21

Анонимен

преди 9 години

Какво сте седнали да се вайката като дърти баби на село! Дъжд е завалял. Ама още римляните са правели в Европа КАНАЛИ и отводнителни системи! Нарича се ИНФРАСТРУКТУРА. Това, което вие простичките, НЕ ЯДЕТЕ! Като няма инфраструктура, има просто дива природа! След като деретата и каналите са запушени, водата ще се лее из къщите ви! На ви по 10 лева надбавки за пенсии и една АЕЦ и не ме занимавайте с глупостите ви!

20

4oko

преди 9 години

На наркоманчетата им се е дръпнало лайн***то. хахаха

19

припряните

преди 9 години

Дамммм, определени хора не искаха да имаме избори възможно най-скоро за да имат време зиганските партии да си организират купуването на гласове, за да са ходили хората на море юни и юли!Ами приятно лято, летуващи !!!

18

Анонимен

преди 9 години

Тия чичета на снимката колко им е кеф.. нали искат да живеят на диво.. ;)

17

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 22Какво прави правителството- нищо. Крайно време е да подават оставка. С всеки ден България губи докато съществува БСП.

16

Анонимен

преди 9 години

Ей, за втори път се наводнява този къмпинг за месецДали не е време да се направи нещо?

Хронология:1. Потоп във Варненско2. Потоп в Ловешко и Русенско3. Потоп и градушка в Софийско4. Потоп в Бургаско и Приморско5. Потоп в .... (Плавдивско, Благоевградско, Видинско)?Аз ще вече ще купувам дървен материал и пирони. Ще започва да строя Ноев ковчег. Ще го пусна на море и ще чакам знак от Бога.

14

Анонимен

преди 9 години

Така ще за съжаление господ ни наказват нас Българите със наводниние заради това ще повечето българи сте дадат отново власта на българоубийецът бойко медотиев борисов по прякор тиквуна и гъзоблизците му

13

Анонимен

преди 9 години

До 14 - по-леко с прокситата, поне си блъскай плюсове, без да е толкова очевадно...

12

Анонимен

преди 9 години

Лятото си е нормално. И други лета е валяло. Проблема е че мутрите с протекцията на държавните служители изсякоха горите и ги продадоха в Гърция. Сега няма кой да попива водата. Друг път като видите някой да изсича гора, знайте че ставате умишлен съучастник като си траете.

11

До Анонимен 4

преди 9 години

Има течения (jet streams), които поддържат относително стабилни климатични условия, смесвайки постоянно въздушни и водни маси, поддържайки ги около едни средни температури. Поради глобалното затопляне, те вече отслабват и климатът става по-нестабилен. Догодина може и да не е толкова изразено, но дългосрочната тенденция е за дестабилизация и промяна на досегашните климатични условия. Възможно е те да се установят в нов вариант, но за момента никой не може да каже със сигурност какво и къде.

10

Анонимен

преди 9 години

Няма такова лято! Градушки, порои и наводнения.

9

Калитко

преди 9 години

Без малко да се нахендря на този потоп. Тамън мислехме да ходим до този къмпинг, обаче като ми казаха че бунгало за двама души плюс две деца струва 60 лева на вечер ми се видя много скъпо и се отказахме.

8

Анонимен

преди 9 години

Gnusen kamping s heroin-dano go zatrie Gospod!

7

ген.Луков.

преди 9 години

ТЪЙ Е! СЕЧЕТЕ ГОРИ, РИЙТЕ ПЯСЪК, ЛЕЙТЕ БЕТОН И СЕ ДАВЕТЕ.

6

Анонимен

преди 9 години

Колко засегнати дроги/хипипа има?

5

Анонимен

преди 9 години

oligarsi i komunisti kakvo napravihte s BG? pra diadovzize i diadovzite vi pone paseha prirodata i ne ia betoniraha kakto vie lakomi iz4adia ia betonirahte.

4

Анонимен

преди 9 години

някой може ли да ми каже защо като вали и не спира?каква е тази година?

3

Анонимен

преди 9 години

Део, Лео, Рафи и Игратааа...

2

Анонимен

преди 9 години

Сухата зима води след себе си мокро лято. Винаги си е било така. Проблемът е, че доста гори се изпосякоха, доста места се застроиха, без да се мисли за инфраструктура и ето ти проблем. Ама за него не ХААРП и СУРА са ни виновни, ами липсата на сиво вещество.