12

Анонимен

преди 9 години

Дреме ми на КАКАЛАШНИКА, какво са му отказали на тоя...

11

тцЪ

преди 9 години

до 3"*** жалки,няма по-проста *** от руската,това са най-грозните,прости,бедни и мръсни същества на планетата,бетер авганистански талибани"-----------------------Като използваш думата "***", поне знаеш ли какво точно означава? Съмнява ме... Малко информация- "***" е полското дворянство. Ама де *** полуседесарковец ти прави разлика между поляци, чехи, руснаци и т.н.

10

СандИ

преди 9 години

Волен премиер ! ... за съжеление това е единственият ни политик които държи линия .... нооо е *** ***

9

Анонимен

преди 9 години

БСП, голяма грешка, на изборите че го отнесете с тиквите...

8

БЪЛГАРИН

преди 9 години

НЕ СТЕ ЖЕЛАН В БЪЛГАРИЯ! СТОЙТЕ СИ ТАМ!

7

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Идеално, един руски сатрап по-малко няма да мърси родината ни.Благодарим ти за услугата САЩ!Долу русия!

6

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

АКО МОТИВИТЕ ЗА ОТЛОЖЕНОТО ПОСЕЩЕНИЕ СА СВЪРЗАНИ С КРИЗАТА В УКРАЙНА И САНКЦИИТЕ ЗА РУСИЯ , АЗ ЛИЧНО ИМАМ 2 ХИПОТЕЗИ !!! МОЖЕ ДА Е ИМАЛО НАТИСК ОТ ЕС И НАТО ! А АКО Е НЯМАЛО НАТИСК , ИМА И ДРУГА ХИПОТЕЗА , РУСНАЦИТЕ ДА СА КАЗАЛИ ТАЙНО НА БЪЛГАРСКИТЕ СИ АГЕНТИ - ОТЛОЖЕТЕ ПОСЕЩЕНИЕТО !!! ЦЕЛТА ИМ МОЖЕ БИ Е ДА НАКАРАТ ЕС И НАТО ДА ПОВЯРВАТ ПОВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ И ДА НЕ ПОДОЗИРАТ ,ЧЕ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ВСЕ ОЩЕ Е ПОД РУСКИ КОНТРОЛ !

5

САЩ

преди 9 години

САЩ имат целенасочена политика да оградят Русия отвсякъде с врагове. В Европа го знаят, но са в тежка наркополитическа североатлантическа зависимост от САЩ. Руската газ е като хашиш в сравнение със северноамериканския натовски хероин в Европа. Европа е нещо като американски щат. Логично е Русия да се стреми да се огражда с приятелски държави, но американците са много опитни в майсторството да разпалват конфликти.

4

Анонимен

преди 9 години

Товарищ Наришкин, в ЕС представители на държави които окупират територия на съседите си - не са обичани и желани. Все пак под договора за независимост и териториална цялост на Украйна стои подпис на руския президент заверен с държавния печат на Русия.

3

Мужик

преди 9 години

Тоя и той лъже нагло като шефа си Путин!

2

Подлоги

преди 9 години

Системата е следната. 1-Отпускат се кредити на България. 2-Тези кредити се крадат от българските управници и се връщат обратно в швейцарски и западни банки. 3-Запада диктува правилата иначе ще им вземат парите на наще олигарсчета. 4-Олигарсчетата, включително Плевньо и банкера Тиквьо, както и бесепарските *** изпълняват стриктно инструкциите на американския посланник, иначе ще им резнат паричките.

1

Анонимен

преди 9 години

без коментрар.трябва да поемем път за излизане от ес и нато докато не е късно.