131

Анонимен

преди 9 години

Докато сме русофили и американофили и всякакви ...фили, ще си тънем в мизерия.Запомнете много добре, че първо сте Българи, а после всичко останало !

130

Анонимен

преди 9 години

Като толкова ни обича Путин, защо ни продава един от най- скъпия газ?

129

Анонимен

преди 9 години

Господ да дава сили на Русия в борбата и с Империята на злото от САЩ.Русия е благословена държава, освободила света от фашизма с цената на живота на милиони свои чеда. Русия, с кръвта на своите деца в Източна Украйна ще освободи света и от американската деспотия, маскирана под формата на демокрация, просто това е съдбата на Русия, да носи свобода, колкото и неблагодарни да са освободените. Но всичко се връща, Господ дава всекиму заслуженото. Сатрапите от САЩ ще получат рестото с лихвите,скоро.

128

Анонимен

преди 9 години

" Онзи, който ни освободи, ще ни пороби " - е казал Апостолът на Свободата Васил Левски. Колкото пъти Русия се е намесвала в историята ни, толкова пъти в крайна сметка България е губеща.

127

психиатър

преди 9 години

русофобството е болест! не се правете на умни, недраги русофоби, нищо не става от вас. промили са ви мозъците и в главите ви има подобие на мислене, а не мисъл! Русия, бедна или богата, удобна или не за америка, си остава единствената славянска държава на нашите братя и ние се радваме на всеки неин успех!Малко да се засили влиянието им тук в резултат на геополитическо разместване и ще ви изметем под чергата като ***, какъвто сте и всъщност!

126

Анонимен

преди 9 години

Явно демократичното промиване на мозъци е дало резултат.На госпожата да поясня:Уважаема госпожо, ако САЩ съборят и разпарчетосат Русия, България ще бъде унищожена и затрита незабавно, всмукана от Турция.Единствения гарант, че няма да станем ЧАСТ от Турция ОТНОВО е РУСИЯ.Уважаема госпожо, на САЩ НЕ МУ ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ, използват ни в играта си срещу Русия.Проумейте го бе гладки мозъци,толкова ли ви е трудно?

125

Анонимен

преди 9 години

Характерното за американската пропаганда е, че е агресивна и небазираща се на факти. Предназначена е за гладки мозъци,готови да преповтарят информацията и опорните тези, без да мислят за някакви си факти. ФАЩ-ската пропаганда е най - силна в България, защото връзката между България и Русия е най - здрава.Инвестицията в "демократични"(правилни) НПО-та в България струва милиони долари.Докараха ни до положение да сме съюзници с Турция в НАТО и да лаем срещу Русия.Запитайте се защо?

124

Анонимен

преди 9 години

"В последно време зачестиха публикации, адмириращи Путиновите схващания по трагедията с малоазийския самолет в противовес на становището на Украйна."Абе, госпожо, това да не ви е Левски/ЦСКА! Има истина и неистина. Истината си е истина независимо дали я казват "нашите" или "вашите". Приемете, че и "Нашите" могат чудесно да лъжат и че "вашите" понякога казват истината. Иначе сте просто чугунена глава, която дори и да не е манипулирана от Путин, всъщност не търси истината.

123

Анонимен

преди 9 години

Десетилетната пиндостанска пропаганда срещу Русия в България е дала резултат.Под предлог за някаква свобода и демокрация, мириканските кръволоци(потопили половината свят в кръв, заради петрола) години промиваха мозъка на българите с грешно тълкуване и фалшифициране на исторически събития, насаждайки омраза срещу тия които ни помогнаха.Докараха ситуацията до положение, в което шараните започнаха да плямпат, че били поробени, не освободени.Явно госпожата желае да беше останала турски протекторат.

122

Анонимен

преди 9 години

Пиндостанските мекерета омаскариха патриотизма, приравнявайки го до психичната болест - русофобство.Словесните *** на госпожата са опит за изключително примитивна пропаганда, толкова примитивна, че чак да ти се приплаче от елементарността на съжденията и.Такъв примитивизъм може и да върви в САЩ, но в България буди основно съжаление, щото българите не са шарани, като пиндосите.Русофобите са позор за България, не защото мразят Русия, а защото бъркат психичното си заболяване с патриотизъм

121

всъщност

преди 9 години

и цар Борис си го е казал преди 71 години,това е положението,поне за момента.А как ще се промени за в бъдеще,един Бог знае.Факт е обаче,че изпратихме 2-3 милиона млади,здрави българи и българки с деца в чужбина.Техните деца,и децата на децата им,също ще променят нещата.В каква посока,също не се знае,но понякога има изненади.

120

джб

преди 9 години

Русия и руските *** са тор за земята и не заслужават нищо добро!

119

сара

преди 9 години

за тази позиция - голямо нищо си, едно нищожно драскане и плюене, безмозъчно и вонящо плещене...Русия е и си остава братска и велика ,наша, завинаги в сърцатат ни, независимо от еничарите ...

118

Анонимен

преди 9 години

ЕФтино,ЕФтино, Ефтино, та чак граничещо с малоумие текстче.Путиновите схващания за малайзииския самолет се базират на ФАКТИ, за разлика от мантрите на западните господари на госпожа Валентинова, които БЕЗ ФАКТИ, на базата на пропаганда и пророчества намериха виновен и го осъдиха.Дамата очевидно е от хората, които ВЯРВАТ, а не се използват мозъка си, за да мислят.Явно това действие е трудно за дамата, затова тя се задоволява с пропагандни бълвочи и западни опорни точки, в които няма грам истина.

117

до 155

преди 9 години

До Мислещне е хубаво да лъжеш хората/например с псевдонима си/, всичко което русия го е правила, прави и ще го прави тук си е да си гони интереса/аз обаче съм съгласен поне засега да е така/, а ти като искаш надявай феса купи си няколко тубички вазелин и бегай в анадола ще ти се зарадват

116

Анонимен

преди 9 години

Да, нека уважаемата дама да напише същия текст и да американофилството и ще я призная за патриот, а не за поредния надрусан с русофобска пропаганда ***.Въобще, русофобията е състояние,което трябва да се опише в каталога с ментални отклонения и да се лекува в специализирана болница.Бълването на толкова омраза, под предлог за някакво родолюбие компроментира патриотичността.Всичко, до което се докоснаха пиндостанските мекерета бе омаскарено, включително и идеята за родолюбие.

115

той и Бочаров

преди 9 години

в края на животе си се отметна от това,което говореше преди 25 години.Та Кеворкян го захапа с думите-абе,ако те бях питал преди 25 г ,друго щеше да пееш-перифразирам.

114

Анонимен

преди 9 години

NIKOLINO Ti kakvo iskashs ,rusnacite da sa na osvobodili ot tursko robstvo ,a bai ganiu da legi v legloto ? niama takovo pologenie ,garcite sami se osvobodiha ,no NIE SME NAROD RAZEDINEN I DUPEDAVKI ! TI SI EDNA OT TIAH!!

113

...!

преди 9 години

До щирлицЗначи долу ръцете от България казваме на Запада, но на путин - моля, заповядай, както кажеш, още ли да се наведем? Това ли ти е разбирането за патриотизъм?!?! Май трябва да те освидетелстват.

112

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

И к'ъв ти е проблема, бабче?Умрели руснаците за нашата клоака.А ти май искаш да приравниш русофобството с патриотизма?Фобиите и филиите са за едни други хорица с бели престилки, но сиренето е с пари!Капитализъм...