43

дядо

преди 9 години

@39,какъв по-евтин газ три пъти за Китай бе демагог-380-385 долара е цената!!!Обявена е по всички независими медии ,дори и на въжделената ти Джумерика.@40,не ни казвай,достатъчно е за да разберем ,че номера на обувките ти е равен на IQ-то ти!!

42

тито

преди 9 години

---------------"Бягството не е вариант. Трябва да бъда в първите редици на защитниците на родината. Това е единственият ми сценарий от началото на кризата", сподели Асад през януари пред АФП. Въпреки войната той живее в Дамаск с жена си и трите си деца.------------Мъж на място.....И след като е избран от народа си---какво искат дАмократите от него???? Просто не им играе по свирката-защитава интереса на народа си--А нетрябва ли всеки политик да прави това????

41

Анонимен

преди 9 години

Искам да попитам, защо едно време свалихте комунистите в България? Нали бяха с Русия? Щото беше много хубаво с Русия ли? После защо допуснахте да влезнем в Европейски съюз щом сте уж толкова много поддръжниците на скапаната Русия? Защо допуснахте да влезнем в НАТО? Защо не си седяхме с Русия? Защо не излизахте на протести против НАТО, защо на избори избирахте винаги политиците които ви отдалечават от любимата ви Русия? Защо даже и депутатите от БСПто си изпращаха децата в университети в Европа?

40

Анонимен

преди 9 години

Ей идиотино, на този свят има един Исраел и много други народи, ти турчак скапан като си гой що викаш на брата си бъларин, че е ***? За какво се имаш, бе животно с животно, пфу!

39

Анонимен

преди 9 години

Човек трябва да е много ***, за да иска злото да се върне (Русия = злото).Нямам повече какво да ви кажа!

38

Анонимен

преди 9 години

До emil.popov.35Момче, младо, неразумно... Какво ме грее мен зимата сделката на Русия и Китай?!Русия дава на Китай тройно по-евтин газ, отколкото го дава на България.Демек Русия ни цака, щото сме "братска държава".И няма значение кой какво подписал като договор - когато ти трябва газ, а няма много варианти, подписваш това което е най-изгодно. Ама да го бяха направили и на нас изгодно, не само на Китай!!!Да ти пикам на братския народ! С такива братя врагове не ти трябват!

37

EMIGRANT

преди 9 години

До Анонимен EI ANONIMEN I BEZIMEN GIAYR ZNAESHLI KOLKO BALGARI SA BEZANCI PO SVETA AAAA POMISLI I TOGAVA SADI POMIAR BEZMOZA4EN!

36

Анонимен

преди 9 години

До balgarinТи кво си мислиш, че Русия ще ни полива с мед и масло? По-лошо е било когато сме били с Русия. (в сравнение с останалия нормален свят) Искаш май пак по-лошо да стане като искаш отново да сме с Русия.

35

xoxo

преди 9 години

toia e nagal kato na6 stani6

34

HRISTIANIN

преди 9 години

BASHAR DOBROTO VINAGI POBEZDAVA I TI SHTE POBEDISH SAMO VIARVAI !

33

Анонимен

преди 9 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ,ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ,ДА ЖИВЕЕ ЕВРАЗИЯ,БЪЛГАРИЯ,ПОБЕДААААА

32

Анонимен

преди 9 години

Надявам се като спечели изборите, да си прибере и бежанците, за да не му *** п*тката майна...

31

Анонимен

преди 9 години

Вижте, аз при Бойко Велики едва не умрях от глад и болести, е как да го подкрепям??? При Асадите Сирия се превърна в перлата на Средиземноморието, мюсюлманите живееха братски с християните, а не ги коляха за жертвоприношения на Аллах. Всички живееха честито като в някаква приказка на Шехерезада, но ЦРУ изпрати Аиман Зуахири с неговите изверги от Ал Кайда и Ал Нусра и раят наречен Сирия се превърна в ад. *** *** разберете едно, когато човек работи и му остава някоя пара, му е през *ура кой е на власт, маама ви и *** скапани!

30

аЭ

преди 9 години

Какво бягство ви гони бе днес, той не е тръгнал да бяга, а почти е успял да изгони врага. На България ни трябва един наш "Башар Асад" за да се оправиме, ама едва ли ще го имаме.

29

дядо

преди 9 години

Хайде сега да видим колко *** и жужета са още на надник при НПО-тата -дерзайте на минуса платени *** ХАХАХХАХА БУХАХХАХАХА

28

balgarin

преди 9 години

s ydovostvie 4akam kogato RYSIA shte e otnovo vazen faktor v svetovnata politika ;za da ima balans mezdo amerikanci i rysnaci ;i da spreat da se podigravat s pomalkite strani kakvito sme i nie;triabvani obedinenie na isto4nite po malki strani za po sigorno badeshte nezavisimo ot religia i etnost.

27

st

преди 9 години

башар асад ехеххехехехехехе

26

дядо

преди 9 години

колкото и да е тъжно на любителите на *** Вурст,подплатени от стотинките на Отровено общество положението на Джумерика не е вече на властелин,ХОРАТА бавно и плавно проглеждат истината!

25

дядо

преди 9 години

Германският външен министър Франк-Валтер Щайнмайер заяви, че международната общност няма интерес от продължителен вакуум в отношенията с Русия или неговата изолация. Съответното изявление министърът направи в интервю за "Frankfurter Allgemeine Zeitung".Освен това, Щайнмайер обърна внимание на промяната на реториката в Москва преди и след изборите в Украйна. Министърът смята, че силната критика към властите в Киев е била заменена от уважение към избора на украинците.Щайнмайер също така изрази мнение, че сега няма нужда от разширяване на списъка от санкции и въвеждането на секторни санкц

24

Анонимен

преди 9 години

Колкото сирийци познати имам в България, всички го обичат Башар и казват че сирийския народ го обича.Впрочем това нищо не значи! Садам Хюсеин и Гадафи също ги обичаха.