17

Пъзел

преди 9 години

Дано да ни изключат по бързо, че да се оправиме!

16

морски

преди 9 години

Колкото по-скоро България напусне грабителския Евросъюз,толкова по-добре за страната ни.Затриха ни икономиката тия гадове!

15

гамена

преди 9 години

защо непременно трябва да се затварят и "останалите два завода" ? не може ли на комините си да монтират филтри примерно. елементарно е .

14

kostandb

преди 9 години

До ПОЛИТИЦИ БГтаНашите градове са замърсени предимно от прахови частици, което не е нормално за Европейските градове.

13

Веселин

преди 9 години

до 17Повечето прахови частици се махат като има хигиена,тоес водоноските трябва да работят по улиците а не да си стоят в гаражите.След като спестяват пари от хигиената на градовете/тоес от здравето/ нито ще сме по-здрави, нито здравната каса ще стане по -богата.На това му се вика инвестиция в здравето на нацията....ПРОСТО НАШИТЕ УПРАВНИЦИ НЕ МИСЛЯТ ЗА НАС.......ЩОТО ХОДЯТ НА ПОЧИВКА НА КАРИБИТЕ И ДУБАЙ......Не е въпроса да затворим заводи а да си мием населените места....

12

Анонимен

преди 9 години

NAPUSKAJJJJJJJJ

11

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

ВЪВ ВСЕКИ ГОЛЯМ ГРАД ВЪЗДУХА Е МРЪСЕН,ПО ЦЯЛ СВЯТ,СТИГА АЛАБАЛИСТИКИ И ЕВРОПЕЙСКИ КАПАНИ ЗА БЕДНИ,ТЕХНИТЕ КОЛИ ДА НЕ ВЪРВЯТ НА ПАРА ? НАЛИ ВИЖДАМ,ПРОСТО СМЕ *** СЪС ПРОДАДЕНИ ПОЛИТИЦИ ОТ ДС,ПОЧНАХА С КРИВИТЕ КРАСТАВИЦИ,ТА СЕГА ВЪЗДХА,ДА ЗАТВОРИМ И ДВАТА ЗАВОДА КОИТО ОСТАНАХА ЛИ ?

10

Анонимен

преди 9 години

EGA TI SKAPANIA EVROPEISKI SAYUZ. ZA NEPODCHINENIE- SANKCII. E TOVA LI E DEMOKRATICHNO???????

9

xxx

преди 9 години

До ПОЛИТИЦИ БГтаМного си *** бе Саше!!!!

8

Анонимен

преди 9 години

Бият ни защото сме българи, а не защото сме в нарушения! И това, докато не го разберем, няма да сме способни на адекватни реакции. Чисто и просто ни дискриминират по техния си начин. Международната политика за нашия народ е такава.

7

Иво

преди 9 години

Докато гласуваме за такава *** като БСП-ДПС-ГЕРБ----НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА

6

Анонимен

преди 9 години

Въздухът в България наистина е много мръсен. Отидете някъде в Централна Европа, например - просто се диша другояче. Тъжно, но факт :(

5

до-4

преди 9 години

И какво като е забавено от 2,3 год.червените крадци не са виновни ли,че ограбват държавата 25год.колко *** народ има не е истина.

4

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

КВИ ПРЕДОПРЕЖДЕНИЯ БЕ,КВИ КОМИСИИ,ДА НЕ СМЕ ОБЯВИЛИ ВОЙНА НА НЯКОГО ? АЗ МИСЛИХ ЧЕ СМЕ СУВЕРЕННА СТРАНА,ДА НЕ СМЕ ПРОВИНЦИЯ НА ЕС ?

3

Анонимен

преди 9 години

Тази ЕК,след няколко дни си отива,така че това са последните й напъни да даде рамо на Мутрата Борисов.За България няма да има никакви правни последици!

2

Анонимен

преди 9 години

Щом сега получаваме "последно предупреждение", тия сектори са били забатачени поне от 2-3 години и е имало предупреждения.

1

Анонимен

преди 9 години

Последно предупреждение вие не бяхтели тези които ни закрихте фабриките и убихте работодателя и сега кво предупреждение бъдете чесни стига стози империализъм защо не взенете турция в вашия съюз щото вие шубе ще превземат и вас докато ниесме лесно управляеми