96

националист

преди 9 години

Браво това е мъжка постъпка, а не като онези меките китки дето правят каквото им се каже от Вашингтон! АТАКА ПОБЕДА! С НАМИ БОГ!

95

муспи

преди 9 години

Българин 90, - аз лично съм наистина българин, все още има такива, и мога да ти кажа че единствената разлика между Левски и Сидеров е че Левски е бил съвършенно незапознат със световното еврейство. По този въпрос е имал спорове с Ботев, но Ботев не е бил този тип дето би направил разкол в Освободителното движение. Но въпросът е от първостепенна важност, иначе идеите на Левски се превръщат в мила утопия. Сидеров има добре написани книги по еврейския въпрос.

94

2013

преди 9 години

Големи патриоти под тази статия гледам - с никове на руски, и с фрази на сръбски... Бог да пази България, ако такива са и "патриотите"

93

вперёд росия

преди 9 години

До Анонимен 83 Е, Я ХОЧЕМ И ОВДЕ ДА ДОДЕ!Браво Волене! Тои че си е леко чалнат, така е , но е единственият БГ политик( от "висшия клир"), които се движи без охрана, лично съм го срещал! А, колкото до Русия, дори Ванга е казала, че 'бъдещето на българия е да си оправи отношенията с Русия'!!!

92

Дая

преди 9 години

Волен е единствения,който се противопоставя на статуквото,спуснато от ЕС. Самият факт,че е единственият и е различен от другите ***,е за уважение. Естествено,че ще покани в България висш държавник като Наришкин. Връзката ни с Русия я е имало и ще я има,независимо от продажнически сформирования като ЕС, САЩ и т.н.

91

1878

преди 9 години

Не знам колко е нормален, не знам дали се води на отчет в психото, но за едно съм сигурна -говори верни неща за които и вие знаете ,че са така, но не искате да го признаете.Кой от вас може да отрече, че мерките на ес спрямо България са правилни,че ние след влизането си в нато и ес просперираме?Кой може да съди и с какво право Русия за действията в Крим?Ето въпроси за размисъл, а не да се нападат инакомислещите.

90

Клисар

преди 9 години

За робите всеки, който предлага независимост, е луд, невменяем, агент и т.н.Спартак също са го мислели за луд, както сега вие мислите Волен за луд, роби!

89

Атакист

преди 9 години

Днес соросоидската гмеж е пуснала слух, че Волен набил някакъв *** в пиано бар. Че му били и разширени зениците...Абе, вие не разбрахте ли, че хората все повече и повече ще гласуват за АТАКА до победата, еврейските ви номера няма да минават повече!!!!!АТАКА ТРЯБВА ДА ОСЪДИ ПРОДАЖНИКА, КОЙТО МЕЖДУ ДРУГОТО Е РАБОТИЛ В ЧЕЗ, ЗА ДЕТО КЛЕВЕТИ СРЕЩУ ЕДИНСТВЕНИЯ ПАТРИОТ СРЕД БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ!!!!!!!!!

88

Симо

преди 9 години

Сидеров ще се бори до край против санкциите над Русия, защото българския национален интерес е много по-важен от този на Америка или Брюксел.

87

макаров

преди 9 години

каквото и да плюете процесът няма спиране първо ВОЛЕН идва още на 25 05 след това РУСИЯ мислетему *** знаем ви ще има специални благодарностти за предателството ви

86

Сидер - Предател!

преди 9 години

този Роб сега и на Србите ли ще им лиже *** ...този се не спря бе ...то не бяха турци, руснаци сега и срби ...долен си сидерееее доленннн си извънземно такова! ПО ПЕТ НА НОЖ а сидер на кучетата !!!

85

Вбатака

преди 9 години

Един доказан национален предател !

84

до руските шпиони

преди 9 години

Здравейте! Отново много словесна плява. Вярно, че с нея си изкарвате хляба

83

Анонимен

преди 9 години

Ave , tozi smeshnik kudeto otide ni izlaga , KOI GO PRATI V BELGRAD.

82

ДО 90

преди 9 години

Като си прекараме газопровод ( южен поток) като германците тогава е цената на газа ще е като тяхната а може и по евтина.

81

Анонимен

преди 9 години

За съжаление Волен е единствения политик в БГ който има пробългарска позиция, останалите са ***

80

Българин

преди 9 години

"Атака" е партия,която държи повече на Русия,отколкото на България! Затова тези които гласуват за нея обичат повече Русия,отколкото България. А Волен е най-странният хибрид - той е български националидн,който обича повече Руссия ,отколкото България! Продажен ***!

79

Анонимен

преди 9 години

Щом тук толкова го хвалите значи не трябва да се гласува за него

78

Тицин

преди 9 години

Г-н Цацаров умопобъркания Люмпен защо не е в затвора още за терористичните и магистрални терористични акции и хулиганските такива по ресторанти?

77

Анонимен

преди 9 години

Волен е най-нормален на фона на политическия слугинаж на останалите.