47

леля Дунка

преди 10 години

До честни избори 41 По сравнение с Америка където пресата е цензурирана и това признават самите амер.журналисти,в Русия има маса вестници и предавания, където можеш да чуеш най-различни мнения - и критика на Путин включително Бедата ти е , че не знаеш руски, или смяташ, че го знаеш. 190 журналисти са убити? Къде? Пак си получил информацията от леля Пенка и от кварталната кръчма? Или ти се е появила насън? Дай линк!

46

калина

преди 10 години

До bh до 38 "Американците трябва да са ***...." Както виждаш започвайки от Буш-младши не могат да се похвалят с големи мозъци))). Моли се да не " изравнят" и теб по погрешка,че никой не обича "некачествен матрял".

45

калина

преди 10 години

До Анонимен 32 ком. Руската империя наистина съществува като Империя 400 години. (Петър I е първият Руски император. Но това не значи,че Русия като държава не е съществувала преди това.)Той наистина е премахнал крепостничеството, но също така е помогнал на Америка във войната между Севера и Юга в борбата срещу робството,изпращайки там военни кораби. А Освободител той е наречен заради победата в руско-турската война.И недейте да се кахърите за руснаците -добре са,уверявам ви!Вижте Вашата чиния

44

Анонимен

преди 10 години

Какъв е Путин? Друго си е нашата тиква, нали?

43

българин

преди 10 години

До Slovenia 44:Дааа, кръвта вода не става. . И да, много е силна Русия, с водката (а за печено агнешко, ***, повечето в Русия не са и чували, докато в САЩ си го имат за нормално, като телешко, свинско и т.н.). Само че, в Интернет, по РУСКИ ОФИЦИАЛНИ ДАННИ, ДНЕС в Русия ИМА 8 МИЛИОНА НАРКОМАНИ, от които УМИРАТ ПО СТО ХИЛЯДИ ГОДИШНО, НО БРОЯТ ИМ ДО ТАЗИ ГОДИНА СЕ Е УВЕЛИЧАВАЛ. А УБИЙСТВАТА В РУСИЯ СА 3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО В САЩ.

42

българин

преди 10 години

Щом руснаците си харесват ***, да си го преизбират, докато е жив. Според горната драсканица, харесвали го заради: анексията на Крим, батака в Украйна, олимпиадата в Сочи и "укрепването на международния авторитет на Русия". Същевременно, преди час, пак в Интерент прочетох, че в Русия ДНЕС ИМА 8 МИЛИОНА ОФИЦИАЛНО РЕГИСТРИРАНИ НАРКОМАНИ, а по СТО ХИЛЯДИ ОТ ТЯХ УМИРАТ ГОДИШНО като до тази година броят им нараствал, а сега се бил задържал. Това, явно, е неоценено върхово постижение на ***.УРА!

41

MSC

преди 10 години

До гражданинВ България имало ПОВЕЧЕ МИСЛЕЩИ ХОРА!?E това вече е смешно....

40

П.Петров

преди 10 години

Направо до живот да го назначат и да не се занимават да мислят , явно не им се отдава.

39

Анонимен

преди 10 години

Abe,bratushkite dali vi chetat commentite :-) na ruski :D

38

гражданин

преди 10 години

Руснаците продължават да не виждат, че тези на които ръкопляскат и викат ура, ги ограбват най-безочливо и безпардонно. Тъжна история, но това е орисията на един народ, който така и не успя да надрасне крепостно-селския си манталитет.. добре, че поне в България има малко повече мислещи хора.

37

морски

преди 10 години

Слава на Русия!

36

slovenia

преди 10 години

ДО 52:САЩ-Дупето на нато,Англия гърдите на Нато,Англия.......на Нато,България-посредника на Нато,-Русия-Оправача наНато

35

Анонимен

преди 10 години

Проверете каква е средната заплата в Русия и средната пенсия за 2013-та и ще си отговорите на много въпроси.

34

slovenia

преди 10 години

Колко е силна Русия личи по злобата,която се пише против нея.95%от хората по света не обичат САЩ.Тези 5%,които пишат против Русия,навремето дедите им крещяха смърт на фашизма,бащите им като парт.и комсом.секретари-Да живее СССР,Днес,потомците им са американофили,техен идол е не Путин,а бившия ам.посланик Уорлик.,викат да живее САЩ,но обичат водка,не харесват хамбургерите,а печеното агнешко,женят де за рускини,не харесват американките.Знаем си,кръвта вода не става.

33

Анонимен

преди 10 години

A posle , v Mavzoleq ?

32

Дядо Петър

преди 10 години

Следващата стъпка ще е ДА СЕ ВЪРНЕ КРЕПОСТНИЧЕСТВОТО.Така всичко ще дойде на мястото си.За очевидно генетично увредения руски народ.

31

честни избори

преди 10 години

Тази информация е грешна.99.1% са за *** в страната където свободата на словото е престъпление.(190 журналиста убити 2009г защото правят критики за власта на ***)Разликата със Северна Корея-НЕТ!

30

Анонимен

преди 10 години

ама правилно, нека да е до живот, освен ако не се откаже като папата поради старост.

29

bh

преди 10 години

Американците трабва да са *** и след като сринат Русия тоя път да не заравнят терена ... Руснаците трябва да са *** като харесват Путин ако познават американския характер...

28

bh

преди 10 години

А когато американците запукат с ракети горна Волта да не стане той само Путин е виновен!? Въпроса не е хипотетичен след последните събития. Начи американците трябва да са *** (а те не са защо в стратечическите тръстове работят нобелови лауреати ...) ако не виждат какви са целите на Русия. Американците трябва да са *** и да не кроят в момента план за икономическо разгромяване на Русия както при студената воина подкокоросаха арабите да подбиват цената на петрола докато я докараха до $5 и СИВ се срина ... Американците трабва да са *** и след като сринат Русия тоя път да не заравнят