6

Някой

преди 9 години

Не знам за вас, но аз почвам да строя бесилки....

5

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 2Цветанов го съдят за това, че не направил нищо подсъдно. В същото време Цацаров дестабилизира държавата политически и финансово, заедно с Пеевски и с правителството на Орешарски , с Доган и Станишев ! Тях никой не ще да ги съди; РЕВЕТЕ *** *** !

4

Анонимен

преди 9 години

Вие представяте ли си да беше ОСТАНАЛ Пеевски за шеф на ДАНС???!!!Те тогава щяхме да разградим държавата. Тоя не може да сметне 2+2, но е олигарх.КОЙ СОИ ЗАД НЕГО!!!???

3

МГС

преди 9 години

То нали червените казаха, че за това били издигнали Пеевски за шеф на ДАНС, щото бил навътре в номерата на престъпниците, и то и Цв.Цв. е същото.Истината е, че всички са от едно котило, само кукловодите ни вадят една или друга пионка пред носа.

2

Анонимен

преди 9 години

цветанов е на-големият мафиот, жалощк че не го съдят за това което направи а за разин дребнотемия.

1

хх

преди 9 години

анс,мвр и цацаров са слуги на тази мафия. от цацаратурата могат единствено да *** мафиотски ***.Последния държавник , който се опита да се бори с престъпната структура наречена българско правосъдие, беше Цветанов.Всички сме свидетели на тормоза оказван върху него от тази престъпна ***. За съжаление няма начин престъпниците от съда и прокуратурата да бъдат накарани да си вършат работата,те по конституция са независими и до няколко години напълно ще унищожат държавата.