8

Анонимен000

преди 9 години

ДО 8 : Напиши ги тези неща без правописни грешки, и то на няколко езика, хайде. Държавата ни се напълни с измислени мафиоти и *** като тебе. Всичките сте адски глупави и една книга не сте прочели през живота си. Да се бяхте родили в една Германия или Норвегия...там щяхте да се просяци. А то в България хубавото е само до едно време.Мисли си, че си 'играч', *** убитако. Най-вероятно се разхождаш само по анцуг. Лека ти пръст !

7

до Кирил

преди 9 години

Абе Кирчо,п*тенце и тоя под тебе завиждате ли бе.Карайте си ладичките и бачкайте за 400лв,може и пеш да ходите дори хахах.Аз съм на 23 и по цял ден си цъкам с единя от мерцедесите на баща ми и си возя палавите 16-17 годишни ученички ;) .И какво като мерцедесите са от *** и наркотици боли ме фара,аз си правя кефа ;)

6

Кирил

преди 9 години

Че то в Стара Загора пълно със скъпи коли и лапета на 20 години ги карат, но те не ги крадат, купуват си ги с пари от наркотици и *** . Ченгетата ги знаят, ама нали са им роднини, как да ги ловят .

5

Стефанов

преди 9 години

Малкия сополанин и той тарикат, за по 100-200 лв на кола сега ще кисне в пандиза. Мисли си, че е намерил лесното, ама празната му тиква не ражда, че като го видят такъв гащник да регистрира такива коли, на втория ден ще го приказват всички в Разград...

4

сандо

преди 9 години

не знам как ги фаща полицията преди мутрафоните да ги добарат тия

3

Анонимен

преди 9 години

Audi Q6 - искам да го видя този автомобил.....

2

Анонимен

преди 9 години

a kakvo e tva audi ku 6 xaxaxaxaxa negramotnici

1

edin

преди 9 години

Няма начин да не участва Варна-тук си е жив ориент.Няма полиция,няма сьд,няма прокуратура.