19

доброжелател

преди 9 години

Нидей рива за мене,Аржентинъ,нидей рива!!!!:))))

18

Анонимен

преди 9 години

заслужавахте златен х..й отзад

17

Анонимен

преди 9 години

dadoha ti go za da ne se samoubie6 ve messsi.nenujen si ve4e.gramni sa.

16

ббб

преди 9 години

Меси,не усещаш ли,че вече си минало-свършено,,,,,и наистина-----върни наградата,,,

15

макс

преди 9 години

Меси, върни наградата!

14

с.

преди 9 години

До edin golqm za vurstoТочно пък на смешната Скуадра дето се класираше напред със смешни дузпички срещу Австралия и които навремето прецакаха страхотния ни отбор на полуфинала с помощта на френския съдия Киню,който гореше от желание да си отмъсти на България за Парк де Пренс знаеш ли кога ще симпатизирам!?***!

13

с.

преди 9 години

До sram za futbolaМи Шюрле си играе в Челси и така като гледам не му е много кофти ситуацията!:)Иначе за аржентинците какво да кажа!Ди Мария е един убавец-ум да ти зайде!:)Меси има уши като на хобит,а Агуеро е с физиономията и цвета на шиптерски шанаджия!:)Освен това последно като проверих Германия беше световен шампион така,че тииихо моето момче!:)

12

Анонимен

преди 9 години

Карай, Лионелчо, като си погледнеш договора с Барса, по-специално частта с хонорара, ще ти се оправи настрението! Ами ние, ние да му мислим...

11

с.

преди 9 години

До vurstovete na sapunКато ти чета неграмотните писаници в Германия си бил,ама другия път!Бил си метач в Долно Чепръчане!Относно германците мога да кажа,че те се представиха най-стабилно!Бразилците бяха пълна скръб и цял свят им се смя още в групите като им свириха мега измислена дузпа срещу хърватите!Италия и Англия си се издъниха величествено!Холандците за пореден път показаха слаба психика и паднаха с дузпи!А на аржентинците никой не им е виновен за пропуските на Игуаин и бледия Меси!

10

с.

преди 9 години

До do c.Е,аржентинците всичките бяха едни бели,бели!:)

9

с.

преди 9 години

Германците заслужаваха повече победата,а и някак си не ми идва отвътре да симпатизирам на отбори с играчи като Масчерано и Агуеро!Масчерано си беше за гонене поне 2-3 пъти,а Агуеро доста спортсменски се опита да откачи главата на Швайнщайгер!Меси пък с какво точно заслужи тоя приз не ми е много ясно!Защо не Хамес например!??Така,че титлата заслужено е в германците!Кой заслужаваше повече!?Бразилия може би!

8

Анонимен

преди 9 години

този мач на Аржентина беше много хубав, точно тези положения бяха такива каквито той казва, просто нямаха късмет, той е вкарвал много пъти от такива положения каквито имаше. Германците са много силни физически, агресивни психически, но футболът им не е интересен, те играят само за победа и са си роботи, това е тяхната отличителна черта. В днешно време агресията винаги побеждава и те искаха на всяка цена да победят латиноамериканците, които са икони във футбола-......... на цената на уличен бой.

7

A?

преди 9 години

Какво заслужавахте бе клизмари, Аржентина нямаше един хубав мач на световното..все на ръба, на ръба ееее не става...

6

Pink Floyd

преди 9 години

Този нещо е изгубил връзка с реалността. Аржентинците играха във финала като пълни дървари. Ритаха, блъскаха, събаряха. Германците имаха човек с комоцио за удар без топка, също и кръв по лицето на Швайнщайгер. Бяха им спестени поне три червени картона.Германия беше категорично най-добрият отбор на това първенство. Ако Аржентина бяха спечелили по някаква случайност, щеше да е пълен смях. Също като наградата на Меси. Най-добрите играчи на първенството бяха Робен и Швайнщайгер.

5

Даниел

преди 9 години

Абе сине Майчен, ти беше най-невзрачният футболист на това световно. Ти не заслужаваш златната топка, а какво остава да станеш и световен шампион. Толкова бяхте слаби, че ако не беше подкрепата на съдията срещу Иран и групите нямаше да минете... смотан...

4

Анонимен

преди 9 години

Този преди това първенство ми приличаше на читав човек на *** си е *** - нагъл, безскрупулен и нахален *** с муцуна на плъх !

3

Човек

преди 9 години

Меси не меси... онова боскьорчето и съдийчетата месят... немската машина още срещу Алжир беше пътник, но кой ще даде дузпата на Алжир, а другия каратистчето, като вкара след прескачане с препядствия.. жалка работа... ФИФА = Мафия.

2

Пишпунта

преди 9 години

Джуджето Хаяско прелива от наглост!

1

Анонимен

преди 9 години

Местя.