71

Анонимен

преди 9 години

Америка и Израел подпалиха света а на тях все Русия им е виновна. Палячовци марш в цирка.

70

Анонимен

преди 9 години

От Русия нищо не сме получили даром. Спомнете си Шипка, четите на Панайот Хитов.....А от Америка много ли даром сме получели?

69

ha ha

преди 9 години

тая па коза от къде изникна, за тези глупости дали изкара пари за една баничка. ти си срам за българите.

68

Анонимен

преди 9 години

Несъвместимо е с хуманноста да се подкрепя една страна която е отговорна за поне 90 процента от войните, мизерията и болестите в света. За убийството на хиляди хора, всякя годин. Имам предвид разбира се САЩ.В момента платени жирналисти и платени или ниско интелектуални дръскачи като авторката на този блог се мъчат да манипулират общественото мнение.Сляпа ли си или си мозъчно увредена?Не е патриотично, достойно и хуманно да заемаш позиция, която не сочи истинските причинители на кризата

67

ER_Dr

преди 9 години

Т.П.хм, и на руски и на български първите букви са еднакви. Т.П., я посочете някой чужденец, загинал в защита на българско бойно знаме.

66

Анонимен

преди 9 години

NIKOLINKE MOZYKYT, LOGIKATA I MISYLTA SE NESYVMESTIMI S TVOQTA GLAVA DA ZNAESH.

65

Шоп

преди 9 години

В Русия има на практика еднопартийна система, държавни медии, нацистка идеология, опричнина, какво общо може да има един истински българин - демократ и конституционалист с държава, изградена по модела на Третия райх? Какви лични заслуги има Путин за освобождението ни от турско? Той дори не знае родословието си допреди ВОСР. С какво съм му задължен? Кажете как да му се отблагодаря?

64

Шоп

преди 9 години

До славянин Ти беше онуй, полурусначето ли?

63

Шоп

преди 9 години

Кои точно руснаци са наши братя? Еленовъдът Шойгу, бандитът Кадиров или баркашовците, които бият лицата с "неславянска външност"?

62

Глас народен

преди 9 години

До Хех" ...по принцип Руско-Турската война не е била освободителна"По принцип единственият всенароден представител, който е могло да има ограбваното и избивано след Априлското въстание българско население, църковният глава екзарх Антим I, се обръща с писмо към руския император, молейки го да защити българите. Тоест, ние официално сме ги поканили. Резолюцията на царя върху този документ гласи: "Освободить Болгарию. Александръ" Тоест, изначално, пък и после, целта е била освобождението ни.

61

FMC

преди 9 години

И още нещо направете, за да се убедите в грешните послания, които отправяте чрез заглавието. Направете анкета между русофоби и русофили, колко от тях биха заминали за чужбина ако имаха тая възможност. Сигурен съм, че знаете отговора. Въпросът е дали осъзнавате, че русофилът е по-големият патриот, който иска да си седи на ***, да си пази родната земя и собствената къща. И дали осъзнавате, че когато човек иска да си стои на ***, то всъщност в него има и голяма доза патриотизъм?

60

FMC

преди 9 години

...незаконно палати? Риторичен въпрос. Знам отговора. Факт 4-- - относно сваления малайзийски самолет с опознавателните знаци на самолета, с който лети президента на Русия. Русия представи снимки и видеозаписи от радари. Америка и Европа наложиха санкции и не предоставиха нито снимки, нито видеозаписи. Само един съшит на 5 места аудиозапис, който всяко дете може да залепи и публикува в YouTube. Госпожо, двойка за статията.

59

FMC

преди 9 години

Неприятно изненадан съм от тая статия. Какво общо има русофилството примерно с истината за Украйна? Факт 1 - сегашното правителство на Украйна е благодарение на незаконния преврат. Факт 2 - основна роля изиграха русофобски настроени неонацисти. Факт 3 - терористите в Източна Украйна всъщност са си местни жители. В тоя ред на мисли украинската армия е агресор, избиваща собственото си население. Трябва ли ние в България да постъпваме по същия начин с *** примерно, само защото си построили...

58

истинският Шоп

преди 9 години

Лельо николинке нищо не разбираш нито от история, нито от съвременна политика или икономика, нито от културология, етнология, антропология, религия, психология, нито от каквото и да е. написала си някакви глупости на ниво третокласник и не знам защо ти ги тиражират - вероятно за да се създаде дискусия и да те опровергаем като хората. Не ми се занимава, просто ми се повръща от такива като теб - писачи на глупости с важен тон. нормалните българи чувстваме че руснаците са наши братя. за вас не знам

57

коко

преди 9 години

Драга Николинке,ако не бяха лошите руснаци сега щеше да се правиш на много умна,пишейки на един ориенталски език. Hoşçakal basit kadın!-Научи това за начало,глупава ***!

56

Шоп

преди 9 години

Политика се прави съобразно реалностите на днешния ден, а глупостите от сорта на братство, благодарност и прочие са занимавка за "полезните ***". Руснаците са започнали война с турците, защото са имали реални шансове да си откъснат парче от империята им, а не от сантиментални подбуди.

55

Анонимен

преди 9 години

Какво можем да очакваме от една жена, която е на хранилка при Сорос? Хайде, отиди да си получиш хонорара и ходи се навеждай на новите си господари - Европа и САЩ.

54

Шоп

преди 9 години

До ЧИТАТЕЛНевероятно е колко неблагодарен е българския народ--------------A Вие как я разбирате благодарността? Да им слугуваме до края на света ли? Нито са освобождавали мене, нито са ме освобождавали сегашните руснаци. Това са неща, които са ставали преди 150 години и с нищо не ме задължават. А Русия в момента е една жалка фашистка държава.

53

ИВАН

преди 9 години

МИСЛЕТЕ.ПИШЕТЕ ПРАВИЛНО.ХРУЩОВ.ХА АХ.Н.ХРУШЧОВ НИКИТА СЕРГЕЕВИЧ Е БЕ.ОСВЕН ИСТОРИЯТА НЕ ЗНАЕТЕ БЪЛГЪРСКИЯ ПРАВОПИС.ПАТРИОТИ.ХАЙДЕ В СИБИР.КОГА РУСИЯ Е МИСЛЕЛА ЗА БГ.САМО ИНТЕРЕС.ПОМАГАЛИ.А ПРЕЗ 1986 ПРИКЛЮЧИ ВСИЧКО.ПОМОГАЛИ.А ПОЛИТИЧЕСКАТА ЗАВИСИМОСТ.МАЛКО ЛИ Е ЧЕ ИМ БЯХМЕ ВЕРНИ *** 45 ГОДИНИ.ЕМИГРИАЙТЕ ТАМ ДЕ.А ДА ВИ ВИДЯ.

52

Форест Гъмп

преди 9 години

Ако не е СССР (РУСИЯ), нямаше да съществува България .След приключване на 2-та световна война . България трябваше , като съюзник на фашистите, да бъде разпокъсана помежду съседите си . Русия не го позволи, искаха още една руска република . Но решиха да ни оставят ДОСТОЙНСТВОТО . Назначиха ново ръководство и ни помагаха икономически . Сега *** и ПУЛЬО изпълзяват от дупките и срещу една пачка, плюят по Русия, с цел промиване на мозъка на младежта . Напълно в стила на американците .