27

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 21Решението е просто. 2 шамара и ще си седне на г***

26

Анонимен

преди 9 години

И в нашият национал ако имаше няколко мюслюмани сега щяхме да сме на МОНДИАЛ 2014

25

ветеринар

преди 9 години

До Анонименганиооо .... същия си ..

24

Анонимен

преди 9 години

До добреХайде ,ако ти кажат Ausländer, Albaner или Jugo дали не е обида?

23

*******

преди 9 години

За престъпноста е мн вярно.и са си прави. Само преди войната в Сърбия.всичко е било мн тихо и кротко а сега е страшничко.

22

*********

преди 9 години

Да обясня на господин драскача. Тези хора са в Швейцария от войната в Сърбия. И забелязахте ли как сърби и албанци как играят в името на победата. Въпреки това се забраняват джамий. Швецарците са ги приели,но швейцарци управляват тази държава и всеки си знае мястото. В коя европейска държава турци или албанци да управляват.

21

Arbiter elegantiarum

преди 9 години

"...ние сме тук, ние сме швейцарци, ние с гордост играем за Швейцария, но няма да изоставим културата си..."А на нас, българите, се опитват да ни изличат културата и да ни насадят чужда - на господарска Турция - за да сме били един народ...

20

Анонимен

преди 9 години

до TulskiТова е масово явление в цяла Европа, същото е в Германия, същото е във Франция и другите държави, ами Америка - Обама, времената се промениха! Има нови големи играчи като Китай, Индия, Бразилия! Всеки е убеден, че обединението прави силата и такова обединение е крайно неоходимо в настоящият момент! А християните и мюсюлманите винаги са били като пижо и пендо, понякога се карат, но са неразделни!

19

Анонимен

преди 9 години

до 21И християните не обичат християни, които са станали мюсюлмани!В десетте божии заповеди, предателството също се споменава!Четеш статията, мюсюлмани стават герои кръстоносци!

18

Анонимен

преди 9 години

Аз пък съм турчин християнин и по-малката ми сестра не ме допуска в апартамента ми, който наполовина е мой. Казва ми постоянно "***" и ме обижда на религиозна основа. Казва, че аз вече не съм част от семейството, че починалите ми майка и баща не са мои майка и баща, защоро съм предал исляма. И това се случва тукв България. Интересно кого да потърся за помощ? Амнести интернешънъл ли? Или Хюмън райтс уоч/ Или когато е за християни тези организации не помагат?Ако някой знае решение да каже.

17

добре

преди 9 години

Стига с тази дискриминация. Работя в Швейцария и мога да ви кажа, че французите и германците са много повече от всички други емигранти. От тяхна гледна точка те дори вредят много повече, тъй като харчат парите си у дома, движат си се свободно и нямат намерение да искат гражданство, докато другите рано или късно се интегрират. Ама някак си някой има предразсъдъци относно име и външен вид, а не националност, както и да е.

16

KKK

преди 9 години

Липсва нещо .... ааа да, немат от нашите ***.

15

Анонимен

преди 9 години

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ ЩЕ УПРАВЛЯВА ,ИСКАМ МИР ЖИВОТ И СПОКОЙСТВИЕ,НИТО ЕДНОТО ГО НЯМА ТУКА

14

Анонимен

преди 9 години

нащата страна е РАСИСТКА

13

Анонимен

преди 9 години

До йсдМалцинство ще станат българите.В повечето европейски държави прираста на неемигрантите е положителен.Проблемът е че населението на Европа застарява т.е. много хора живеят дълго, а това са пенсии и социални....а някой трябва да работи... дори и за малко пари- и решението са емигрантите. Друг е въпросът че политиците гледат да намерят някой виновен за кризата и ще го отнасят емигрантите.

12

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 11въобще не е за съжаление! Броим се за някакви си човешки права и глупости ! Човешки права ли... че какви човешки права трябва да има един *** който никога не е работил с абсолютно нищо не е допренесал за развитието на обществото а точно обратното! Какви права може да има човек който живе само и единствено от кражби, изнасилвания и мародерства! Аз разлика между черен, идиец , бля , кафяф и морав не правя , правя обаче разлика между работяга и мързел! Мързлите без права!

11

муспи

преди 9 години

Не е верно че са времена на интеграция?! Защо в исраел не бягат диваците, а има обща граница и със Сирия и с Африка!!! А защо евреите движат цялия миграционен процес?! Ако допуснем най невероятното, да се обединят остатъците на бялата раса и избият всички диваци и си затворят границите, евреите ще докарат нови през тези затворени граници. В САЩ построиха 5 метрова ограда от желяза, а не тази смехория на турската граница, и се пише официално за да се дразни - потокът се е утрои, удесетори.

10

Анонимен

преди 9 години

нашата страна е расистка,за съжаление

9

Анонимен

преди 9 години

Белгийци - Юфри Аман Дургиелун, Самар Джафар, Ахмет Мехмед Швейцарци - Мохамед Суфръ, Торок Гюзел това е новата европа братлта!! добре, че в БГ ги бием и ги е*ем и са свикнали да си мълчат робите, че ако станем като "Белгия" или "Швейцария" не е добре ! ама ние няма как да станем ние минахме през този път преди стотици години! сега е ред на радрусаните западно европейци нали се борят за антирасизъм ..а нави ся... не разбраха, че *** на това разчитат! :)

8

Анонимен

преди 9 години

е*ах тез швейцарци брат ! йхахах