20

Анонимен

преди 9 години

Е сега остава в Париж да си открият един Етъра

19

Анонимен

преди 9 години

Батката може да направи това онова,признавам го за което.Но да управлява държава, ааа не мерси не е лъжица за неговата уста.Бе герб не стават бе хора.

18

браво на герб

преди 9 години

Браво на Борисов ! Благодарение на него София заприлича европейска столица. Изкуството е нещо от което може да се печели .Идете в Париж да видите навсякъде при големите галерии опашки -Дорсе , Лувър ,Център Помпиду . Англичаните са направили музеите си безплатни ,но печелят от всичко останало -храна ,транспорт, хотели , сувенири . София също може да печели от изкуство-.

17

Джедай Мастър

преди 9 години

До Гневен българинто само "българския Лувър да беше". Има някаква селяндурска тенденция да се подобни етикети почти за всичко - "българската Тина Търнър", "българският Бекъм", "българската Лейди Гага", "българският Павароти" и т.н.

16

Рали1

преди 9 години

До Гневен българин"В първия ден,на първото заседание на Мнистерски съвет,аз предложих да се направи Национален музей,и тогава всички се зарадваха.Така се намести в медиите понятието българския Лувър"Мога да ви кажа,че вътре има какво да се сложи.Не може ти,да си министър на културата,да имаш едни от най-добрите майстори на изкуството,и да се чудиш какво да сложиш в музея-Вежди РашидовИма ли значение как ще го наричаме-Български е музеят,имаме наистина какво да покажем пред света и да оценим

15

Пешко

преди 9 години

До Умберто ЕкоТова е напълно вярно. Там е работата, че у нас ако си хвърлиш фаса в кофа или станеш на възрастен човек в рейса те считат за ненормален, какво остава да си направиш труда да построиш нещо вместо да си гледаш кефа с депутатска/министерска/кметска/общинскосъветническа заплата.

14

Умберто Еко

преди 9 години

Какво значимо достижение е това да асфалтираш път, докато другите строят космодруми, изследват космоса, създават иновации и развиват модерни технологии? Можеш ли да се хвалиш, че по улицата няма дупки, докато по тротоарите не можеш да вървиш? Че строиш църкви, а закриваш болници? Че прокарваш пътища, докато се обезлюдяват градове и села?

13

Умберто Еко

преди 9 години

Цитат:-Как е възможно в 21 век, в пределите на Европа, изграждането на пътища и метро да бъде считано, като огромно постижение, откриването на пречиствателни станции, обновяването и ремонтирането на различни сгради да бъде значимо събитие? Та това са нормални функции на държавата.

12

до Dan

преди 9 години

Как да не включваш Арена Армееец, след като го направи? След като трибуквената групировка (не казвам коя е, че всеки път я трият) има основен принос за строежа, какво си говорим? Колко от основните проекти, гордост на ГЕРБ са започнати и завършени от тях?

11

до 10

преди 9 години

И аз не искам повече нискочели мутри и нереализирани физкултурници да ме крадат. Честно казано не мога да преценя кой ме отвращава повече - крадливи комунисти или крадливи мутри, но и двата случая е на наш гръб.

10

Пешко

преди 9 години

Дунав мост също. А този стоянович да не се гордее много, щото приносът му граничи със статистическата грешка

9

Dan до до Dan

преди 9 години

Пак четете и коментирате избирателно , първо защо да не включвам зала "Армеец", второ-не говоря САМО за това правителство говоря за всичките ви правителства от 1990 г. на сам, трето - пак не прочетох къде има построено нещо от БСП от 1990 г. до сега забрави да го напишеш или не откри такова, защото това е въпроса ДВЕ ТУХЛИ НА КРЪСТ НЯМАТ СЛОЖЕНИ ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ ОТ БСП В ДЪРЖАВАТА ЗА 24 ГОДИНИ ВЪВ ВЛАСТА ВЕЧЕ И ЧЕТИРИ МАНДАТА!!!Да ги бяха оставили за Южен поток-какво да крадат ли?НЕ БЛАГОДАРЯ!

8

Рали1

преди 9 години

"С Дянков се бяхме договорили за още 12 милиона лева за разширение. Преди да си тръгна, издействах още 4 милиона лева за това.За 2 милиона и половина,от 6-те милиона европейски пари,аз построих площада,на който сега и журналисти,и митингуващи да се радват.Сега на новия министър предстои 14 милиона лева,с които да работи.Тях съм ги завоювал по Норвежката програма",коментира Рашидов.Стоянович за "Българския Лувър":Такъв абсурд не съм виждал"юли 2013 г.Днес се радваме и си приписваме заслугите?

7

до Dan

преди 9 години

Защо включваш залата "Армеец" в списъка? Освен това оставиха ли правителството да изкара мандата или през цялото време имаше натиск и саботажи на дейността му. Можеше да завършат Южен поток, ама то не беше клепане пред Брюксел от някои партийки, задкулисни договорки на по турско кафе, уговорки с Вашингтон да праща сенатори...

6

Dan

преди 9 години

Та тук е мястото пак да попитам за 4 мандата на БСП какво оставиха след себе си, щото ГЕРБ оставиха магистрали, спортни площадки детски градини, зала "Армеец", БГ Лувъра, ново оборудване за болници..поне го кръстете този БГ Лувър дето се инатихте и не искахте да го отваряте....ама наистина сериозно питам дайте ми едно нещо направено от БСП за 4 мандата, две тухли една върху друга сложени , хайде да не е цяла сграда, пък вие продължавайте да не ядете асфалт, и да мрънкате по форумите едни и същи!

5

аааа ясно

преди 9 години

Ама така кажете, че Мони Пешев е изпълнител на обекта :) ееееее, банкянският *** можеше поне от кумова срама да избере друг изпълнител , хехехе , хайде пак гласувайте за него , има още бая пара за крадене :)

4

Анонимен

преди 9 години

Като се заговори за култура - никакъв коментар. Стане ли въпрос за политика - всички са много "компетентни".

3

Анонимен

преди 9 години

Моля ви, кръстете го с българско име, това с "Българския Лувър" звучи като евтино китайско менте.

2

Антикомунистов

преди 9 години

Само тъпанарите от герп могат да измислят това просташко име !

1

ВИЖДАСЕ

преди 9 години

Добре ,че беще Вежди ,защото всички минали министри бяха абсолютни *** !!