35

Анонимен

преди 9 години

Taзи е майсторка на фелациото.

34

Анонимен

преди 9 години

Сидерюгата пак се окензал в заведение,ама отново някой друг му е *** в гащите!

33

АТАКИСТ

преди 9 години

Ти ще гледаш как твоят идол Тиквата ще се коалира с ДПС на предсрочни евентуални избори.Защото евро изборите са атестат накъде върви действителния вот на българите. Само гледай как Тиквата е готов да се съюзи и с най-големият си УЖ враг- Доган чрез Местан. Защото Тиквата е готов на всичко за властта вече, но без ДПС е мъртъв. НФСБ даже не знам дали ще влязат в парламента за да се коалира с тях. А и да влязат едва ли ще са с повече от 4-5%. Гледай сеир само как Тиквата ще се разцелува с Местан.

32

Анонимен

преди 9 години

И с какво ни занимават? С гнусните изцепки на главатарите на държавата световен терорист N:1. T.e., с онези ***, дето сега спонсорират киевските терористи и убийци......

31

Анонимен

преди 9 години

Тая много грозна бе братя! Как му е вдигнала самолета?

30

АТАКИСТ

преди 9 години

до 61А, Бойко Методиев Борисов като му го налапа до кестените на Сидеров миналата година на изборите ...к'во да кажем? Добре ли му беше на Тиквата? А на Сидеров?

29

АТАКИСТ

преди 9 години

до 56Дето Сидеров го търпя 2 години от 4 годишния му мандат. Мутрата му открадна депутати чрез 17 000 евро месечна заплата и Сидеров си го върна жестоко. Nice, a?????

28

Атакист

преди 9 години

До Анонимен 44Ти остави личните фантазии които ги говорят емоционалните, психически лабилните и късоумните за Сидеров и кажи не са ли в действителност *** такива като теб които пишат каквото им се каже за пари. Да си атакист е нещо повече от партийна принадлежност. Това е идндикатор че човек е от духовният каймак на обществото. Но този каймак е мнооого далеч от такива като теб.

27

АТАКИСТ

преди 9 години

до 51Зачезването е проблем на мишките които няма к'во да кажат, след като нямат аргументи.

26

Руски дупетатин

преди 9 години

Шокиращо: Руски депутат изнасилил 30 децаСледствените власти в Русия са повдигнали обвинение срещу депутата от Брянск Никифор Жуков с формулировката "212 престъпления против неприкосновеността на непълнолетни. Това стана ясно от публикувано официално съобщение на сайта на Руската следствена служба, цитирано от lenta.ru.Според следователите, Жуков е замесен в 17 случая на изнасилване на деца под 14 години, сред които има и групово сношение. Той е използвал систематично и алкохол, за да постигне целите си.Установено е, че от юли 2007 година до май 2013 година на територията на три района

25

Анонимен

преди 9 години

Като и гледам еврейската физиономия, се убеждавам, че холокоста е създаден от евреите!

24

АТАКИСТ

преди 9 години

С други думи- всяка партия която е влязла в парламента на своята държава , която е членка на ЕС е длъжна да обяви своите кандидати за евро депутати.Понял, нещастен ***?

23

АТАКИСТ

преди 9 години

до 43Всяка парламентарно представена партия в ЕС е длъжна да кандидатства. Понял, папагал?

22

Анонимен

преди 9 години

А, 'га варте люлюните ни рива , а?!( Т'ва люлюн от Люински ще да произлиза, май....:)))))

21

Анонимен

преди 9 години

Защо ни занимавате с тая ? Тази освен да прави орална любов за друго не става.

20

Анонимен

преди 9 години

Дедо Либен го е написал, четете деца, че цялата дандания е да се промиват вашите мозъци, на подрастващите. Не се връзвайте на привидности. В училище няма да ви научат да мислите.

19

Антисоросоид

преди 9 години

И за Атакиста един +.

18

Атакист

преди 9 години

Американците имат различни лица, прически, телосложение, татуировки, цвят на кожата, вкусове. Но общото между всички тях е че са ***, а цялата им страна е сбора от тези *** и е най-големият и вреден *** на човечеството. Американците правят държавата САЩ и държавата прави американците.Всичките американци са клетките съставящи цирея на човечеството.Повечето хора просто си нямат на представа за какво става дума!А дори и да видят истинското лице на нещата трудно биха повярвали че е така!

17

Антисоросоид

преди 9 години

Имаш един + от мен за оригинания си коментар.:-)

16

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТYou prick.