319

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 408Ако сме доволни в БГ защо трябва да ходим някъде? Скоро стандарта в Русия ще задмине Америка не се притеснявай толкова.

318

Анонимен

преди 10 години

ПОСОЧЕТЕ МИ ЕДИН КОМУНИСТ ИЛИ РУСОФИЛ КОЙТО ИСКА ДА ЖВЕЕ В РУСИЯ.А НА ''ДИВИЯ,Ю ЗАПАД И САЩ ВЕЧЕ САСДВА МИЛИОНА. ЕДИН ПО ТВ КАЗА ''ПОТДОБРЕ БЕЛИ РОБИ НА ЗАПАД ,ОТКОЛКОТО ''ЧЕРНИ ' В БЪЛГАРИЯ,ПРИ БАЙ ТОШО АКО БЯХА ОТВОРИЛИ ГРАНИЦАТА ПОЛОВИНАТА КЪДЕ ЩЯХА ДА ОТИДАТ КАЖЕТЕ ВИЕ ЧИТАИЕЛИ.

317

чист бълг.патриот ,а

преди 10 години

И НА НАЙ НЕПОСВЕТЕНИЯ БЪЛГАРИН ДДА Е ЯСНО ,ЧЕ ОТ 1944 ДОТДНЕС УПРАНИЦИТЕ НА ПИОНКАТА БЪЛГАРИЯ СА ИСЕ НАЗНАЧАВТ ОТ РУСИЯ/СССР/.',ВКЛЮЧИТЕЛНО И 'ОСТАВКАТА НА БОЙКО'',СЕГА Е РЕД НА ОПЕШАРСК АКОНЕ СЛУШКА МОСКВА,.НАШАТА ПЕТА КОЛРНА ОТ АНТИБЪЛГАРИ РАБОТИ НА ПЪЛНИ ОБОРРОТИ.

316

Господарите

преди 10 години

Поне му връчиха орден купен от битака.Казаха че са ги продавали на килограм..ха..ха

315

Правилно!

преди 10 години

Ще гласувам за Атака.БСП да ни отписва като гласоподаватели семейството. Щом им харесва да са пиндоски ***, не искам да имам нищо общо с тях.

314

Анонимен

преди 10 години

Руснаците имат Путин,ние- лилипутинНе ми трябва нито единия,нито другия

313

Проницателен

преди 10 години

За жалост Орешарски ще оцелее, защото ще гласува ЗА санкциите. Което е добре. Не е добре че ще оцелее. Тиквеният медалист Сидер Ага може да си се прозява колкото си ще. Студената война ще му затвори устата много скоро. Следващите санкции ще са "отраслови", което значи затваряне на газопроводи, изгонване на руснаците от важни отрасли на европейската икономика, забрана на проруски партии, затваряне на руските агенти в кауша, изгонване на руската пета колона в Сибир.Сидеров няма да получи достъп.

312

България

преди 10 години

ИЗБОРИ !! Веднага! Никакво оставане на това неадекватно правителство, което се дупи на САЩ и Турция и се стреми да ни скара с Русия , без да изяви желание за българска позиция, съобразена с националните интереси. И вярно - ще ни бомбандират ли ако се опрем на ЕС заради нашия интерес !?!

311

ох котьо

преди 10 години

Ох как бих целувал Деница Гаджева. Навсякъде ще я целувам ще полудее от кеф. Много е добра. Вие как мислите? Абе в Атака са все готини женки. Може да не са от най-умните ама аз неискам да ми говорят .....докато са с пълна уста или да ми развиват теории докато....на мен ми е кеф. А дали Волен прави любов с тях?:)))

310

аз

преди 10 години

За мен, е без значение кой ни управлява, стига народа да е доволен. Но в никакъв случай, да не ни управлява Волен Сидеров, по-зло от него няма и това е факт. Радвам се, че хората го разбраха и сега няма да вземе и 2% на изборите, когато и да са те. Хора гласувайте за всеки друг, но не за Сидеров, мисля, че видяхте достатъчно за да не гласувате за него по-никакъв повод.

309

гошо

преди 10 години

До АнонименЗаминавайте в Русия червени и ни оставете да живеем свободно Да ама не децата ви ходят на запад карат западни коли харчат долари и евро хайде пратете ги да печелят рубли да ви бьршат дьртите червени дупета

308

Анонимен

преди 10 години

АЗ УВАЖАВАМ РУСКИЯ НАРОД ,но МРАЗЯ ПОЛИТИКАТА НА ПУТИН,ЗАЩОТО:Русия се ОГРАБВА ОТ ШЕПА ПРИБЛИЖЕНИ НА ПУТИН/както и в БГ/,Путин ПОДЛАГА НА ГНЕТ И БЕДНОСТ САМИЯ РУСКИ НАРОД-рускините слугуват на европейците както и българките,ГОРДИТЕ ГИМНАСТИЧКИ сега се кършат по пилоните!РУСКИЯ НАРОД Е УНИЗЕН както и БЪЛГАРСКИЯ НАРОД от едни и същи ШАЙКА КОРУМПИРАНИ КАДРИ НА КГБ и ДС КПСС и БКП всичко е еднакво като по СЦЕНАРИЙ НА ЗЪЛ ГЕНИЙ ЧОВЕКОМРАЗЕЦ!

307

ЛГТГТГТГП

преди 10 години

Щях да гласувам срещу гербаджиите, но сега вече за Атака, Волене сваляй ***.

306

Вики

преди 10 години

Подкрепям Сидеров!

305

то пък

преди 10 години

Стамболов светец,хайде холан.З Стоянов вечно недоволен-от овчар министър стана и пак малко.

304

Анонимен

преди 10 години

Истината е,че в Българиия има много русофили/това няма нищо лошо/-това му е целта , те да гласуват за него на изборите

303

Анонимен

преди 10 години

Сидеров се разкри окончателно. До скоро лицемерно се правеше на националист, но всъщност е проводник на руските интереси.Български националисти, НЕ гласувайте за този ***!

302

Стамболов

преди 10 години

Ще ни се смеят и проклинат казанците , астраханците , ташкенците, авганците, черкезите, бухарците , грузинците и арменците, всичките кавказки народи , финландците и поляците , молдовците и литовците , за които същата Русия не по-малко кръв е проляла УЖ и тях да " ОСВОБОДИ " .... ! ! !Захарий Стоянов 1886 г.

301

Стамболов

преди 10 години

Забележете , като за днес го казва великият Захари Стоянов !"... И подир всички тия върволици от жестокости и злини, които ни една друга държава не е направила над България, възможно ли ще да бъде да се намерят помежду ни такива *** и изменници даже, които да клеветят, че Русия е наша освободителка, покровителка и доброжелателка ? "Захарий Стоянов 1886 г.

300

Анонимен

преди 10 години

Лигльото, който се крие под масите. Лигльото, който работи за друга държава. Лигльото, който напада хора, когато е обграден от мутрите си. Лигльото, който заслужава да го напляскат и ритнат по *** пред те на всички българи.