9 години

Не забравяйте, че в ГЕРБ има и гнусни изчадия на комунистически родове - такива, като Лиляна Павлова, чийто дядо е виден *** крадец на кашвавал и най-дълго застоялия се член на Политбюро на БКП. Баща й също е виден БКП активист. Така че тая Павлова е същата стока като Станишев.

1

Анонимен

преди 9 години

Да не забравяме все пак, че е просот ПлEVNелиев - слуга на Олигархията и кученце на къса каишка на Бойко.