93

Анонимен

преди 10 години

а ти бе баптиски пастор си тотално нелигитимен- хунта с поддръжката на сащ и ес те издигна, я си бий шута в щата небраска и си пей в църквата

92

емо

преди 10 години

коментарите са излишни; фашистка *** на световния престъпник сащ

91

rumen221

преди 10 години

Късно е за лаф-моабетиЗаради войната на САЩ срещу Е.С., диалогът за Единна Украйна закъсня и процесите водят към Конфедерация Украйна. Смятям, че:1. Ако ЦРУ спре специалната си операция срещу ЕС в Украйна, тя ще стане Парламентарна Конфедерация Украйна2. Ако избиването от частната армия на ЦРУ на демократично настроеното население продължи, ще последва насрещна частна операция на ФСБ и югоизтока ще обяви независимост3. Ако САЩ не спрат войната против Е.С. на украинска земя - Армията на ЦРУ ще бъде избита, а Руско Полската граница ще е на 100 км. западно от Киев.

90

Демократ

преди 10 години

Американски блюдолизач и фашист ! Този няма нищо общо с национализма или патриотизма.

89

Анонимен

преди 10 години

Пастор - вампир.

88

SS

преди 10 години

youtube/watch?v=V4CEXMdKG_c

87

Анонимен

преди 10 години

бурсук

86

нона

преди 10 години

действащият незаконен президент - самозванец

85

Анонимен

преди 10 години

TUR4INOV MNOGO PARI TI SIPAXA V GUSHATA USA I ES DA IM PODNESESH NA TEPSIQ UKRAINA I DA IZBIESH RUSNACITE,NO NQMA DA TE OGREE.BOG DA TE UBIE PREDATELIU NKAKYV POP NE SI, TI SI UBIEC.

84

Анонимен

преди 10 години

А Рогозин беше написал в Туитър,че щом не го пускат да прелети над Молдова,следващия път ще мине с бомбандировач.Хохлите са гадно племе.Само който не е имал работа с хохли не знае какви гадове са.

83

rumen221

преди 10 години

Проблема са двойните евро- и американски стандартиОбама, Меркел, Путин, Оланд и Кралицата са КРАЙНИ НАЦИОНАЛИСТИ! Те защитават интересите на нацията си, независимо от кръвта и сълзите на другите нации... И ТОВА Е ДОБРО за народите им иЛОШО ЗА НАС!Д. Камерън заяви, че няма да подаде оставка, ако Шотландия обяви независимост от Обединеното кралство на референдума през септ., предаде РойтерсЗначи това била европейската демокрация ЗА ШОТЛАНДЦИТЕ РЕФЕРЕНДУМ, ЗА УКРАИНЦИТЕ - ЧАСТНИТЕ УБИЙЦИ на ЦРУ!!!Не-е-еее! Честните хора сами избраха бъдещето си!!!

82

Анонимен

преди 10 години

Турчинов - истинското лице на европейските ценности и американската демокрация!

81

Анонимен

преди 10 години

Фарс е ,че запада те назначи профашиско...М Р Ъ С Н И К. 96.2 % НАРОДА ИЗБИРА ДРУГ ПРАВИЛЕН ПЪТ КОЙТО ВОДИ ДО РУСИЯ....ТОВА Е ИСТИНАТА.

80

за снимката

преди 10 години

Тоя бая време не е виждал слънце вампира.

79

Анонимен

преди 10 години

TURCHINOV IZOBSHTO NEE MERODAVNO KAKVO KAZVASH NAI-NEZAKONNO NEIZBRANIQT 4OVEK TI,USA,ES,MAIDANSKATA XUNTA V KIEV,VAJNOTO E KAKVO ISKA NARODA V TEZI OBLASTI,TI NE JIVEESH TAM NITO NQKOI OT GORESPOMENATITE ZA DA OPREDELQTE SYDBATA NA XORATA V TEZI OBLASTI ,

78

rumen221

преди 10 години

Не народа, а бандита Турчинов ще прави избори1. В Одеса влязаха 500 въоръжени есесовци-майдановци от SS батальона Киев-1 (чернодрешковци)и тероризират местното православно население 2. Славянск се атакува от нови 500 въоръжени есесовци-майдановци от SS батальона Киев-2 3. Фашистки танкове с десант от 500 въоръжени есесовци-майдановци от SS батальона Киев-3, избиват местното население в Мариупол 4. Нови 1 000 фашистки доброволци се тренират от ЦРУ инструктори да убиват ефикасно- Какви преговори, какво изтегляне? Нали властта им в Киев трябваше да ги разоръжи

77

Nik

преди 10 години

Тия американци не знам какво си завират носа,в Украйна пък сега.Защо до сега по нашите медии до сега не съм чул,как миналата година Texas,за не знам кой пореден път поискаха отделянето им САЩ,защото им писна да ги цицат само федералните,и да им използуват парите за войни и за "подпомагане" на Израел, може би.Защо и те искат да се отцепват,а май и други щати искат същото мисля.Тия дето дърпат конците,унищожават целия свят,та и САЩ накрая сигурно.

76

Nik

преди 10 години

Алчните за власт и пари,провъзгласили се за "елит" на Украйна,доброволни сътрудници на ЦРУ,ми се струва че ще "издухат супата",както викаше Любо Пенев.Струва ми се че ще имат нерадостна съдба в Украйна,и ще им се наложи да емигрират на запад.Тия за пари и власт разпаднаха държавата.

75

от София.

преди 10 години

много ВЯРНО и много ТОЧНО определение.

74

,.,.

преди 10 години

...."Янукович публично отказа да направи референдум за Ес и лъга до последно, че ще подпише!".....------Янукович,харесваме го или не,конституционно избран президент на Украйна се съгласи на нови избории и на промени,които щяха да бъдат обсъждани .Терористите обаче имаха една цел-не националните интереси на Украйна но посредници за отнемане на базите на Русия от Крим.Необходим бе президент марионетка враждебен на Путин,който спря бомбардировката над Сирия.