32

Анонимен

преди 9 години

До АнонименГурбетчията,ти тоя път ще излезеш прав бе.Силните действително не се съобразяват с някакви си мижитурки и гейове.А силният тук се нарича ВЛАДИМИР ПУТИН.Запиши си го някъде.-------хехехехе, силния от развиващата се страна ...

31

Анонимен

преди 9 години

"Мога да предположа от какво е мотивирано, но всичко беше направено вежливо, каза Наришкин."Добре, че поне са се държали културно, смятам че интересите ни са както на запад, така и на изток и трябва да ги защитаваме балансирано, а не да залитаме ту в едната, ту в другата посока. Не ЕС ще ни казва с кого да сме в добри отношения и с кого не, ние трябва да определяме това, стига сме били проститутките на Брюксел.

30

Анонимен

преди 9 години

eй, това тролоците нямат почивен ден

29

Анонимен

преди 9 години

тия наще жалки евтини *** ще ни вкарат в такава мизерия, че затвора ще им се струва блаженство пред това което народа ще им направи като ги докопа

28

Атакист

преди 9 години

Не е оказван натиск на България от САЩ и ЕС за приемането на Наришкин, а направо пресоване!

27

Смяна

преди 9 години

Смяна на местатаеСеСеСеР се смени ЕС-еСеС

26

Патриот

преди 9 години

Наришкин защо се държи така, сякаш сме руска република????

25

Анонимен

преди 9 години

ЩЕ ПРЕЛЕТИ НАД БЪЛГАРИЯ НЯКОИ С ВОЕНЕН САМОЛЕТ И БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ, АМА, САМО ДА НЕ ПАДНЕ БЕЗ ПАРАШУТ!

24

жоро

преди 9 години

Не искaме руски *** тук! Остaвете ни нa мирa!

23

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

ТЕ руснаците СА ЕКСПЕРТИ ПО НАРУШАВАНЕ НА ЗАБРАНИ И ОТЛАГАНИЯ ! КВО МУ ПРЕЧИ НА ТОЯ ДА ПОСЕТИ БЪЛГАРИЯ КОГАТО СИ ПОИСКА БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С ОТЛАГАНИЯ ! КОЛЕГАТА МУ КАТО СЕ ВРЪЩАШЕ ОТ ПАРАДА В КРИМ КАК СИ ПОЗВОЛИ ДА ПРЕЛЕТИ НАД УКРАЙНА ВЪПРЕКИ ЗАБРАНАТА НА УКРАИНСКИТЕ ВЛАСТИ , ТА ТОЗИ ДА НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА ИДВА В БЪЛГАРИЯ КОГАТО СИ ИСКА ?! ДА НЕ Е ПО-ДОЛЕН ОТ КОЛЕГАТА СИ ?!

22

Анонимен

преди 9 години

КАКЪВ Е ТОЯ ТА ЩЕ НИ СЕ КОКОЛИ ЗАЩО НЕ СМЕ ГО ПУСНАЛИ ТУК!?!ЩЕ ПУСКАМЕ КОИТО СИ ИСКАМЕ!ТОВА НЕ МУ Е РУСИЯ!АЙ СИКТИР БЕ ***!

21

sopol

преди 9 години

през комунизъма не можеш да излизаш, при империализъма не можеш да влизаш. абе все нещо не може.права, свободи, демокрация и бюрокрация

20

Анонимен

преди 9 години

До ПодлогиТяхната логика и зависимостите им са ясни. Въпросът е в това, че ние всичко разбираме, влачим жалко съществуване и търпим и мълчим. Докога?

19

До ЕУ ситизен

преди 9 години

Като гледам кво си написал, все едно слушам Брежнев, само си сменил името на СССР, с ЕС и НАТО

18

Анонимен

преди 9 години

До СандИДа, държи линия после я шмърка и си плаща с рубли.

17

EU citizen

преди 9 години

Никой не може да оказва влияние на България. Откакто скъсахме окончателно с Русия и като пълноправен член на ЕС България е суверенна и независима държава и никой не може да ни оказва влияние. Нашите братя американците и НАТО винаги ще бъдат с нас и ще ни подкрепят а под мъдрото ръководство на нашите комисари в Брюксел България ще върви твърдо по пътя на европейските ценности на толерентност, цивилизованост, демокрация.

16

Анонимен

преди 9 години

Do 2- Koi ne moje da putuva v Es, be??? Vseki moje da si putiva, kudeto si iska......... Ti si qkoooooooooooooooo prost.......................

15

Анонимен

преди 9 години

Тоя много бил запознат бре.Я да си налага парцалите и ако обича малко по вежливо!

14

Независима

преди 9 години

Другарю Наришкин, България е независима, защото от нас нищо не зависи. Другия път се разберете директно с властелините от Брюксел, дали може да посетите васалите на област България. Тогава ще стане.

13

до тцЪ

преди 9 години

Не стига, че не знае кои са ***, а и виж талибаните как е кръстил. Смях в залата.