22

в системата

преди 10 години

Цялата институция нзок от горе до долу е паразитна и ненужна на държавата и здравеопазването.Тези пари които се дават за сгради,заплати и др екстри на тази *** са необходими на болните а не за излишна администрация.

21

681

преди 10 години

До ИСТ до 13 За какъв ес бълнувате бе хора, кви пет лева?Вие вярвате ли бе сития на гладния да повярва-аз знам, че не вярва и затова не се надяйте те да ни помогнат, може да ви дадат някакви дребни суми, но от друга страна ще си ги вземат в хилядократен размер!

20

Анонимен

преди 10 години

където и да се съберат двама българи винаги има схема за кражба

19

Изходът

преди 10 години

Терминал 2 - еднопосочен.

18

Тодор Живков

преди 10 години

И каква я свършихте за 25 години?

17

Фактите

преди 10 години

Бюджета - издънен. НЗОК с дефицит над 500 милиона. Старите пенсии се плащат с нови заеми. Болниците - с милионни дългове. По 2000 фирми се обявяват в несъстоятелност всеки месец. Безработицата гони 450000 (повече от Виденовата зима).... По-успешно и компетентно управление не мога да си представя.

16

Окрадоха всичко

преди 10 години

Към момента на подаване на оставка Опустошарски не само ще е занулил всякакви фондове и сметки, а ще е оставил на бъдещите поколения да плащат всички заеми с които са се облажили за последната година ненаситните търбуси и башибозук, чиито *** лиже.

15

Данъкоплатец

преди 10 години

Закриване на НЗОК като излишна, неспособна и корумпирана институция. Бездруго ако не си платиш когато си болен, никой не ти обръща внимание. За какво да се плаща на НЗОК?

14

ИСТ до № 13

преди 10 години

България става ***-турска провинция при управлението на БСП. *** винаги гласуват за роднинската партия БСП а БСП винаги прави коалиция с ДПС. При всяко управление на БСП и ДПС винаги сме почти излезли от ЕС и потъваме към дъното-даже и под дъното.

13

Анонимен

преди 10 години

Здравната каса е източена от правителството на Орешарски. Факт е че Станишев си купува замъци в Швейцария.

12

до междун.журналист

преди 10 години

Не знам защо вярваш на партенката на Недялко и ПИК-овото му жълтурско сайтче. Досега там една едничка истина да е публикувана? Няма такава! Пускаме фитила за замъка и простият човек почва да завижда и да се тюхка. На никой не му и хрумва колко лесно може да се провери. Да не забравяме, че Моника има фирма. Има политици, чиито официални доходи са едната заплата. ТЕ откъде са богати? Бойко от 15 години е на държавна заплата. И 5 бона да е била, откъде има както казват, милиарди? Но и милиони да са

11

Осигурена тъпачка

преди 10 години

О, я моля ви се! Нали беше решено болниците да са търговски дружества! Аз съм осигурена. Наложи ми се да си правя изследвания. ПЛАТИХ ЗА ВСЯКО ЕДНО ОТ ТЯХ. Формата беше "за материали и консумативи". Ами извинявайте, ама с какво се е увеличил трудът тогава?

10

N

преди 10 години

Парите се източват по схеми от горе и затова България се е превърнала в едно неподържано дере.

9

Анонимен

преди 10 години

Излизане от ЕС е изхода, защото иначе страната става ***-турска колония за доставка на евтина работна ръка и се обезлюдява.

8

Анонимен

преди 10 години

Скоро всички българи Ще са зомбита.

7

Алооо, 9,

преди 10 години

за *** ли ни имаш? Не бяха ли точно герберастите, които прехвърлиха почти всичко към здравната каза и въведоха нещо като месечни дажби за лекарствата? Стига ти или не - това е. А не бяха ли те тези, които източиха 2 милиарда от здравната каса, и ги дадоха (уж) за пенсии?

6

Анонимен

преди 10 години

Факт е че при ГЕРБ здравеопазването беше в много по добро състояние.

5

Анонимен

преди 10 години

Значи за здраве на всички 100-150 милиона, а отделно за *** и полицаи над 4 милиарда.

4

vesko02

преди 10 години

Защо политически протежета са обсебили средствата на българите за лечение?Редно е харата сами да изберат на кого да поверят парите си.

3

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 10 години

Плащайте си данъците, осигуровките и таксите и не се съмнявайте в добрите намерения на финансовите анархисти които контролират парите Ви !