15

Алекси

преди 10 години

Нахалните*ца пробваха как ли не кога ще се скъса ластика. Сега ще го отнесат! А другите, онези по-западните, и те ще усетят промяната. А тях с един евроцент да им намалеят доходите, много ги заболява. Путин и сега се показа като голям политик!

14

#$%

преди 10 години

Щом искаш да си европеец ще трябва да се научиш да плащаш като такъв..Иначе много ларж го дават, ама като опре да плащане и почват да се гънат като червеи.

13

TIMOFEI

преди 10 години

До Анонименне разбирам какво хубаво е дала америка на света?та има хора който да я поддържат

12

Петкан

преди 10 години

Аре бе Милер, стига разтяга локуми, а връткай кранчето и да се приключва с тези смърдели в Киев. Да ползват дървени въглища ако искат. Нали пазарна икономика е- и мама на тате не дава без пари, само вие се правите на застреляни, ясно е че тия с ЕС зад гърба започнаха ултра нагли да стават!!!

11

Анонимен

преди 10 години

Putin upravlava zdrawo.Rusia skluchi dogovor s Sewerna Korea, Zqlata turgovia s Rusia da se izplasta v rubli. Oste edin chamar za Amerika.

10

Анонимен

преди 10 години

Ще платят и хоро ще играят, иначе зимата украинците ще изпукат от студ. За нас е ясно, останалите производства използващи газ, ще станат неконкурентно способни и ще фалират. Добре че все още имаме гори да се греем.

9

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 10 години

До вал 7Всъщност наша стратегия за икономика винаги е била на принципа БЕЗПЛАТЕН ОБЯД !Каквото и да ти говорят бедните винаги плащат обяда на богатите.Украинците се почувстваха като селския *** в селската кръчма избутан от бабаитите напред, който Чък Норис ще нашляпа с ритници всеки момент !

8

Ангеле, разумната

преди 10 години

Ангеле, светът не се нуждае от Америка; нуждае се да няма тиранин, който да те граби и направлява, какво ще правищ. На кого *** му държат Щатите, та са се разпрострели по целия свят и комяндорят малките народи. Ето сега, изкомандваха Евросъюза, а и те пряко се намесиха и спряха изграждането на Южния поток. Знаеш ли защо. Защото Щатите купуват Украинския енергогаз и нямат интерес по друга тръба да тече газта. Разбра ли, колко са добрички Янките.

7

истината

преди 10 години

Че украинците ще останат без газ--това се знаеше.....ама да обяснят КОЙ ще плаща сметката им????????? Е.Съюза и САЩ???? Не пичове---ние ще я плащаме---ние,"богатите" роби на демокрацията.В последните години всички грехове на "богоизбраните" демократи ги плащаме ние....не се чудете че цените пак ще скочат....

6

вал

преди 10 години

До Е кво се правишАми ,че тя икономиката ни отдавна е умряла. Ама "погребалните бюра" не щат да я погребат официално.

5

А сега! Браво!

преди 10 години

Това е Пазарна Икономика!

4

Анонимен

преди 10 години

Айде спирайте па после ще гледаме сапунката *** газ пие ли?

3

Vednaga

преди 10 години

Ama zasto da chakame do ponedelnik? Spirai vednaga, kakto fashistite ot Kiev spiaha vodata na Krim I to pri polojenie che Krim plasta. Kakvoto povikalo, takova se obadilo.

2

Анонимен

преди 10 години

Ха така! Ръгай, ръгай, ръгай гадните фашисти!

1

Е кво се правиш

преди 10 години

Айде "мъжкари"да ви сега.... Икономиката ви умря... България също изгоря.....