12

Еднорог

преди 9 години

До ШопИ таз натовска армия пак ний ще й плащаме, а не те на нас.И ще си доунищожим армията, та дано им угодим.И ще им обучаваме либийци в родните си бази, да ни бият арабите и ислямистите после с наште камъни по нашите глави!

11

Еднорог

преди 9 години

До Шоп"Единствено полза бихме имали ако като членове на НАТО я разфасоваме и получим малко ресурси, с които да подплатим по-нататъшното си развитие."*** с глупаците. Ще ти дадат да близнеш от ресурсите на Русия, колкото ще ти дадат от Украйна. Колкото ти дават да близнеш от собствените ни български ресурси. Нали видиш, че рипат да "подпомагат" Украйна от общия европейски бюджет, в който ние повече внасяме, отколкото получаваме. Всичко е дайте да дадем. Ние на Запада, а не обратното.

10

11

преди 9 години

Аз съм много зависим от лавката,от която си купувам цигари!?

9

някой си

преди 9 години

До Т.Т.Много добре и го казал!

8

bbb

преди 9 години

Основният проблем на България са русофилите с бетонирани глави!!!!!

7

Шоп

преди 9 години

В този си вид Русия не само е безполезна за България, но е и направо вредна. Единствено полза бихме имали ако като членове на НАТО я разфасоваме и получим малко ресурси, с които да подплатим по-нататъшното си развитие. Това е от гледна точка на българския национален интерес, съвсем безпристрастно. А ако ще се лигавим с дружба и братство, то може още сега да легнем и да умрем като нация, такъв курс води само към бавна асимилация.

6

Шоп

преди 9 години

До ИнакомислещПозволявам си да не се съглася .... мое право е-------------- С какво да не се съгласиш, бе теле? С цитатите ли?

5

опетков

преди 9 години

Русия "обича " България както господарят обича кучето си. За съжаление страната е пълна с ***, готови да *** руския ботуш, независимо с какви *** е изцапан. Ако погледнем безпристрастно на съвременната си история, не може да не отбележим, че всичките ни беди идват вследствие силната "любов" на матушка Русия и "великия" СССР, подпомогнати разбира се от местните ни родоотстъпници. Разгледаните в статията мнения на писатели не са толкова интерени, колкото архивите на империята и КГБ.

4

Тео

преди 9 години

По далеко от Путин, там е истината.

3

Инж+

преди 9 години

В момента Русия проявява комплекс - вместо да се договори с ЕС за "Ю.поток", продължава безсмислено да ни "извива ръцете". А в произведенията на художественото /и журналистическо/ творчество винаги се използват похвати като художествена измислица, хипербола и т.н. Така че няма защо да се впечатляваме толкова :)

2

Инакомислещ

преди 9 години

Това писание , произлиза от ръката на "демократ" ратуващ свобдата на волеизявлевие на личноста , но в същото време обвиняващ всеки инакомислещ... "Произведението" направо вони от самодоволна преситеност и нарцисизъм Позволявам си да не се съглася .... мое право е

1

Т.Т.

преди 9 години

Авторе..авторе-доста си иЗтрещял--опитваш се да правиш някакви анализи в стил- западен специалист и политолог.Няма как да стане-поне от теб.Смешно е когато човек незнае как да се изкаже--и кОпира западен маниер.И разбери-българите ВИНАГИ ще имат симпатии към руснаците-ЗАЩО??? Пиша ти го простичко---Кончита не ни е в манталитета,както не е и в руският--това с две думи.А след големите реклами за "западният" живот--се оказа,че това лицемерие е по-страшно и от руската мечка....дано си разбрал.......