91

Анонимен

преди 9 години

"От Русия нищо не сме получили даром. Спомнете си Шипка, четите на Панайот Хитов, Капитан Петко войвода... водил 150 души, които оказали помощ на руските войски през Руско-Турската Освободителна война, хилядите български жертви при Ст. Загора и къде ли още не."***Mome, spomni si za ruskite zhertvi za osvobozhdenieto na Bylgariiq i kakvo Rusiq e poluchila v zamqna predi da drynkash che nishto ne sme poluchili darom. Ako ti e kef da se narichash Aishe pytq kym anadola e otworen...

90

Евро7кептик

преди 9 години

"приемайки безапелационно информацията на руските (Путиновите) масмедии"-Това е загуба на мисъл и неправилна употреба на думата"безапелационно"от авторката."зачестиха публикации, адмириращи Путиновите схващания по трагедията с малоазийския самолет в противовес на становището на Украйна" Украинския USA-пуч го видяхме,а това, че г-н Путин мисли като нас, може само да ни радва."От Русия нищо не сме получили даром"- А трябва ли? Това е безлична,некомпетентна публикация на тролка заявяваща кариера

89

Анонимен

преди 9 години

До СТАНИСЛАВАЗ СМЯТАМ ЧЕ ИНТЕРЕСА НА БЪЛГАРИЯ Е ДА СЕ ПРОБВА ДА СИ ВЪРНЕ РУСКИТЕ ПАЗАРИ------------Някой пречи ли ти да си върнеш руските пазари? Айде връщай ги. Производител на какво си?

88

Анонимен

преди 9 години

До НаблюдателКакво православие издига човек, с еврейска фамилия? Какви ценности от човек работил за КГБ и убил стотици свой граждани. Човека който каза "Няма руски военни в Украйна", а 1 седмица по-късно каза, че "Изтегля свойте войски от Украйна". Ако за вас лъжата е ценност, за мен не е! А за любов не ми говори - рускините се чукат с всичко което видят. Най долнопробните порно филми са с рускини - коне, овце и цялата фауна. Ай холан! Кой започна гей модата в музиката? Не бяха ли "ТАТУ"?

87

Наблюдател

преди 9 години

Русофилството е част от психологията на народа,няма начин.А сега-още повече,предвид нуждата от опора на моралните ценности,които са в девалвация.Хората имат нужда от ценостна система и Путин я предложи издигайки православието в противовес на слободията и моралния нрвствения упадък на запада.Затова Путин печели .Хората са жадни за любов,а им се предлага животински секс без подбор, от семейство-а им се внушава,че кариерата е най-важна, от приятелство-а им се казва че е яко ,да забиеш нож гърба

86

Анонимен

преди 9 години

До СТАНИСЛАВТова ти е проблема - мислиш, че всички емигранти са "ГАСТЕРБАЙТЕРИ". Да, ама не са. Ето ме - прогармист пристигнал в Дъблин на 23 години. И да - работя за американска компания. И да плащат невероятно и се грижат за служителите си. И да - тази компания вече има и офис в България и знам какви са заплатите там - никой не може да ме убеди, че в България се живее зле с 3000 лева. И пак питам - като русия е такъв пазар, защо всички бягаме в обратна посока? Май нещо не е.

85

Анонимен

преди 9 години

До БългаринBravo!!!

84

Анонимен

преди 9 години

Вуйно, колко ти плати СОРОС, за да напишеш тази антибългарска статия, питам аз. БЪЛГАРИ, РУСНАЦИ И УКРАЙНЦИ СМЕ БРАТЯ. В ЖИЛИТЕ НИ ТЕЧЕ ЕДНА И СЪЩА КРЪВ, НА ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА Е ИМАЛО БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА, НА ТЕРИТОРИЯТА НА РУСИЯ СЪЩО Е ИМАЛО БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА, НИЕ СМЕ ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ, А НЕ ***, КАТО ТЕБ. КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА, А КАКВО ОБЩО ИМАМЕ С КРАВАРИТЕ ЗАД ОКЕНА, НИЩО, АБСОЛЮТНО НИЩО И НЯМА ДА ИМАМЕ НИКОГА. 95 % ОТ БЪЛГАРИТЕ ОБИЧАТ РУСИЯ, ФАКТ!

