13

Ал

преди 10 години

И какво , държавата , /т.е. ние ,които плащаме данъци/ , ще обезщетява за срутените незаконно построени къщи *** !?!

12

От всичко написано

преди 10 години

не разбрах, срутените къщи във Варна пак в дерето ли ще ги възстановяват? Би било безумие,ако го направят.И какъв е този Образователен център за деца в неравностойно положение? При условие, че не една и две училищни сгради пустеят? Нямаше ли да бъде далеч по разумно,с един автобус да ги возят всеки ден до някоя такава сграда и обратно? И какво "неравностойно положение"? Да уточняват обективно - допълнителен бонус за децата от привилегированото малцинство, но "джилезуту" го "брали" родителите им

11

Анонимен

преди 10 години

тя появили се тая кметицата на добрич ,първо си спаси имотите който си направи от добричката общена , казват че е кметица на туско българските *** , и много забогатяла ,тя си знае работата , навремето беше върла кумуна , спомням си я където работеше беше във последната стаичка в ляво на общината , чудо на чудесата

10

Анонимен

преди 10 години

Силно се надявам, че тези, на които ще се помогне, са със законни жилища. Така и трябва да бъде, разбира се. Всичката ***, която дори ограда е издигнала незаконно, си заслужава съдбата.

9

художника

преди 10 години

Когато удари финансовата криза през 2009г. много американци си загубиха ипотекираните домове. В един от репортажите даваха семейство с цялата си покъщнина изгонени на палатка пред дома им.Втрещи ме това, че човекът беше забил американското знаме пред палатката.Той не обвиняваше държавата, а себе си, че не е предвидил подобна ситуация. - Ще се оправим някак! Това му бяха думите, изречени с усмивка.А какво би сторил БЪЛГАРИНА, сещате се нали ?

8

...

преди 10 години

Помощи да има само за хората с постоянно жителство във Варна (Аспарухово), законни къщи, плащали данъци, такси и осигуровки....

7

900

преди 10 години

Само 899 ***! Та задръстените дерета са тяхно пъклено дело.И това не е само във тоз квартал.Погледнете и в останалите градове/изклъчвам в Родопите,Пиринско, Ст.Планина просто защото там са по малко, останалите са се преселили край големи селища,защото там има какво да крадат,не да работят.Помислете колко от нашите БЪЛГАРСКИТЕ пари отиват за тях-само за ражданията им 7 - 8 броя отиват колкото 20-30 българки да родат.Проклети правителства,коткащи тази ненужна никоми ***! Хора събудете се.

6

123

преди 10 години

Хора!!!До кога ще търпим *** БОТУШ ДА НИ ТЪПЧЕ НАС - БЪЛГАРИТЕ, КОИТО ИМ ОСИГУРЯВАМЕ ЖИВОТ? ТАКА И НЕ ВИДЯХ *** ДА Е ВЗЕЛ ЛОПАТА,КОФА И ДА РАЗЧИСТВА!И ОЩЕ - НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ЗА ТОВА, ЗА ДА ИМ ЧИСТИМ.ЖАЛКО ЗА НЕВИННИТЕ ДЕЦИ. НО ТОВА СА НОВИ,ПОТЕНЦИАЛНИ ПРОСЯЦИ,КРАДЦИ И СМУЧЕЩИ КРЪВОПИЙЦИ ОТ НАШИТЕ ПАРИ.ВРЕМЕ Е ДА КАЖЕМ СТИГА!!!!!!!

5

Анонимен

преди 10 години

Циганияяяяяяя...............

4

от село Бисер

преди 10 години

До Анонимен (4)Съгласен съм, но и вие се съгласете, че ако държавата помага (Бисер, Перник, Варна) и им възстанови домовете, тогава никой не сключва застраховка, а се надява на държавата да му възстанови щетите! При по голямо бедствие (примерно земетресение над 6-та степен или наводнение като в Сърбия) с огромни разрушения (цели области от държавата), тогава държавата няма да има пари за даде за възстановяване и всеки ще обвинява държавата, че за едни има а за други няма.

3

Анонимен

преди 10 години

Nezakonnite postroiki sega shte se prevarnat v Zakonni s infrastruktora ? Aaaa ***!

2

Анонимен

преди 10 години

До село БисерNe samo zastrahovatelite izpolzvat lipsata na zakoni v darjavata. Parite na darjavata tova sa pari ot naroda. S edna duma v tazi darjava tozi koito opava avram-kaisha tova e naroda.Lipsa na zakoni . Tova e.

1

село Бисер

преди 10 години

Още когато стана трагедията в село Бисер писах че не трябва да се дава държавна помощ за възстановяване на домовете, а всеки да се оправя със застрахователя си, ако има такъв, защото както на много хора в Бисер построиха къщи имаше и такива до които парите не стигнаха и по този начин те бяха дискриминирани, след това стана земетресението в Плевен, там държавата пак помогна вместо застрахователите! И ако се случи някой по-голямо бедствие (дори от Варна) и няма пари за помагане това не е ли дискр.