151

до 150

преди 2 години

За Гърция и Румъния чувал ли си, те са ни в пъти по-близки!

150

Пин

преди 8 години

Русия ни е най-близката по култура,манталитет и религия държава бре бабче ,и само да попитам получихте ли си вече грошовете от дедко Сорош!?

149

Анонимен

преди 9 години

До СтангОЛЯ *** СЕ ОКАЗВАШ....НИЩО ТОЯ ОТГОРЕ ГЛЕДА...А ТИ ПОГЛЕДНИ КЪМ ШИПКА,А ПОСЛЕ СЕ ВИЖ В ОГЛЕДАЛОТО

148

Анонимен

преди 9 години

Ай, ай , ай, лелчето-соросоидче е провокирала над 200 коментара с тъпизмите си!

147

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 118О, пълно е със западняци, които правят кариера с Русия, както ти в Дъблин.

146

7 765 328 българи

преди 9 години

До Стан:Написал си откровени лъжи - не си първия нито песледния - ние си знаем истината и колкото и лъжци да напишат не им вярваме

145

Петко Славейков 187

преди 9 години

Руский цар е на земятанай-велик, над всички пръв,русците са наши братя,наша плът и наша кръв. Кат Русия няма вторатъй могъща на света;тя е нашата подпора,тя е нашта висота! Руска сила, руска воля,руска кръв и руский потще избавят от неволянаший падналий народ. Бог поддържа крепка мишцаи ръка спасителна;той е вложил ней в десницасабя отмъстителна. Нам Русия е надежда,руский цар е наший спас -никой друг не ни поглежда,не помисля зарад нас. Немци, френци, англичанинаши са враждебници,дружни

144

Стан

преди 9 години

Те обявиха война на България без никой да воюва срещу тях, крадяха жито и животни от хората и изнасилваха жените им... Върнаха обратно над 2500 молдовски българи обратно в сталинова Русия, само защото бяха дръзнали да се върнат в Родината след като Германия завзе тогава тази част от Русия... Предадени раболепно от комунистите, натоварени на кораби и издавени в Черно море...И още и още..., но за русофилите /съветофилите/ любовта към Господарката е по-силна от истината...

143

Стан

преди 9 години

Омразата на руснаците към българите не е от вчера. Кланетата и жестокостта на Светослав в България нямат аналог в средновековната ни история... Те явно не могат да приемат, че ние сме им дали буквите и църковните книги...Те унищожиха волжките българи и ги нарекоха татари...Те ни освободиха от турско робство с Договор за окупация...Те не приеха Съединението...Те бомбардираха Каварна, Балчик, Варна и избиха много мирни българи..

142

ИВАН

преди 9 години

госпожо , грешите с вашите убеждения.. млада сте , малко сте чела , не бързайте с тези умозаключения.. обичта към русия е вековна и надали вие може да я промените ..

141

Анонимен

преди 9 години

Николинче, ако бях толкова *** колкото теб, досега да съм се хвърлил някъде от високо...

140

Анонимен

преди 9 години

Вазов, Славейков, капитан петко Воевода - огромни българсик патриоти -и вес пак те са и заклети русофили. нима едното пречи на другото?Апропо добре е да си спомним че в АПрилсокто въстание, четнициет получават пари и оръжие от комитетите от румъния а те пък го получават от Русия.и Априлското въстание е дозателство, че без Русия не можем да се освободим.

139

Анонимен

преди 9 години

русия активно участва - селд 1960 в създаването на Българската Екзархия. Всичик големи революционери катоБотев и мислители като Каравелов се учат о тЧернишевски, гогол, Пушкин, Лермонтов.Разбира се СССР е несъпоставим с царска русия, а имперските имабции на романовите, са несъпставими с любовта на руския народ към нас - но това не значи че патриотизма няма място до русофилството. човек може да обича русия и пак да си обича страната - Вазов е типичен пример.

138

Анонимен

преди 9 години

неу съм съгласен. ИМперската политика е народа, а обичта на Руския народ е съвсем друго.Русия се е била за нас в ПЕТ войни с ОСманската империя - достатъчон е да споменем само Кримската и ОСвободителната. Русия ни дава санстефансак България. Русите ни помагат да създадем своя администрация и своя Конституция, която е по-модеран от тяхната собствена. русите обучават нашта войска. Русия изплаща нашия външен дълг към Турция, (след което се увеличава суверенитета ни.

137

Анонимен

преди 9 години

Лицето на снимката и сексуалните Ви фантазии са несъвместими или извратени!

136

бивш сороски трол

преди 9 години

До сара не слагайте минуси или плюсове върху постовете на сороските ***! На тях им плащат на клик!Няма кликове-няма плащане!

135

Разни мисли

преди 9 години

Г-жо Валентинова! Много странен начин да си заработите хонорара! Бих искал горещо да ви подчертая: България не е загубена за Русия, и Русия не е загубена за България! Запомнете това г-жо Валентинова. Живеем в динамично време и това, което ни предстои не е розово. Жалко е това което прави деменцията с хората в България (включително и с Вас), но съгласете се че повечето хора в нашата мъничка родина симпатизират и обичат Русия. Ако не ми вярвате пребройте плюсовете на моя пост.

134

Анонимен

преди 9 години

До 169 поинтересувай се каква част от цената на природния газ са транзитните такси на Украина и тогава пиши за високите цени.

133

Чърчил-2 пъти с/у ос

преди 9 години

Най-гнусният порок е неблагодарността. Чърчил е изтъквал този порок на българите, когато е настоявал пред Сталин, България да не съществува след 2-та свет. в-на, заради съюза и с Хитлер, като е изтъквал, че този неблагодарен народ 2 пъти е заставал срещу освободителката си и няма право на държава.Чърчил и запад. съюзници са искали територията на България да бъде дадена на съседните държави, с което руснаците не се съгласили и изтъквали бълг. антифашистка съпротива и участие 2-рата фаза на в-ната

132

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 169Щото е алчен бре сега ли разбра?Тия часовници по 40 000$ искат поддръжка.