123

Анонимен

преди 9 години

До Анонименправилно тилът също е отговорен,и тябва да бъде унищужаван.

122

Анонимен

преди 9 години

До O'БамаПравилно да се подпали чергата на москалите,ако може да изгори и избушката ще е перфектно.

121

Бг трол

преди 9 години

споко ,като се оправим с москалите,итози ще го обесим.

120

номер2

преди 9 години

И този, като севернокореиския си колега-кръволок! 89%!!! Защо диктаторите правят избори? Нали резултата се знае предварително! Същото беше и в Крим, ония с автоматите пред стаичката за гласуване и предварително поставените бюлетини! Време е светът да се обедини и като юмрук да смачка диктаторите!

119

Таня

преди 9 години

До тук добре,желая му успех на изборите,но след тях да си прибере"бежанците"в най кратък срок.

118

V

преди 9 години

Браво на"авторитарния режим"който води война с алкайда,главорези,изнасилвачи,канибали ядящи органи на войници от Сирийската армия,разпъващи на кръст тези които не подкрепят уахабизма,против предателите на Сирия,които искат да дадат СИРИЙСКИТЕ Голански възвишения на ционистки"Израел"чиито режим е най-голямата заплаха за човечеството .Браво на Асад,който води истинска война срещу световен тероризъм и конспирацията срещу християни и мюсулмани отхвърлящи ционоуахабизма като средство за терор на новия световен ред.

117

Анонимен

преди 9 години

Мачкай ислямистките прохамерикански плъхове ,Башар !!!!

116

O'Бама

преди 9 години

След събитията в Украйна Башар не е интересен вече за USA. Къде по-интересно е да се запали чергата на руснаците.

115

Виктор

преди 9 години

Да Башар Асад е диктатор, тиранин, убиец на деца!!! Но какви са тогава "мирните" въстанници, които режат главите на хората защото са от друга вяра, какви са тези, които убиват ранени военнопленници, изгарят живи - жени, деца, старци? - Аз ще ви отговоря - "борци за демокрация", оказа се че сред тези борци има много наемници и престъпници. Откъде намериха пари, оръжие, боеприпаси? Ако те са алтернативата на тиранията - явно сирийския народ не ги иска на власт. Защото без подкрепата на демократите

114

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 9 години

Марийче, сложи си снимката за да знаем как да реагираме! Значи така, всичко започнало с хем мирно, хем въстание! С решаващата помощ на САЩ, Турция, Суадитска Арабия, Катар и някой други! Същото, като с решаващата помощ на Червената армия! Лошо, много лошо, Сирия обърка всички стратегически планове на САЩ! Ще си изгризат *******те, че не успяха! В съвсем скоро време Сирия ще бъде приета в Евроазийския съюз! И к,во тогава, този съюз ще владее 40% от запасите на газ на Земата! Милите американци!

113

Анонимен

преди 9 години

Razbirase che shte specheli. Na nas ni pulniat glavite s luji y gluposti y ni suzdavat greshna predstava , no facta e che e izbran na 4 izbori s nad 90% ot glasovete. Vuv Venezuela e sushtata istoria, kazvat che Nicolas Maduro bil dictator bil takuv inakuv, no dannite govoriat sami za sebesi. Ako niamashe hora kato Maduro, Putin, Asad ... USA da sa ni napavili robi v bukvalniat smisul na dumata

112

Анонимен

преди 9 години

Сирийският Путин!Сирийският Фидел Кастро!Господ сила да ти дава, Башар!

111

Анонимен

преди 9 години

Най-големия.Башар Асад. Въпреки всичко защитава страната си! Въпреки натиска на долните превратаджий. Да е жив и здрав!Такъв политик трябва и на България!

110

Анонимен

преди 9 години

всички коментират все едно са там . българска му работа ...

109

кус ум ел саудия

преди 9 години

Доброто зло е Башар, иначе ще доидат онези изслямисти подкрепянни от саудиските ***, дето избиват деца и жени, ядът хора и се молят на сатаната!

108

Анонимен

преди 9 години

Сирия - един от бъдещите членове на ЕАИС. Може би N6.

107

Анонимен

преди 9 години

Във Виетнам американците са убивали на всеки един военен виетнамец - по трима цивилни. В Югославия при бомбардировките, на всеки един убит военен се падат по пет цивилни. В Пакистан и Афганистан, при бомбардиране с безпилотни самолети, т.н. "роботи-убийци", квотата е вече един убит военен към единадесет убити цивилни. Ако застреляш човек в САЩ, ще те осъдят на смърт. А ако застреляш цивилни граждани, не американци, извън САЩ, ще те наградят с орден.

106

Анонимен

преди 9 години

Такъв лидер убиващ свой народ в блиското минало имаше един руснак който избил 50 милиона свой народ по време на световна война са загинали 50 милиона

105

Анонимен

преди 9 години

Асад,не е избил никой мирен гражданин,а онези,които ядат човешки сърца и се снимат....канибалите,които искат да вземат власта и се бият против народа и него

104

Анонимен

преди 9 години

Много хубава песен за кокошка няма прошка .за милони няма закониза асад няма хуййййй