8

Анонимен

преди 10 години

Obama v Glantanamo !!!

7

Българин

преди 10 години

"Обама злоупотребил с пълномощията си в изпълнителната си власт"Страната на неограничените възможности. Кво да праиш? А Барако Обама- Баракур Обара ми е много антипатичен. Въпреки че и обикновенния американец не е много стока Обара пак изглежда като кърлеж, ДОРИ И НА ТЕХНИЯ ***.

6

Анонимен

преди 10 години

Това е параван. По скоро ще го съдят че не можа да направи нищо срещу Путин и не успя да предизвика война. Ако имаче война щеше да стане герой като оня долния Буш Младши. Може би за това го избраха заради предсказанието за Третата Световна...

5

Анонимен

преди 10 години

И ръцете и нозете на тоя сурат са изцапани с тонове невинна кръв, та затова му дадоха Нобеловата награда!

4

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 10 години

Е то това е конгрес не е център на управление на водопад?Обама малко прекали като промоутърка на Шевронтийте за черморския регион ама то за такива неща трябва да пита конгреса?

3

Анонимен

преди 10 години

Ами той заобиколи закона за въоръжаване на терористични групировки, за да може да снабдява смъртния "враг" Ал Кайда с оръжие в Сирия. Ама като се замисля, по-добре този клоун да е начело на САЩ, отколкото някой републикански ***, готов да подпали ядрена война. Докато *** Обама е президент, САЩ винаги ще изглеждат смешни.

2

Анонимен

преди 10 години

*** сочи пръст и заплаха и на Путин. Добре е, че поне Путин не му се връзва на акъла и да дръпне шалтера. Малко останаха местата на планетаат, където янките да не са разпалили войни и конфликти.

1

дядо

преди 10 години

Вбарак е просто изпълнител (биш служител в концерна на Рокфелер) и ако някой мисли,че това не е прах в очите на зомбираната рая,вярваща ,че законите са за всички,а не само за простолюдието-дълбоко се лъже...