56

Древна мУдрост

преди 9 години

Ибрикчийството не мож' изтри с русофилство

55

Анонимен

преди 9 години

Открито в този форуми сини и други ГЕРБеруги ми обясняват как Турските инвеститори били по-добри от Руските, как Наришкин бил по-опасен от Турския външен министър.Тези *** ще ни потурчат и ще пуснат турските си братя да ни олеят в нео-османизъм, само и само да я няма Русия-Освободителката!Няма какво повече да взимам участи тук.

54

шофгш

преди 9 години

Браво Анисия за обективната информация, Атака напред!

53

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 60ако е бил в Сърбия, кой ли се е сбил с онзи"бизнесмен" с НПО, може би духът на Сорос

52

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДо 61-ви Ти такова мама... на румънците - по полека!

51

Анонимен

преди 9 години

Има вариант Волен да се премести да живее в Челябинск и там да си кани всичките началници!

50

Анонимен

преди 9 години

По-правилното заглавие би било: "Сидеров се разкрещя по телефона на Наришкин, разскача се, разбесня се и му заповяда да дойде в България веднага." А да, и го попита дали ще гласува за Атака. Наришкин отговори че за съжаление няма българско граждавство, след което Сидеров отново се разкрещя и му нареди да вземе българско гражданство до изборите.

49

Анонимен

преди 9 години

Ние не го щем! Да го кани у дома си воленчо не в България.

48

Анонимен

преди 9 години

Болен си е руска *** то ясно само не знам какво мислият приятелите му от ДПС :) ама сигурно може да се дупи едновременно и на двете места

47

Анонимен

преди 9 години

Га Давитоглу беше на визита у нас ГЕРБугите нелаеха,сега га председателят на Руския парламент има някакви минимални шансове да дойде - лаят.Такива като вас едно време по Турско Робство са им викали чорбаджииПосле по времето на комунизмът бяхте мръсни доноснициА днес сте жалки тарикати на партийна далаверка !!!

46

4ista4kata

преди 9 години

БОЛЕН СИДЕРОВ НИ ОПРАВИ НАС, СЕГА СЕ ЗАЕЛ ДА ОПРАВИ-В БУКВАЛНИЯ СМИСАЛ И УКРАИНА

45

BG

преди 9 години

Само се чудя с какво право атакистите се наричат "българи" след като открито заявяват че желаят България да стане руска губерния ?! Пишат един куп простотии като това че хан Аспарух бил "поробител и насилник на славяните" а пък ние сме "братски славянски народ с руснаците" и прочее !Били против САЩ ! Ама нямат нищо против да ни управлява Путин ! Та след като българите били наши завоеватели и поробители :))) Що се пишете такива бе ?!?! Сидеров и сие да си взимат руско гражданство и друм !

44

Анонимен

преди 9 години

Наистина се чудя що захора биха гласували за Волен... или трябва да си много наивен или много глупав, или комбинация от двете, което не е рядко срещано в тази държава...Какво ще направи? Ще изкара България от НАТО и ЕС и ще ни вкара в Русия ли? Ей така ще дигне минималната заплата на 1000лв (някак си магически), ще изгони чуждите инвеститори и парите просто ще потекът към българския производител.... какъв рай а?

43

ТHE Патриот

преди 9 години

Сидеров отново казва истината ,това е единственият патриот в българската политика!

42

dmx

преди 9 години

Нямам усещането, че някой от руска страна е упълномощавал Волен Сидеров за каквото и да било.

41

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевАз съм съгласен с Волен по някой въпроси, но голяма част от нещата за които говори просто няма наистина няма как да станат понеже държавата няма този ресурс. Той е напълно наясно с това освен ако наистина не е потомствен шизофреник. Но нали трябва да говори неща, които обикновенните наивни хора искат да чуят. Много добре знае, че премиер няма да стане защото ще трябва да ги изпълнява, а не може.

40

БХК

преди 9 години

Предвид изборите за европарламент,обявяваме конкурс:-Състезанието е отворено за всички журналисти и всеки,който презира Сидеров,особено собственици на ВЕИ-та.-Участниците ще се състезават в две дисциплини1.Помпане на черен ПР по АТАКА-в сайта на БХК може да откриете GUIDELINE за това как можете да го правите и колко точки да съберете,като разбира се въображението ви ще бъде оценено допълнително.2.Най-добър сценарии за скандал - виж.пр. от преди два дена в София от Андрей Бъчваров-ЧЕЗК.Кънев

39

Тоя па

преди 9 години

Гледай какво прави Злото удряй побойника на полицаи,който още не е в панделата.

38

Анонимен

преди 9 години

Тоя лудия Болен Фикусов все ще направи някоя изцепка,за да засвидетелства,че олигофренията му е жива и ще ни закопава,докато е в парламента.Няма отърване от присъствието му навсякъде,дето може да се крещи и лъже за лична изгода.Толкова го е страх,че Бареков му взема личното пространство за живуркане с крадена народна пара,че съвсем изкука.Затова никой нормален няма да гласува за него.Само в това е спасението.Тройната коалиция е пътник.Поголовната й алчност и безсилна злоба я сразиха този път.:)

37

Анонимен

преди 9 години

Pуските имперски интереси до 1917 и коминтерските комунисти след това / а и сегашната Путинова диктатура / са били ВИНАГИ коварни, двулични, диверсионни и против Българския Национален Интерес. А платените руски агенти в България продължават да вилнеят из политическото пространство