46

Анонимен

преди 10 години

Вчера в предаването на Миролюба Бенатова един *** изживяваш се като турчин каза-СЛЕД 20-30 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е НАША.БСП,ГЕРБ,Бареков Кунева и т.н и т.н не подготвят ли национална стратегия за БГ всичко което са създали нашите деди,бащи ние няма да се стопанисва от нашите деца а от стада ***.Електоратът на БСП се топи по биологични причини и след 3 години ако са изборите БСП е 3-4 политическа сила .Това не е повод за радост на едните и мъка за другите.Трябва всеки да си направи поука.

45

Анонимен

преди 10 години

Оставката на Станишев не решава нито един от проблемите на БСП, а оставането му решава всички проблеми на БСП - тя изчезва в кратък срок.

44

ХА ХА

преди 10 години

тъпУ та тъпУ ей

43

ФАКТ!!!

преди 10 години

Проблемът на БСП е самата БСП! Когато се унищожи завинаги, България ще просперира, докато я има- ще тънем в мизерия и нищета!

42

15

преди 10 години

Има партия има и проблеми ,няма партия няма и проблеми - ЗАКРИЙТЕ КРАДЛИВАТА ПАРТИЯ

41

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 10 години

С окрадените пари тоталитарната държава финансира своята социална политика. За да реализира тази си дейност се разчита на огромен идеологически апарат за овладяване съзнанието на масите, а за по-коравите глави и на огромен репресивен апарат в началните етапи. След пречупването на населението, репресивният апарат се реорганизира. Премахва се системата на трудови лагери, като този акт се завоалира под някаква форма на борба с култа към личността или грижи на партията за ....... Възприемат се по-меки методи за контрол, като се набляга на скритите форми. Ограбваното население е демотивирано да

40

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 10 години

"Социалната дейност" се реализира само от държава на богати граждани, а не от държава на граждани разчитащи на социалната дейност на държавата. Нормалният път е гражданите на богатата държава чрез данъците си да обезпечават социалната дейност на държавата и по този начин да създават условия за просперитет на цялото общество. При тоталитарните държави подходът е по-друг. Независимо дали тази държава се титулува социалистическа..., народно-демократична..., народна република... гражданите се обират от властта, като им се дават средства колкото да преживеят и контролирано възпроизвеждат. С окрад

39

Решението е, то е!!!

преди 10 години

Орландовци е решението на БСП

38

Анонимен

преди 10 години

"Социалистът коментира, че не знае от какво са породени проблемите между ДПС и БСП."Да му поясня на този - проблемът е там, че заради южен поток спряха еврофондовете, а единственото, което интересува ДПС е усвояване им, а не състояниет на електората им. Няма еврофондове - няма усвояване - СЛЕДВАЩАТА КОАЛИЦИЯ МОЛЯ!

37

Анонимен

преди 10 години

Оставете Станишката бе! След още 4 години на поста и БСП ще се коалира с партията на бирата на избори.

36

Анонимен

преди 10 години

Страхил напълно оправдава името си -- гледа страхливо като н*рано дете майка си !

35

Анонимен

преди 10 години

Този от снимката колко е ***.Тотален селски бек.Типичен представител на партията. Ниска култура, никакъв речник, елементарни разсъждения и тотална ниско ниво като цяло.И един такъв тръгнал да ми управлява държавата.

34

АБВ

преди 10 години

Съвършено си прав Ангелов. Оставката на Станишев няма да реши никакви проблеми.Проблемите ще бъдат решени, когато цялата ви партия излезе поне за 10 години от реалното ръководство на държавата. След това , ако сте си взели поука и започнете наистина да работите за интересите на България, ще е добре да участвате в обществено политическият живот на страната за да има коректив на останалите партии, някои от които може да си помислят, че само те най-правилно защитават интересите на България.

33

Светлозар

преди 10 години

Абе на тоя *** няма ли да спрат да му дават да говори ??

32

sadfasdf

преди 10 години

Да ти имам умния поглед!Излъчваш интелект, доброта, респект - истински български дупетат!Айде ОСТАВКА, ***!

31

сезона е открит

преди 10 години

Абе кво ги интересува хората интригите в бандитската червена шайка?Да отиват и да се бесят или самозапалят,а може да си поиграят и на Руска рулетка!Червените бандити са си въоръжени още от преди 1944-та година и да започват да се трепят а ние ще коментираме победителя който оцелее.

30

Стоедин

преди 10 години

Час по-скоро се опитайте да се превърнете в нормална лява ЕВРОПЕЙСКА партия, а не такава обслужваща интересите на Руските капиталисти. Тогава може и да оцеллете като партия. ... Всъщност в момента липсва такава европейска Лява партия! Я да взема да организирам една... или пък да подшушна на мериканците да финансират, стига са спали...

29

АНОНИМЕН

преди 10 години

Ами пазете си Станишката, дървени кратуни! Той ви закопа!

28

Мунчо манастирски

преди 10 години

Оставката на Станишев не решава проблема - решава го оставката на цялото Политбюро, на окръжните ръководства и първични избори вътре в партията им за издигане на нови хора, без парашутисти.Пък белким тогава станат нормална европейска партия.*** не им вЕрвам...

27

голю босев

преди 10 години

Оставката на Станишев не решава проблема,защото в ръководството на БСП има още поне 100 Станишевци. Оставка на цялата БСП и проблемите в България се решават.