7

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен Много хубаво сте го написали, но за съжаление в БГ това е епидемия.По света хоата говорият на общи теми от типа времето,....защото така няма как да те наранят или засегнат, докато в Бг навлизането в личното пространство е нещо съвсем нормално, да те попитат колко ти е заплатат, за колко си купи колата, от къде намери пари...са съвсем нормални въпроси.Като добавим и ширещата се простотия, подплътена с пари става страшно.

6

Иван

преди 10 години

Мисля че най-силното чуство не е унижението а гладът.

5

Анонимен

преди 10 години

Е да много ясно.Животните нямат срам,чувство за поражение,не изпитват почти никакви чувства освен страх или ярост.Но и те са по -скоро страничен ефект от инстинктът за съществуване.За това са животни.

4

Фреди

преди 10 години

Най-лесния начин да се отървеш от жена е да я унижаваш .Всяка вечер, караш я да прави неща от който и се повръща, за съжаление се намират и такива на който им харесва . При тях спирате парите и се отървавате лесно .

3

Нормален

преди 10 години

"Унижението е най-силното човешко чувство"Психолозите са болни мозъци. За пореден път ми го показват. Въпросните "учени" да унижат майките си със садо-мазо секс, за да се докажат. Къде да се докажат като болни мозъци търсещи само злото във хората, къде да се докажат като специалисти (ня дай си Боже да узная в какво са "специалисти") това си е техен проблем и проблем на тяхната психоза. Аз нямам вътрешно чувство, че трябва да унижавам някого.Най силното чувство е обичта към любимата и роднини

2

познавачка

преди 10 години

Преживяла съм го!Оттогава съм голяма ***-нито забравям,нито прощавам!Дано не се случва на никого,но едва ли....

1

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Всеки човек е...смъртен Бог.Не бива да унижаваме...никой Бог,както не бива да унижаваме и себе си,защото и ние сме...богове.