103

Анонимен

преди 9 години

ТУКА САМИ *** АЛГАФАРИ ЛИ ПИШЕ

102

Анонимен

преди 9 години

до 116А Бардака Обамов изби досега поне 100 000 души в Близкия изток откакто е президент. За него колко години присъда казваш трябва???????????

101

Анонимен

преди 9 години

Норвешки гражданин уби 90 осъден 21 на години асад изБи хиляди ще лежи няколко повече

100

Анонимен

преди 9 години

до 114Аз съм гледал интервюта с Асад. Много начетен.

99

Анонимен

преди 9 години

Асад е велик държавник! Успех!Такива лидери трябват на света!

98

Анонимен

преди 9 години

Ако, Аллах е с Башар Асад тежко им, на противниците му

97

Анонимен

преди 9 години

"организираните от него избори"???? и е убеден,че е спасил режима си????......мръсни лъзчи сте всички медии

96

аз

преди 9 години

От както се появи така наречената демократична журналистика и по нашите земи,основно само с лошите новини който са основни(явно е с цел),има и такива които трябва да ни убеждават в едно или друго,като тояе тиранин оня терорист третия е комунист и т.н. и т.н. а реално всичко това идва от пресата аз лично като отворя малко истински книжки и икономически справки виждам друго,все пак хората си имат глави на рамената да се оправят сами защо винаги САЩ трябва да се меси и после да ни убеждава в друго

95

Анонимен

преди 9 години

до 109Поради липса на аргументи стигна и до този логичен свой жалък коментар!Кеф ми е да го набивам с АРГУМЕНТИ на такива скапаняци като теб!

94

Анонимен

преди 9 години

108 Толкова си зажмудзан горкия , че няма как да ти се обясни , продължавай да си гласуваш 15/15 и не се оплаквай

93

Анонимен

преди 9 години

до 106Що се отдръпнал американеца от брега на Сирия че нещо не разбрах???? Заради превеса на ислямистите? За какъв превес на ислямистите говориш, бе *** ***? За тия терористи платени от Вашингтон да избиват мирно сирийско население и да го пишат на сметката на армията на Асад? За този превес ли ми говориш, бе смешен умрял нещастен ***? *** жалкия тип!

92

ПСПК

преди 9 години

63 - Историята доказва, че за предпочитане е било в покрайнините на Турция, отколкото в покрайнините на Русия.72 - Няма такова нещо. Плюс това е имало десятък (10%) а не като сега ДДС (20%).... И за 500 години са оставили всеки да си вярва в каквото си иска. 83 - Когато пишете за Турското робство забравяте , че 500 г на практика българина не е воювал , единствено чрез кръвния данък ... Този пич избива форума!!! Така се громи противна Русия! Слагайте му ++++ :))))

91

Анонимен

преди 9 години

104 С какви факти бе смотльо , ще уплаши някого това старо корито , скапан пубер , това не са ти компютърните игри , това че Запада се одръпна от Сирия има съвсем други причини и най вече заради превеса на ислямистите , ако мислиш че някой се уплашил от руското старо желязо.

90

Анонимен

преди 9 години

Ще ви завра скапаната реклама на мегле в на майка ви у пу.ката! Вие *** ли сте бе? Разбирам да има реклами, ама да ми пускате и глас на реклама без да искам- насрахте се!

89

Анонимен

преди 9 години

Владимир Путин спас не только Сирию, но и весь Ближний Восток, когда Россия использовала право вето в Совбезе ООН в четвртый раз против очередной антисирийской резолюции. Об этом заявил президент Сирии Башар Асад во время встречи с российским вице-премьером Дмитрием Рогозиным, передат ИТАР-ТАСС. Ему удалось повысить роль России на международной арене даже до более значимого уровня, чем занимал СССР

88

Анонимен

преди 9 години

до 97Кой трепе народа си бе, ***? Платените терористи спонсорирани от бюджета на Пентагона май, а?

87

Анонимен

преди 9 години

Сирия, Иран, Судан, Северна Корея, Венецуела, Куба - Оста на Съпротивата тепърва ще расте.

86

73634

преди 9 години

youtube/watch?v=-Ut1qSStj88Как Турция ни изпраща джихадистите Published on Oct 31, 2013Във видеото един глас казва ясно, че именно турската полиция ни изпраща джихадистите -- т.е. самата държава Турция. Нашите граничари залавят групи талибани на турска територия, обаждат се на турските власти, но те не идват да приберат джихадистите. Нали идеята е при следващия им опит нашите да не успеят да ги хванат. С цялата си наглост турците не приемат да им върнем стъпилите на наша терит

85

Анонимен

преди 9 години

Ти да не си тетката на Волен от телевизия Алфа-------------------А ти да не си някоя НПО ***, която обслужва орално ***, които прекосяват границата?

84

Анонимен

преди 9 години

Епидемия от опасни болести,заради бежанците у нас!Опасни и смъртоносни болести като детския паралич, дифтерия, тетанус, морбили и коклюш може да се върнат у нас, след като са били изкоренени. За това предупреди главният държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев, цитиран от в. Преса. Опасността от полиомиелит идва от бежанци. Последният случай на детски паралич в страната е бил регистриран през 2002 г