63

Анонимен

преди 9 години

После недавнего визита в Сирию вице-премьера правительства РФ Дмитрия Рогозина руководством страны принято решение о введении обязательного обучения русскому языку во всех школах. Нас на Украине прижимают, а вот вам пример Сирии, - цитирует слова Степашина РИА Новости.Един от бъдещите членове на ЕАИС. Може би N6.

62

Анонимен

преди 9 години

Хич да не е... тия хора говорят на ТЮРКСКИ:en.wikipedia.org/wiki/Turkic_peoples

61

Анонимен

преди 9 години

"Да започнем от там ,че Бг щеше да е селска област в покрайнините на Турция.Руснаците се намесват и вече сме някакъв вид държава.После си отиват и умните българи губят абсолютно всяка война в която са участвали.И катастрофират два пъти. "Историята доказва, че за предпочитане е било в покрайнините на Турция, отколкото в покрайнините на Русия.Пък и да си спомним какво казва Левски "Който ни освободи, той ще да ни и пороби!""Разделяй и владей" му се казва - старо е колкото света!

60

Анонимен

преди 9 години

Ей, т'ва шопете сте най- диви и варварски печенеги. Столицата трябва да бъде преместена в Търново и тогава ще ни потръгне на държавата.

59

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Татарите не са претопени, а чисти българи и не говорят на турски, а турците говорят на български, самият им родоначалник Осман е потомък на Кубрат! "Само дето родоначалника не е Осман, ама както и да е ;))))Смешници всякакви пишат по форумите.За по-интелигентните тук: en.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6kt%C3%BCrks

58

До Анонимен 57

преди 9 години

Теб мъж ли те е раждал?За мъж ли си женен?Хомосексуалист ли си?*** и тя ти викала обичам те.Ми ако не вика "обичам те" значи я изнасилваш.Ти да изнасилваш жени ли харесваш? От Русия си видял толкова хубаво колкото маломерният ти мозък не може да осъзнае.Да започнем от там ,че Бг щеше да е селска област в покрайнините на Турция.Руснаците се намесват и вече сме някакъв вид държава.После си отиват и умните българи губят абсолютно всяка война в която са участвали.И катастрофират два пъти.

57

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 42Щото хората бяха наивни,доверчиви и доста глупави.Спомняш ли си времето когато десетки и стотици хиляди души се редяха на опашки за да си дадат парите в частен инвестиционен фонд или банка които им обещаваха ,че само след година -две всяко левче или доларче там ще им се умножи стократно?Е същото си мислеха хората когато гласуваха "против" и "за".А предвид състоянието на страната икономически и военно без някакъв вид съюз с някой по-силен..едва ли страната щеше да съществува дълго

56

Анонимен

преди 9 години

Българина е само с женски гени. Мъже българи явно няма.Като жената е. Ти я еб*ш, тя ти вика "обичам те"! Като жена садо-мазо робиня сте! Някой ви бие и ви мачка, вие му викате "Браво! Само така! Евалла!"От Русия никога нищо хубаво не сме видяли, само лоши работи. А тука всички викат "Браво на Русия, да живее Русия!"Тъпо племе, робски ген!Те ви ***, вие викате "обичам те!"...

55

лооооо

преди 9 години

Башар е пич,а не е като нашата пастирка---м/у другото Плевнююю не осъди ли избора на сирийският народ...........какво каза нашта медуза??????

54

Анонимен

преди 9 години

Татарите не са претопени, а чисти българи и не говорят на турски, а турците говорят на български, самият им родоначалник Осман е потомък на Кубрат!

53

Шоп

преди 9 години

Ами на мене ми е все едно на колко части ще се разцепи Сирия. Аз все пак съм българин, а не сириец или руснак.

52

Анонимен

преди 9 години

Калинчици на ***, падне ли Башар, пада и Сирия! Тази древна и величава държава, люлка на Християнството ще бъде разцепена на три до пет части, това ли искате, ***?!

51

до 40 41 42

преди 9 години

Леко бе ...ще се размажеш по клавиатурата...после кой ще ни весели тук--във форума.Да имаш титлата "форумски шут" е ГУЛЕМА работа........

50

Анонимен

преди 9 години

В Европа няма толкова междурасови бракове, колкото има в Русия, въпреки че броя на хората е пет пъти по-голям. Ако в Европа смесени бракове се появиха в последните 20-30 години, руснаците се кръстосват вече 70 години.

49

Анонимен

преди 9 години

До ХАХААААНамери официалния сайт на Якутия (в състава на Руската Федерация е) и вътре има едни клипчета с новините на якутски език.Пусни си да послушаш малко турска реч, омайна, сладка... на най-голямата страна в състава на РФ!!! После да се сетиш, че бели хора в Русия има само в големите градове, другото е азиатска мешавица! Казахи, киргизи, татари (претопени българи, ама ги е претопила любимата ви Русия, не съм ги претопил аз)

48

Анонимен

преди 9 години

До ХАХААААНа кои бели хора Русия е надежда? Русия иска да използва индийските *** и жълтите за да унищожи Европа. Това е твоята Русия - многорасова ***. Самите "руснаци" отдавна са се измешали със средноазиатци. Отделно, че 1/3 от населението са си чисти азиати.

47

Анонимен

преди 9 години

До EMIGRANT Българи бежанци няма, безмозъчний... Набий си го в кухата тиква.

46

ХАХАААА

преди 9 години

до 40,41,42.-- слушай *** малък--ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ--ТЯ е единствената надежда на белите хора......а ти бягай при Кончита.....можеш и да хапнеш саламче..

45

Анонимен

преди 9 години

Башар трябва да спечели за да му върнем веднага всичките сирийци/някои ги наричат ***/ за да възстановят Сирия.

44

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

ВИНАГИ СЪМ КАЗВАЛ ЧЕ НАРОДА САМ ТРЯБВА ДА РЕШИ ДАЛИ ДА Е СЪС ЕС ИЛИ СЪС РУСИЯ,НАСОЧЕТЕ РЕФЕРЕНДУМ,НЯМА НИЩО СТРАШНО,РАФЕРЕНДУМ ЗА ИЛИ ПРОТИВ НАТО,НЕКА ХОРАТА КАЖАТ