83

Анонимен

преди 9 години

До СТАНИСЛАВА зимата преди Костов да дойде на власт? Радвай се, че имаш валутен борд и пак не си на същия хал. И за каква пропаганда говориш? Малкия град умира, София беше 800000 сега е 2000000. А ето ме и мен - като много други емигрирах преди 6 години. И за 6 години имам апартамент, жена която далеч не е българка и след няколко месеца дете. Дойдох сам с 2000 евро. Русия нищо не ми е дала. А една малка държава със сходен на брой население и история и доста по-малко ресурси колко много ми даде.

82

Васо

преди 9 години

Та дори и за едни пикливи визи.

81

east-west

преди 9 години

Поздравления за статията! Нека се чете повече, дори и от русофилите - маниаци.

80

the bolshevik pigs

преди 9 години

are i tuka venseremosi sduhani samo pleshtqt...jivurkaite si tam za levche na chas slujbica i spinkaite pod iurgana!!!

79

Васо

преди 9 години

"Да, България все още няма открити находища с достатъчни за нашата икономика количества на газ. България ще продължи да внася, но ЩЕ СИ ПЛАЩА". Аз съм сигурен г-жа Николова, че когато дойде това време пак ще си плащаме прескъпо защото ще купуваме газта от някакви концесионери. Помните ли онова изявление"Нима не искате да знаете какво притежавате". Ние искаме разбира се, но те да не знаят. Защото автоматически влизаме в кръга на техните световни интереси. Но влезли сме вече. Поне да се пазарим.

78

Анонимен

преди 9 години

До 91Каква Шипка бе? Коя година е това и коя сме сега. И защо така избирателно забравяте войната в Добруджа? А всичката пропаганда, която и до днес продължава? Длъжен си ама до един момент. После по живо по здраво. И какво като са ни освободили - управляват ни пак турци - техни турци! А я да поговорим за чужди инвеститори и работодатели. Къде ги руските *** в класацията? Няма ги в първите 10! За заплати да не говорим. Управител на бензиностанция лукойл 800лв. Телефонистче в IBM 1500лв.

77

Анонимен

преди 9 години

Eii ,kakvo tolkova se plashite ot Turciq , vie muje li ste ili pizdi nedoklateni .Stoite si zad komputrite I 4akaite Rusiqta ,tq shte diode na pomosht ,AKO IMA INTERES.

76

Васо

преди 9 години

Освен, че си анонимен си и крещящо неграмотен, Ама демокрацията си има и слаби страни и трябва да се примирим.

75

Васо

преди 9 години

И стига вече развявахте този Стамболов. Много противоречива личност е. Той ни докарал Кобургите. И доста българска кръв е пролял. Пък като деец на БРЦК не е свършил нищо. Въртял се е в орбитата на светци като Ботев и Левски. И доста комерсиален е бил. Неслучайно портрета му виси в кабинетите на съвременните ни политически "светила".

74

Анонимен

преди 9 години

Даром *** *** си получила това, за срам на всички, да си гражданка на тази държава, а не на турция.Има ло е и много български възстанници, с които се гордеем, но за англоезичните държава които ти подкрепяш те отново са били терористи и сепаратисти.Вижда се, че толкова си чела и история, метил такъв

73

Васо

преди 9 години

Вие как разбирате русофилството госпожа. Аз само като отдаване на почит на онези незнайни руски хора 200000 на, които дори и имената им не са изписани на паметните плочи. Наричат ги редови. Наскоро освободените от крепостничество, живели като африканските роби в Америка дошли да си оставят костите в България за свободата на едни айляци с двукатни къщи обзаведени във виенски стил дори. Айляци за, които свободата е бреме дори и в наши дни.

72

Бай Григор

преди 9 години

Верно е помагали са обаче , но ако не беше руския мужик и казак ,които проляха кръвта се за нас ти ,*** щеше да си Низифе ,обаче като ти гледкам Фамилията Валентинова , ми намирисваш на несменила името си след Възродителния процес , на кадънка мязаш май май...