9

Име

преди 9 години

От съпричастността не можем да се откажем. Можем да се откажем от това да хрантутим тази мафиотска структура - държавата. Нека го направим, но не от тарикатлък, ами по целесъобразност - като даваме спестеното, че и отгоре, за някоя справедлива кауза по собствено убеждение, изолирайки държавата като недобросъвестен посредник.

8

Анонимен

преди 9 години

грешите - познавам много простаци които смятат, ч са месии за народа и са неоценени

7

baba

преди 9 години

Точно това наблюдавах в съседство - *** донесоха един денк с дрехи и почнаха да ги раз пределят. Може би над 300 броя, сметнете, сега ще ги изперат / а може би не/ и в неделя на пазара по левче, два ще гушнат 200-300 лева от нашата благотворителна акция. Вече съм стигнала предела на търпимост и не вярвам на "каузи". Дарих си един лев в БЧК и това е.

6

Анонимен

преди 9 години

да 5-тиКойто има внимание в семейството, не може да страда от лошо образование, ако има желание да научи нещо.Грешиш принципно, защото държавата е винаги в ръцете на хора, които нямат капацитет да заемат определени места.Не ми говори за бюджети и ала бала.*** мисли само да си пълни гушата, а не за това как страната да е добре.Простакът винаги е необразован, комплексиран и егоист-никога не мисли за другите, а за това как да им покаже, че другете са нищо.Слабите ученици станаха учители.

5

Анонимен

преди 9 години

Само за образованието си в грешка. От там започва всичко. Ако имаш добро образование, ще имаш добри лекари. полицаии, съдии, работници - на практика всичко зависи от образованието. А в една пазарна икономика, за съжаление всичкоза виси от паричните потоци. Не случайно си има нормативно гонени проценти от държавните бюджети. В Европа те са около 6%, в някои азиатски страни над 10% , в БГ процентите са под 3.5. Друг е въпросът, че трябват драматични реформи, но това слабо зависи от учителите.

4

Shark

преди 9 години

Не само за доброволческия труд, и тези СМС-и за пълна простотия. От тях печелят мобилните оператори, а и аз лично не съм много сигурен дали тези пари отиват по предназначение, или поне не всички. Затова не пращам СМС-и, не съм за левчето, но гушите на моб. оператори няма да пълня.

3

Анонимен

преди 9 години

Така е! Обаче народът е много наивен. Престъпно наивен. Безнадеждна работа.Събират помощи и ги даряват на знайни и незнайни *** от цялата страна, които ги продават в съседство.Трябваше още Кирил Йорданов като си подаде оставката, да бъде изринат и общинския съвет. А, и сега, в случая, аспаруховския кмет, районния архитект и подчинените му отговорни за случая вече да следствени. Да не говорим каква мощна държавна и общинска организация трябваше да се задвижи.Обречена история.

2

Анонимен

преди 9 години

Е колко да е опростенческо това мислене? Явно не си давате сметка, колко десетки хиляди души хрантутим в армията и МВР...Бих казал, че автора стига до добри заключения..

1

Анонимен

преди 9 години

Опростенческо мислене, но а ви помага да спите нощем...