21

Анонимен

преди 10 години

Аз имам акаунт във фейса ама не съм влизал там от месеци. Вие пък сте големи параноици ама ЦРУ щял да ви следи и като ви следи какво? Какво ще видят? Къде си пил, кой си е*ал и разно подобни глупости. Какво се впрягате толкова?

20

призив

преди 10 години

"да свържем в интернет целия свят - да спестим няколко десетки милярда на ЦРУ! "Че сената оряза тази година военния бюджет...

19

Анонимен

преди 10 години

Аз пък зова поне един ден без интернет!

18

Анонимен

преди 10 години

Мечтата на американците: ЦРУ да контролира целия свят.

17

Анонимен

преди 10 години

Ще свърже той! Искат да яхнат целия свят и да цоцат парички! Ето това искат, доживотни роби.

16

аз

преди 10 години

С две думи да следим и промиваме мозъците на всички :) сигурно е идея на неговите шефчета от ЦРУ и АНС,нали никой не вярва в това как бедното еврейско студенче развива обикновенна сървар мрежа на общежитие в университета до бизнес за стотици милиарди долари,аз лично не.

15

до 11

преди 10 години

"Всички го плюете,нима всички от вас нямат facebook"Ами представи си, аз нямам фейсбук. Знам, че подобно нещо е извън представите ти за света, но има хора, които не искат да киснат в социалните мрежи.

14

vesko02

преди 10 години

Ела да видиш у нас как са навързани управниците ни.Твоя интернет ряпа да яде.

13

asdf21

преди 10 години

che ne kazwa losho we v internet e kesha

12

ба

преди 10 години

мааму ... и тоз взе да "зове" ..

11

Анонимен

преди 10 години

Като иска да връзва, какво чака? Да хваща ролките с кабел веднага.

10

Анонимен

преди 10 години

Като гледам коментарите просто ми става ясно колко е информирано българското общество.Всички го плюете,нима всички от вас нямат facebook какво се правите всеки решава сам за себе си и отговаря сам за себе си а нали Google иска да прави интернета достъпен за всички и не се съмнявам,че ще сте доволни от този факт,именно защото сме свикнали всичко да ни е без пари.

9

Анонимен

преди 10 години

детската смъртност в Азия и Африка щяла да намалее.. Не че съм расист ама така като потворите гугъл или яху и напишете population growth in africa and asia and other developing countries ще разберете,че обезлюдяването на тези територии е толкова невероятно колкото някой да ви срещне на улицата и да ви подари милион лева...Истински.

8

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

В ЕКИПА НА ТОЗИ ИМАМЕ НАШ КАДЪР ОТ СТАРА ЗАГОРА.МОЙ ПРИЯТЕЛ РАБОТИ С БАЩА МУ В РУДНИК ,,ТРОЯНОВО-1'' И В СЪБОТА ВЕЧЕ КАТО СЕ ВИДИМ ЩЕ ВИ ПИША И ИМЕТО НА НАШЕНЕЦА . ЗА ПОСЛЕДНО БИЛ НА БИЗНЕСКОМАНДИРОВКА В ТОКИО.

7

набюдател

преди 10 години

ми чо ко е туй фис бамбук!?И има ли то почва у нас?Айде давам идея за нова соц мрежа ''***-бук-балбук''

6

lud

преди 10 години

"Ако успеем да свържем всички, то животът на всички нас ще се подобри драстично. Абсолютно безочие! Предполагам хората ще се хранят с виртуални пасти и виртуални месо и ще живеят във виртуални градове. Манипулатор!

5

Щирлиц

преди 10 години

Фейсбук потребителите са "стока". Човека просто иска още "матрял".Но прасетата сами се врът в *** и се надпреварват да си дават личните данни.Това е положението за съжаление.

4

до 3

преди 10 години

Че защо да отказват да са в течение на обществените настроения и нагласи, те се менят с времето. Навремето комунистите можеха само да си мечтаят за такава отчетност и вербуваха хора да пишат доноси кой какво прави и как се развива, а сега виж колко е хубаво, всеки сам си казва всичко на ЦРУ.

3

Анонимен

преди 10 години

А да му свържа на този *** главата със *** не ще ли.... И как няма да иска, от реклама се видя че не печели достатъчно и надценените акциии се сринаха, огромното перо на печалбата е от профилиране на хората и продаване на информацията на пазарно заинтересованите. Колкото и да не им се иска, има отлив от фб на зрелите хора, които са готови да плащат за стоки и услуги, а именно за тяхното профилиране пазара плаща най - много... и на тази глупос фб един ден ще й мине модата...

2

Анонимен

преди 10 години

"общ профил на всяка държава и специфична методика за прилагане на натиск и контрол над тях."Мисля, че това вече съществува. Няма нужда да изграждат тепърва общ профил.