6

Тотьо

преди 9 години

"Някой да си спомня кога за последен път е проведено представително преброяване на синдикалните организации и членовете им в България? " Да, спомням си - 2012 г. , по времето на ГЕРБ. По завишени критерии. За това сега са 6, а бяха 8. Моля

5

Старец

преди 9 години

Свещенна простота! Само това ми идва на ум за автора.

4

Хари

преди 9 години

До 12345678Прав си. Да питат и не само да питат, ами и да ритат, ама когато и когото трябва. Не в края на управлението на едно провалило се правителство, да се сърдят на опозицията.

3

кака мара

преди 9 години

а бе те тия синдикални организации ги има ,щото така е по закон,че да сме правова държава,точно както има и кодекс на труда и други закони,ама кой се сеща за тях?има ги ,щото така е по закон,че да се броим за правова държава

2

12345678

преди 9 години

Стига сте правили плонжове пред Тиквата! Този *** след като провокира неуспешната банкова криза сега рови за бюджетна криза!!Прави са Синдикати и работодатели. Те пълнят бюджета на държавата и са прави да питат!

1

dok 1

преди 9 години

Доста едностранчив и посредствен анализ, писан с "наколенки". Нищо общо с това което искаха да кажат национално отговорно, на национално безотговорните политически партии / всичките /, 6-те организации. Заслужават адмирации!