49

Анонимен

преди 10 години

nishto ne stva ot vas nito ot naroda nito ot darjavata a v sofia sa edni paraziti koito triabva da badat raztreliani do krak.zaedno s podlogite v provinciata .....

48

Анонимен

преди 10 години

До ссТова мнение много те излага.

47

сс

преди 10 години

е па и в събота да го гласуват. орешарски е най-добрият премиер, който някога сме имали в България. защото е безпартиен. има си принципи. преподава в най-елитното икономическо училище в БГ. аз лично не го харесвам, по много различни причини, но според мен той е най-хубавото нещо което може да ви се случи, сънародници.

46

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА НЕУДАЧНИЦИ!!

45

Анонимен

преди 10 години

При 33 % избирателна активност ,всеки гласувал опрадаля съдбата на още 2-*** негласували. Те сами са му вменили това право !

44

Анонимен

преди 10 години

До сб2/3 от българските граждани са преценили че остонолото 1/3 ще може да прецени вместо тях. Ако имаха нещо да кажат- да са го казали !1 *** от Столипиново важи колкото 3 нафукани софиянки -висшистки ,които не могат да намерят най-достойният за техният скъпоценен глас. Ами тогава *** ще каже как ще живеят 3-те фукли.

43

сб

преди 10 години

Това , че бойко борисов и приятели са получили една трета от гласовете на гласувалите не означава,че е получил една трета от гласовете на българите. Защо крие , че две трети от имащите право на глас не отидоха да гласуват. Ами , че две трети са отвратени от кратунестите политици в парламента! На националните избори ще излязат повече българи и тогава ше се види кой ще води бащина дружина. Хора , защо им обръщате внимание.

42

Анонимен

преди 10 години

Папата подарил на Орешарски мастилница?!- за да си напише оставката.

41

Анонимен

преди 10 години

.Ми застенете там като мъже,говорете,разсъждавайте направете нещо заедно полезно за тая държава.На интересни и да се правите не сте, като се изнасяте от залата.Само власт ви е кратуните празни.Тая алчност за власт и пари и виж ме кой съм,ще ви преседне един ден

40

журналист

преди 10 години

Драги сънародници щом като хора като Бареков ръси мозък и морал ние нямаме бъдеще като Държава. Няма какво да коментирам негови изказвания. Видно е отвсякъде, че е проект на ДС да замести Волен в тройната коалиция. Единствения начин е да го спрем като гласуваме масово за ГЕРБ и РБ. Ако това не стане сбогом България.

39

ха ха ха

преди 10 години

Те просто свършиха работата, като кучето на нивата.

38

Минчо

преди 10 години

ГЕРБ направиха шменти капели на изборите и сега се правят на интересни!

37

Ico

преди 10 години

BSP-DPS-BBC= RUSKA MAFIA!!!!

36

Жорж Ганчев

преди 10 години

Българино не ме гледай умно , а гласувай за Бюрека, защото той е по голямо плямпало от мен. Не е важно какво говориш , а да плямпаш макар и простотии цял ден. Надяваш се , че една лъжа повторена 100 пъти може да стане истина. Това е в България , балъци колкото искаш и за 20 лв. ще се продадат и на дявола.

35

Анонимен

преди 10 години

Цирка продължава и всичко е за сметка на зрителите, тоест народа.

34

Анонимен

преди 10 години

Искам вот на...,но не присъствам.Искаме премиера в НС и напускаме когато той се появи.Колко пъти Борисов е бил в залата при такова събитие.НО кога ще разберем че има различни избори за различни неща,разпределени последователно във времето,мандат,правомощия.С различна мотивация.Резултата от един избор няма пряка връзка с друг,затова са и различни.Когато желаното се взема за действително,това е диагноза.Когато след един(единствен)хит се смяташ за звезда,това е звездомания(РБ,ББЦ).Обществото ни е болно.Има нужда от лечители,а не от самодостатъчен маниакален и неуравновесен егоцентрик.

33

Анонимен

преди 10 години

Борисов е изнервен и единствено го интересува само властта. Позволява си каквото иска, но подобно поведение на народни представители е инфантилно и карикатурно. Абсолютна байганьовщина и простотия.За какво сме ги избрали?- За да си идват и тръгват ,както им е кеф? Миналата година колко дни имат работни? Ами ние ако така почнем да напускаме работа нали ще ни уволнят на втория ден? Че и тлъсти заплати взимат.

32

политолог

преди 10 години

Най после Бареков си призна, че иска да се коалира с БСП а това значи и с ДПС. Е сега какво стана с уж плюенето по БСП и ДПС -нищо но от сърце. Нали си е *** наркоман, Бюрека днес си призна без бой какво искат неговите господари. Това е нова тройна коалиция БСП-ДПС-ББЦ-ДС. Това показва, че единствените партии на които може да се разчита са ГЕРБ и РБ. Другото е самоубийство на Българщината и Държавата.

31

манаф

преди 10 години

До ivanиване ,иванеее,да те *** ,който те хване;)

30

MARKONI

преди 10 години

Давай Орешарски с теб сме. НИТО КРАЧКА НАЗАД.