69

Анонимен

преди 10 години

с парите на народа ще си купуват полицаи да бият народа

68

Анонимен

преди 10 години

бързат да подкупят (и без това подкупните полицаи), защото на власт може да ги задържи само въоръжена жандармерия. може би имат някакви данни, че ако полицаите се дигнат - със сигурност падат от власт. според мен от тези заеми дето ги взеха си осигуриха поне десет години богато съществуване - направо не ми е ясно за какво още седят на власт - нали вече земаха мангизите, ко още ли искат? айде, дайте и на други да крадат

67

Другарю Станишев

преди 10 години

Защо бе , БСП ще премахва ТЕЛК? Защо бе изеднико?Другарю Станишев, мнозинството от българските инвалиди преживяват единствено от инвалидната пенсия. А сега БСП ще премахва ТЕЛК. Каква партия е БСП? Чрез действията си срещу инвалидите, явно се охарактеризира като грабителска, убиец на народа.Дано децата ти да станат инвалиди изеднико.Инвалидите са против БСП.Алеко е казал: Пази боже сляпо да прогледа.Ако беше жив, щеше де допълни: Пази боже от КОМУНИСТ - БИЗНЕСМЕН.

66

Анонимен

преди 10 години

Станишев си усигорява подкрепа от полицията с този закон и благодари за добрата работа по охраната по време на протестите.Изборите наближават а това са 65000 гласове.

65

аа

преди 10 години

"опазват живота, собствеността и сигурността на хората - питайте убитите и ограбени хора от последната една година от ***, колко са били опазени

64

Анонимен

преди 10 години

До СпонгиНе ме интересува нито НАТО нито ЕС-искам заплата различна от 300 лева бе калтак .Нали съм европеец ,защо живея бедно-и аз работя и допринасям за обществото,ама не .По мръсни *** от българите няма и няма да има.На тия дето ги избираме е все едно дали съм жив или полужив-ще се радвам тая гадна псевдодържава да изчезне.

63

Анонимен

преди 10 години

В една дървава в Азия .ако полицай слага подкупа-рекет в палката си визирам ПАЛКИТЕ -от 60 екипа само 3 не били хванати да вземат няма да бъдат порицани или отстранени-ще ги съдят за дървавна ИЗМЯНА.

62

Анонимен

преди 10 години

Естествено нали ви пазят вас , а не нас данъкопатците.То полицията мове само да те застреля по погрешка,или да ти троши вратата в 5 часа сутринта.

61

иво калпазанов

преди 10 години

Криминално измекярската клика БСП ДПС която се мъчи да ни купува гласовете с пари на нас данъкоплатците сега се бетонирва като подкупва и полицията с нашите средства.Колкото по не ти е чиста работата,толкова по се подлизгвай на МВР Единият голям въпрос е за сметка на какво са тези пари?А какво става със здравеопазването,културата и оразованието и т.н

60

Анонимен

преди 10 години

Дано в ада го въртят бавно на шиша Станишко! *** долно!

59

цъя

преди 10 години

В тази държава само полиция ли има а дригите институции като митница например

58

N

преди 10 години

Ми нали родната полиция ги пази вместо да пази народа и закона пази тях,този който плаща.

57

Анонимен

преди 10 години

Това поведение на Станишев е нахално. Говори само за ГЕРБ и за Борисов.Те,оказва се,са му виновни за всичко.Ако ги няма за какво ли ще говори.Вместо да дава отговори,свързани със собствената му личност и Моника Хохегер,седнал да тръби наляво и надясно,че му пречат.Като не можеш да се справиш,откажи се,бе.Нима не усещаш масовите негативни настроения към манипулативната ви политика на заеми,хвалби и кражби.Само вие сте виновни за разрухата и корупцията.Ще връщате краденото.Изборите ще ви изненадат

56

...

преди 10 години

tozi 4ovek Stani6ev , na vsiaka vtora duma vse ot GERB se oplakva

55

Барбареков

преди 10 години

Обещавам- като взема цялата власт на пенсионерите ще им увелича пенсиите, а на непенсионерите ще им направя деца...е, поне ще опитам! То, само това им трябва на българите- обещания и еВане!

54

Смехурко

преди 10 години

Днес на т.нар парад се видя целата ни армия, а ВВС се представиха с единствения ни вертолет(съветски модел), щото на другите два хамерикански им били ниски облаците.... смех!Гея пък словоблудства за полицията ни, която е малко повече от армията ни, но за сметка на това е далеч по- изостанала...смех! Четох коментарите на данъкокрадците...смех! "Направо ми се къса сърцето!"...от смех! Айде, поздрав най- сърдечен от братски Мозамбик!

53

безпартиен

преди 10 години

.Освен няколкото платени фотографи и журналисти не видях някой да се интересува от този търтей.Масите бяха до "Глинените гърнета" и на хората не им пука какво говори този или онзи политик.

52

бб

преди 10 години

хей мазен плъх,кой ти дава право да правиш един цял народ за за заложници от твоята омраза и страх? поприказвай още малко по медиите защото това ще ти е за последно!!...когато само веднъж спечелиш избори тогава може да се помазнеш на своите от тесния кръг ,иначе е невъзможно да останеш в политиката ...последно сбогом алчен кариерист!!

51

ставри

преди 10 години

"Една от важните дейности на кабинета "Орешарски" и на БСП е полицаите в България да почувстват отношение от страна на държавата, защото те са хората, които ежедневно в слънце, в дъжд и в сняг опазват живота, собствеността и сигурността на хората,-на кои хора бе?Уточни се.

50

Анонимен

преди 10 години

Другарю Станишев тая държава не се състои само от полицаи. Има и други които изкарват парите на пенсионерите и полицаите за тях какво?