72

До Анонимен 67

преди 9 години

Ние сме 15 -тата дупка на кавала ЕС това е Брюксел и западните интереси

71

Анонимен

преди 9 години

първо не е кристина вурст ами е кончита вурст, второ не ти трябва да идва и да те учи на ценности, имате си азис и мариус куркински...

70

Анонимен

преди 9 години

Абе Пападръндрън, , руснаците пердашат водка с черен и червен хайвер ! Ти обикаляш и молиш юдо-масоните от ЕС и САЩ за една коричка хлебец и паница варен фасул.

69

До бивш атакист 70

преди 9 години

Викаш ОБАМЕНЯГИТЕ не колонизират - те само отиват избиват хиляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяди , дестки , стотици хиииииииииляди , заграбват каквото си искат и после ни лук яли , ни лук мирисали

68

мдааааааа

преди 9 години

за сметка на това , с удоволствие родните ни политици ще посрещнат КРИСТИНА ВУРСТ Последната ще има редица срещи в елитни детски градини , училища , университети , където ще говори на тема - Морални и нравствени теми в новото съвремие. Мотото на срещата - ВСЯКА ЖЕНА - МЪЖ , ВСЕКИ МЪЖ - ЖЕНА - разбира се не на последно място - ПРАВОТО НА ЖЕНИТЕ ДА СИ ПУСКАТ ДЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЛГИ И ХУУУУУУБАВИ БРАДИ Да ви е честито

67

онз

преди 9 години

беларуса на мужика спукал гума и тоо орева орталъка. да оди у северна кореа на визитация да им продават ръждавите си технологии от 1975, без аналог в света

66

колибри

преди 9 години

"Забележете, че се държи възпитано и проявява разбиране към България."Много точно !То и съжаление ни трябва май.

65

Анонимен

преди 9 години

Nikoi ne hodi da uchi v rusiq, zashtoto purvo, che e mnogo skupo i nikoi normalne bulgarin ne moje da si go pozvoli, vtoro , za6toto tam priemat mnogo trudno, ne kato evropeiskite universitetcheta, samo po dokument. A s miene na chnii, se ima predvid, tochno studentite, koito dokato zavurshat servirat i prislugvat po edin ili drug nachin! Dori i tvoit veliki suuchenici ot nemskata...

Много им докривя на руснаците, че не ги пускат в ЕС. Ама хич не им беше криво, когато с военна сила откраднаха Крим от Украйна. Сега да ***** и да се потапят. Ще се съобразяват. България е част от европейското семейство, не от СССР. Като член на ЕС България прилага политиката на ЕС и тя е: Вън руските окупатори от Украйна. Да ги видим наглите руснаци какво ще правят, когато им свърши газта. Дали няма да обикалят и да молят ЕС и САЩ за една коричка хлебец и паница варен фасул.

63

карина

преди 9 години

Дружинните ръководители от ЕС просто са смешни. Още по-смешни сме ние да чупим гръб пред тях. Даже ни личи колко ни е неудобно пред третата страна. Излагация велика!!!

62

Анонимен

преди 9 години

Забележете, че се държи възпитано и проявява разбиране към България. Ако бяхме направили нещо, което не се харесва на запада, щяха да хвърчат плюнки по наш адрес и цял ферман със статии за троянския кон в ЕС и така нататък.

61

бивш атакист

преди 9 години

до 68Защото сме против колонизаторите. В момента единствените които колонизират са Русия. Американците каквито и да са, не отцепват част от държава.

60

Fighter

преди 9 години

До АнонименАре на двоен бас че съм хилава мижитурка с жълто около устата!!! Стара ли *** да го вържем баса лично след около два часа в р-т Дивака на ул Гладстон -софийската ???

59

Анонимен

преди 9 години

Така както всеки въпреки предпочитанията си се съобразява с искането на ЕС, така и вие антируски форумци ще се съобразите с визитата му през есента. Половината хейтъри дори не можете да се аргументирате защо не трябва да идва, но иначе лаете.

58

Анонимен

преди 9 години

Глупости, какъв натиск от ЕС, ние сме ЕС.

57

EU citizen

преди 9 години

В Русия бягат да учат единствено полурусначетата, че се надяват един ден да бъдат гръбнака на колониалната администрация на Масква.

56

владетеля

преди 9 години

БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ПРАВИ ФАТАЛНИ ГРЕШКИ В ПОЛИТИКАТА И ТО ОТ ХОРА КОИТО НЯМАТ И ПОНЯТИЕ ОТ ПРАВИЛНА И ДОБРОНАМЕРЕНА ПОЛИТИКА.

55

Анонимен

преди 9 години

MMA fighter - на бас че си хилава мижитурка с жълто около устата!

54

Анонимен

преди 9 години

60 - там ли те научиха, че само машинописките могат да пишат?

53

Анонимен

преди 9 години

станахте наистина банални с това миене на чинии, 15 години съм в сащ и не познавам 1 българин който да мие чинии. ама дотолкова ви стигат пилешките мозъчета...